Lay's

edzia21

#6410957 Napisano: 03.10.2017 17:55:10
mixik napisał(a):

tak dopiero się wczytałem w regulamin tego nowego lejsowego konka... i kiepski ze względu na bardzo ograniczoną ilość kin CC, nawet w większych miastach (np. w Szczecinie brak). Na dodatek karta na okaziciela, na której wydanie trzeba przesłać im zdjęcie, czyli nikt inny (nawet z rodziny) na nią nie wejdzie... cóż - nie dla mnie (zapewne nie tylko), a szkoda

To raczej "imienna", jeśli byłaby na "okaziciela" to po co zdjęcie? emotka
0 0

luko922

#6410961 Napisano: 03.10.2017 18:08:45
superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

tak dopiero się wczytałem w regulamin tego nowego lejsowego konka... i kiepski ze względu na bardzo ograniczoną ilość kin CC, nawet w większych miastach (np. w Szczecinie brak). Na dodatek karta na okaziciela, na której wydanie trzeba przesłać im zdjęcie, czyli nikt inny (nawet z rodziny) na nią nie wejdzie... cóż - nie dla mnie (zapewne nie tylko), a szkoda

Karnety z CinemaCity sa ze zdjeciami. Jak dowód.

No czyli nie "na okaziciela". 
0 0

mixik

#6410964 Napisano: 03.10.2017 18:17:59
właśnie dlatego napisałem, że jakaś dziwna nomenklatura karty niby na okaziciela, a wg regulaminu konkursu:
"26. a) Nagroda w postaci karty podarunkowej CINEMA CITY UNLIMITED uprawniającej do oglądania nielimitowanej liczby filmów w dowolnym kinie Cinema City w Polsce w terminie 12 miesięcy od daty rejestracji, zgodnie z regulaminem dostępnym na https://cinema-city.pl/static/pl/pl/regulamin-karta-podarunkowa-unlimited "
a na tej stronie znowuż, że:
"3. Karta Podarunkowa - plastikowa karta wydana na okaziciela, posiadająca Kod promocyjny - zdrapkę na rewersie, uprawniająca Użytkownika do rejestracji w programie Unlimited na stronie, z wykorzystaniem Formularza rejestracji."
no i w końcu w owym formularzu rejestracji - https://www.cinema-city.pl/unlimited/rejestracja
"Zdjęcie użytkownika karty *"
Ale coś mi tu i tak nie pasi... chyba, że CC stworzy jakąś podstronę specjalnie dla zwycięzców konkursu... bo tu TRZEBA wybrać formę płatności, nie ma do wyboru np. jakiegoś hasła itp. dla zwycięzców konkursu... trochę to zakręcone, chyba, że to ja taki jestem
0 0

cherry_coke

#6410965 Napisano: 03.10.2017 18:18:36
luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mixik napisał(a):

Karnety z CinemaCity sa ze zdjeciami. Jak dowód.

No czyli nie "na okaziciela". 

Tak na logikę muszą być imienne, bo by pół miasta na jednej karcie chodziło do kina emotka  
0 0

luko922

#6410966 Napisano: 03.10.2017 18:20:23
mixik napisał(a):

właśnie dlatego napisałem, że jakaś dziwna nomenklatura karty niby na okaziciela, a wg regulaminu konkursu: "26. a) Nagroda w postaci karty podarunkowej CINEMA CITY UNLIMITED uprawniającej do oglądania nielimitowanej liczby filmów w dowolnym kinie Cinema City w Polsce w terminie 12 miesięcy od daty rejestracji, zgodnie z regulaminem dostępnym na https://cinema-city.pl/static/pl/pl/regulamin-karta-podarunkowa-unlimited "
a na tej stronie znowuż, że:
"3. Karta Podarunkowa - plastikowa karta wydana na okaziciela, posiadająca Kod promocyjny - zdrapkę na rewersie, uprawniająca Użytkownika do rejestracji w programie Unlimited na stronie, z wykorzystaniem Formularza rejestracji."
no i w końcu w owym formularzu rejestracji - https://www.cinema-city.pl/unlimited/rejestracja
Ale coś mi tu i tak nie pasi... chyba, że CC stworzy jakąś podstronę specjalnie dla zwycięzców konkursu... bo tu TRZEBA wybrać formę płatności, nie ma do wyboru np. jakiegoś hasła itp. dla zwycięzców konkursu... trochę to zakręcone, chyba, że to ja taki jestem

