Lay's

monisss

#6458384 Napisano: 01.02.2018 09:35:24
super, że Lidka, super nagrody.. ale juz sie boje konkurencji emotka
0 0

pioge7

#6458387 Napisano: 01.02.2018 09:38:49
izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

skoro zasadą jest "dokończenie rymowanki", to raczej nie loteria?!?!

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili 
1 izkak 0

edzia21

#6458390 Napisano: 01.02.2018 09:40:56
pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ojj, zdziwiłabyś się. Bodajże w grudniu brałam udział w "konkursie" znanej sieci handlowej S..R - na plakatach napis konkurs, na kuponie trzeba było dokończyć zdanie, po czym w dniu ogłaszania wyników wylosowano z urny kilku zwycięzców. Nawet zdjęcia z losowania Pani ekspedientki wstawiły na profil Fb...

A co do Star, to bardzo się cieszę, że Avanti ruszyło!  emotka   https://promocjastar.pl/#start - zapowiada się ciekawie, chociaż szanse na zgarnięcie tysiaczka będą malutkie. Niemniej, życzę każdemu powodzenia, niech wygrają najLAYpsi! emotka

U nas było to samo we wspomnianym sparze... na otwarcie , też na plakacie dokończ zdanie, i przyjdź na LOSOWANIE O 12 a potem sie okazało że losowanie o 10 było emotka  a obecność obowiązkowa miała być, na szczęście tego co wylosowali to dzownili 

Nie mógł ich ktoś nagrać i zgłosić do izby celnej? emotka
0 0

izkak

#6458391 Napisano: 01.02.2018 09:43:15
pioge7 napisał(a):

O to i tak dobrze, że dzwonili. Bo "u nas" jak kogoś nie było to nagroda przepadała i losowali do skutku emotka
1 pioge7 0

pioge7

#6458392 Napisano: 01.02.2018 09:44:21
edzia21 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

izkak napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Nie mógł ich ktoś nagrać i zgłosić do izby celnej? emotka

Tego niestety nie wiem. My zbieraliśmy się na to „losowanie” i mieliśmy 11:50 jechać z domu a tu dzowni ciotka że jest na miejscu i już po losowaniu. Było raptem 5 osob podobno akurat co robili zakupy w sklepie, wylosowali pare nagród i mieli się kontaktować z tymi osobami przez telefon, z główną (telewizor) dzwonili przy wszystkich, a z mniejszymi podobno dzownili bo odbierało kilka osob, ale czy wszytskie rozdali ... nikt nie wie emotka  od tego czas nie chodzę do sklepu emotka  
0 0

joan

#6458395 Napisano: 01.02.2018 09:55:40
monisss napisał(a):

Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów emotka Gorzej, że (standardowo) trzeba w zgłoszeniu podać imię, nazwisko i miasto emotka Mam nadzieję, że - wzorem IQM - Avanti kiedyś przerzuci się na PESELe emotka

delvitto

#6458402 Napisano: 01.02.2018 10:05:15
szkoda, że tylko jedna nagroda dziennie, szanse są słabiutkie...:( ale trzeba będzie zagrać ze 2 razy, dla podtrzymania kondycji emotka  
0 0

sosna

#6458403 Napisano: 01.02.2018 10:08:26
pioge7 napisał(a):

Lidka nie zaburzyła.... wcześniej tyle nagród na etap (dzień) a teraz 1 dziennie emotka miejmy nadzieję że nasza ulubienica dopiero się rozkręca i przebudzi się z zimowego snu emotka  

A ja tam wolę Smolar  emotka
1 andii 0

zezowaty_kot

#6458443 Napisano: 01.02.2018 10:58:40
joan napisał(a):

monisss napisał(a):

Konkurencji nie ma się co bać, bez niej przecież nie organizowano by konkursów emotka Gorzej, że (standardowo) trzeba w zgłoszeniu podać imię, nazwisko i miasto emotka Mam nadzieję, że - wzorem IQM - Avanti kiedyś przerzuci się na PESELe emotka