Właśnie... Może stworzą jakąś stronę, gdzie dopiero po zwycięstwie w konkursie będzie można stworzyć kartę na kogo się chce? emotka  
0 0

gwizdor

#6410994 Napisano: 03.10.2017 19:19:01
Ja rozumiem z regulaminu ze te karty co są do wygrania będą tymi podarunkowymi CC i one będą na okaziciela a dzięki nim będzie można na stronie CC opłacić i założyć kartę Unlimited która będzie już przypisana do danej osoby.  I jest tam taka forma płatności jak płatność kodem promocyjnym
0 0

assal

#6410999 Napisano: 03.10.2017 19:37:15
Takie karty już dawali w innym konkursie niedawno.
Po podaniu danych (swoich czy kogoś tam) i dodaniu zdjęcia, klikało się w małą ikonkę "mam kod promocyjny" i wpisywało ciąg cyfr  emotka

1 luko922 0

luko922

#6411001 Napisano: 03.10.2017 19:41:15
assal napisał(a):

Takie karty już dawali w innym konkursie niedawno.Po podaniu danych (swoich czy kogoś tam) i dodaniu zdjęcia, klikało się w małą ikonkę "mam kod promocyjny" i wpisywało ciąg cyfr  emotka

Z jednej strony fajnie, z drugiej nie emotka
Bo ograniczyłoby liczbę graczy... emotka  
0 0

synk

#6411003 Napisano: 03.10.2017 19:43:07
luko922 napisał(a):

assal napisał(a):

Takie karty już dawali w innym konkursie niedawno.Po podaniu danych (swoich czy kogoś tam) i dodaniu zdjęcia, klikało się w małą ikonkę "mam kod promocyjny" i wpisywało ciąg cyfr  emotka  

Z jednej strony fajnie, z drugiej nie emotka
Bo ograniczyłoby liczbę graczy...  emotka  

czytaj: mniejsza konkurencja emotka
0 0

luko922

#6411010 Napisano: 03.10.2017 20:01:29
superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

mixik napisał(a):

właśnie dlatego napisałem, że jakaś dziwna nomenklatura karty niby na okaziciela, a wg regulaminu konkursu: "26. a) Nagroda w postaci karty podarunkowej CINEMA CITY UNLIMITED uprawniającej do oglądania nielimitowanej liczby filmów w dowolnym kinie Cinema City w Polsce w terminie 12 miesięcy od daty rejestracji, zgodnie z regulaminem dostępnym na https://cinema-city.pl/static/pl/pl/regulamin-karta-podarunkowa-unlimited "a na tej stronie znowuż, że:"3. Karta Podarunkowa - plastikowa karta wydana na okaziciela, posiadająca Kod promocyjny - zdrapkę na rewersie, uprawniająca Użytkownika do rejestracji w programie Unlimited na stronie, z wykorzystaniem Formularza rejestracji."

Właśnie... Może stworzą jakąś stronę, gdzie dopiero po zwycięstwie w konkursie będzie można stworzyć kartę na kogo się chce? emotka  

Albo odeślą Cię do Twojego Lokalnego CinemaCity z kodem  emotka  
Strone oddzielną na Filmy, Avanti zrobiło.
Tylko 200 tych karnetów emotka  
luko922  emotka  -  ile planujesz "zatytułować" swym imieniem emotka  

W Avanti mam ostatnio tak, że jak bardzo chcę wygrać jakąkolwiek inną NAGRODĘ poza kasą, to NIGDY nie wygrywam, a ten karnet Unlimited bym chciał jak cholera, więc kiepsko to widzę. emotka  

rebelmen

#6411042 Napisano: 03.10.2017 21:05:35
Eeeeee tam wolalbym cos bardziej praktycznego.....
0 0

luko922

#6411052 Napisano: 03.10.2017 21:23:23
Castingi do Koła trwają, można się zgłosić. emotka

joan

#6411056 Napisano: 03.10.2017 21:36:51
rebelmen napisał(a):

Eeeeee tam wolalbym cos bardziej praktycznego.....

Akurat ta nagroda jest bardzo praktyczna, bardzo na czasie i bardzo eko, dla mnie bomba. Gdybym tylko potrafiła coś wygrać u Lidki, na pewno bym spróbowała emotka
0 0

luko922

#6411082 Napisano: 03.10.2017 22:35:23
superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

A Magda buzi daje?? emotka

Jest Iza teraz emotka . I puszcza oczka emotka .

luk1990

#6411097 Napisano: 03.10.2017 23:25:09
luko922 napisał(a):

superloser napisał(a):

luko922 napisał(a):

A Magda buzi daje?? emotka

Jest Iza teraz vemots/tongue.gif . I puszcza oczka emotka .

Castingi do Koła już zakończone niestety emotka

Więcej forumowiczów będzie...;]

A z Laysów jak ktos ma za duzo kodow to tez chetnie odkupie emotka
0 0

mahuska

#6411104 Napisano: 04.10.2017 00:13:09
W sumie a propo Laysów też bym może kołem zakręciła hmmmemotka
0 0

pingu4

#6411150 Napisano: 04.10.2017 08:48:15
Karta jest imienna po wypelnieniu formularza a w tym wlasnie formularzu wpisuje się kod otrzymany od lidki emotka  (zatem możesz stworzyć dla znajomego pasierbicy czy wuja szwagra)

Wady unlimited: jeżeli film trwa 2 h to nie możesz iśc na kolejny po 2 h od rozpoczęcia seansu tylko 2h + 20 min reklam, oraz maksymalnie mozesz zarezerwowac 3 filmy w przód emotka   Jeżeli nie przyjdziesz na seans to nie możesz iśc na nic innego aż do zakończenia zarezerwowanego seansu 
0 0

luko922

#6411167 Napisano: 04.10.2017 09:29:21
pingu4 napisał(a):

Karta jest imienna po wypelnieniu formularza a w tym wlasnie formularzu wpisuje się kod otrzymany od lidki emotka  (zatem możesz stworzyć dla znajomego pasierbicy czy wuja szwagra)Wady unlimited: jeżeli film trwa 2 h to nie możesz iśc na kolejny po 2 h od rozpoczęcia seansu tylko 2h + 20 min reklam, oraz maksymalnie mozesz zarezerwowac 3 filmy w przód emotka   Jeżeli nie przyjdziesz na seans to nie możesz iśc na nic innego aż do zakończenia zarezerwowanego seansu 

Głupie te zasady... Ale i tak to chcę emotka .
0 0

vazzz

#6411199 Napisano: 04.10.2017 10:26:44
lolzek napisał(a):

Ja mam takie małe pytanie odnośnie zakończonego konkursu Lay's w żabce: jak odeślę list i mam na to 5 dni roboczych, to liczy się data wysyłki czy wpływu listu do organizatora? Zawsze liczyła się u Lidki data wysyłki, ale teraz przeczytałam jakiś komentarz jakoby miała się liczyć właśnie ta data wpływu  emotka . Ktoś wie?

Data wpływu, więc wysyłaj czym prędzej emotka
0 0

paula9891

#6411215 Napisano: 04.10.2017 10:33:58
vazzz napisał(a):

lolzek napisał(a):

Ja mam takie małe pytanie odnośnie zakończonego konkursu Lay's w żabce: jak odeślę list i mam na to 5 dni roboczych, to liczy się data wysyłki czy wpływu listu do organizatora? Zawsze liczyła się u Lidki data wysyłki, ale teraz przeczytałam jakiś komentarz jakoby miała się liczyć właśnie ta data wpływu  emotka . Ktoś wie?

Data wpływu, więc wysyłaj czym prędzej emotka

Serio data wplywu? Przeciez nikt nie moze za poczte odpowiadac emotka  wyslalam  2-go i nadal list nie wyszedl poza miasto emotka
0 0