Grupę krwi i imię ojca od razu emotka
0 0

apoccalipsa

#6458446 Napisano: 01.02.2018 11:00:30
zezowaty_kot napisał(a):

joan napisał(a):

monisss napisał(a):

i próbkę DNA dosyłaną listem poleconym priorytetowym emotka

joan

#6458456 Napisano: 01.02.2018 11:06:16
zezowaty_kot napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

i próbkę DNA dosyłaną listem poleconym priorytetowym  emotka

Gdybyście mieszkały w moim mieście, to by Wam nie było tak do śmiechu emotka

slonko365

#6458470 Napisano: 01.02.2018 11:20:05
delvitto napisał(a):

madlette napisał(a):

Halo! Gdzie jakieś lay'sowe konkursy?! Specjalnie kupiłam na AliExpress zgrzewareczkę, żeby ją wykorzystać. Już dawno doszła, a tu bieda... emotka emotka

ja też na taką zgrzewarkę czekam:)
nie mam dodanych konkursów, więc na razie nie mam dostępu do zapowiedzi, i nie wiem, może ktoś tam o tym napisał? Nie wiem, czy avanti, ale od 5 lutego będzie coś na chipsy Star, codziennie 1000 zł, co tydzien 10000 zł. Trzeba będzie dokończyć krótką rymowankę. Mam foto banderoli, ale nie umiem tu dodać zdjęcia:( 
W tamtym roku loterię star avanti robiło, więc teraz może też oni? 

Nie chcę Was martwić, ale zgrzanie chipsów gdy już dostanie się do paczki powietrze za dużo nie pomoże. I tak sklapcieją. Może ciut później, ale to już nie będzie to samo, co nieotwarta paczka, bo producenci dają do środka mieszankę gazów, wspomagającą utrzymanie świeżości i chrupkości. Aczkolwiek osobiście takiej metody nie testowałam, więc nie wiem jak realnie jest ze skutecznością (może będą lepsze niż bez zgrzania, bo nie będzie się dostawała wilgoć?);P
https://dompelenp...psow-duzo-powietrza/
0 0

cherry_coke

#6458472 Napisano: 01.02.2018 11:21:18
slonko365 napisał(a):

Nie chcę Was martwić, ale zgrzanie chipsów gdy już dostanie się do paczki powietrze za dużo nie pomoże. I tak sklapcieją. Może ciut później, ale to już nie będzie to samo, co nieotwarta paczka, bo producenci dają do środka mieszankę gazów, wspomagającą utrzymanie świeżości i chrupkości.

Ale przynajmniej doopa nie urośnie emotka  

Agnes

#6458499 Napisano: 01.02.2018 11:58:07
a gdzie te STAR mozna kupić?
jakoś nie kojarzę tych chipsów
0 0

paula9891

#6458502 Napisano: 01.02.2018 12:00:28
Agnes napisał(a):

W zwykłych sklepach osiedlowych.
0 0

joan

#6458503 Napisano: 01.02.2018 12:02:34
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Tylko tam pewnie będą enigmatycznie opisane paragony emotka W weekend się człowiek rozezna po okolicy emotka
1 tadziuuu 0

Agnes

#6458504 Napisano: 01.02.2018 12:03:21
paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

dzięki
to lipa u mnie takowych nie ma, mieszkam w centrum miasta z biedronkami i żabkami
0 0

niunia-k

#6458506 Napisano: 01.02.2018 12:07:32
joan napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Agnes napisał(a):

Tylko tam pewnie będą enigmatycznie opisane paragony emotka W weekend się człowiek rozezna po okolicy emotka

Ja swego czasu kupowałam w Delikatesach Centrum 
0 0

maryam

#6458507 Napisano: 01.02.2018 12:07:37
Już nie mogę się doczekać szukania mojego nazwiska w wynikach, emotka chociaż boję się że moje nazwisko też im się "opatrzyło".
0 0

paula9891

#6458514 Napisano: 01.02.2018 12:12:57
maryam napisał(a):

Już nie mogę się doczekać szukania mojego nazwiska w wynikach, emotka chociaż boję się że moje nazwisko też im się "opatrzyło".

Szukania? emotka Tam jest 1 wygrana dziennie emotka
Trzeba będzie się mooocno postarać emotka