Smolar

wasata

#6405715 Napisano: 20.09.2017 17:42:07
Brał moze ktos udział w konkursie Kubus go w polomarkecie Smolara i czeka nadal na nagrodę? Według regulaminu miały byc dostarczone do 18.09 a tu pustka emotka
0 0

karola-00

#6405751 Napisano: 20.09.2017 18:42:37
Nawet jak przechodzą zgłoszenia w Smolarze z zdublowanych Paragonów to nie sa brane w losowaniu.
Wiem bo testowałam podczas konkursu Coca Coli w biedronce...Pozdrawiam
1 atyde25 0

karola-00

#6405757 Napisano: 20.09.2017 18:52:23
nie na 2500 sklepów tylko na 2722 zakładając 3x kasy  na sklep to 8166 paragonów

Dublowany to znaczy jeden paragon wysyłany X razy...

Oczywiście ze mają... ale nie biorą udziału w konkursie... jeden paragon zgłoszony bierze udział w konkursie tylko raz nawet jak na innej kasie ktoś dostał ten sam numer to jego paragon przejdzie podczas zgłasanie ale nie bierze udziału w losowaniu... ; /
0 0

ongis

#6405764 Napisano: 20.09.2017 19:18:17
superloser napisał(a):

karola-00 napisał(a):

nie na 2500 sklepów tylko na 2722 zakładając 3x kasy  na sklep to 8166 paragonówDublowany to znaczy jeden paragon wysyłany X razy...Oczywiście ze mają... ale nie biorą udziału w konkursie... jeden paragon zgłoszony bierze udział w konkursie tylko raz nawet jak na innej kasie ktoś dostał ten sam numer to jego paragon przejdzie podczas zgłasanie ale nie bierze udziału w losowaniu... ; /

Czyli SMOLAR swiadomie działa na szkode konkursowiczów. 
Powinien uczciwie dac ZWROTKI,  ze odrzuca zgloszenia a nie profesjonalnie olewa.

Temat rzeka wywalają duble źle nie wywalają jeszcze gorzej emotka   jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził
0 0

kedziorldz

#6405772 Napisano: 20.09.2017 19:30:43
ongis napisał(a):

superloser napisał(a):

karola-00 napisał(a):

nie na 2500 sklepów tylko na 2722 zakładając 3x kasy  na sklep to 8166 paragonówDublowany to znaczy jeden paragon wysyłany X razy...Oczywiście ze mają... ale nie biorą udziału w konkursie... jeden paragon zgłoszony bierze udział w konkursie tylko raz nawet jak na innej kasie ktoś dostał ten sam numer to jego paragon przejdzie podczas zgłasanie ale nie bierze udziału w losowaniu... ; /

Czyli SMOLAR swiadomie działa na szkode konkursowiczów. Powinien uczciwie dac ZWROTKI,  ze odrzuca zgloszenia a nie profesjonalnie olewa.

Temat rzeka wywalają duble źle nie wywalają jeszcze gorzej emotka   jeszcze się taki nie narodził co by wszystkim dogodził

prosta sprawa powinni dodać kolejne pole, nr paragonu + data + NIP albo numer systemowy
0 0

delvitto

#6405777 Napisano: 20.09.2017 19:42:44
kedziorldz napisał(a):

ongis napisał(a):

superloser napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Czyli SMOLAR swiadomie działa na szkode konkursowiczów. Powinien uczciwie dac ZWROTKI,  ze odrzuca zgloszenia a nie profesjonalnie olewa.

prosta sprawa powinni dodać kolejne pole, nr paragonu + data + NIP albo numer systemowy

niby tak, ale to by działało tylko, wysyłając zgłoszenie przez www. Ja mam skłonność i upodobanie do smsów, a tutaj jak ten problem rozwiązać? chyba że, w smsie też podawać jakiś dodatkowy nr 
0 0

petunija1

#6405782 Napisano: 20.09.2017 19:48:48
wasata napisał(a):

Brał moze ktos udział w konkursie Kubus go w polomarkecie Smolara i czeka nadal na nagrodę? Według regulaminu miały byc dostarczone do 18.09 a tu pustka emotka

tez czekamy. emotka
0 0

kunlu

#6405786 Napisano: 20.09.2017 19:55:21
delvitto napisał(a):

kedziorldz napisał(a):

ongis napisał(a):

superloser napisał(a):

karola-00 napisał(a):

niby tak, ale to by działało tylko, wysyłając zgłoszenie przez www. Ja mam skłonność i upodobanie do smsów, a tutaj jak ten problem rozwiązać? chyba że, w smsie też podawać jakiś dodatkowy nr 

dokładnie tak jak w kaufie - kod miasta, w którym jest sklep + numer systemowy, jeśli pod tym samym kodem pocztowym jest wiecej sklepów danej marki,t o spokojnie mozna wymyślić jakieś inne dane, które to zróznicują. chcieć to móc.
0 0

ongis

#6405800 Napisano: 20.09.2017 20:37:00
Można różne fajne mieć pomysły ale Smolar ma swój działający i dlatego są wiodącą agencją. Robią po swojemu i jak widać często nie mogą się opędzić od klientów ledwo wyrabiając. Nie wałkują jednej loterii czy konkursu 3 m-ce losując wybierając weryfikując i sprawdzając nr buta uczestników tylko w tym czasie robią kolejnych 10-20 interesów. Każdy ma swój punkt widzenia. Od tego są regulaminy jak pasuje gramy jak nie to emotka wiadomo co. Nikt nikogo nie zmusza do zabawy. Widać chętnych mają tyle że to do nich większość klientów się kieruje.
0 0

benasia

#6405845 Napisano: 20.09.2017 22:47:08
petunija1 napisał(a):

wasata napisał(a):

tez czekamy. emotka

No właśnie coś widocznie im sie pomyliło... W ogóle jakis bajzel mają...
0 0

masza

#6405847 Napisano: 20.09.2017 22:53:53
karola-00 napisał(a):

Nawet jak przechodzą zgłoszenia w Smolarze z zdublowanych Paragonów to nie sa brane w losowaniu.Wiem bo testowałam podczas konkursu Coca Coli w biedronce...Pozdrawiam

Jak to przetestowałaś?

Gość: nadeim

#6405850 Napisano: 20.09.2017 23:03:51
masza napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Nawet jak przechodzą zgłoszenia w Smolarze z zdublowanych Paragonów to nie sa brane w losowaniu.Wiem bo testowałam podczas konkursu Coca Coli w biedronce...Pozdrawiam

Jak to przetestowałaś?

pewnie grał kilka razy na ten sam paragon i nie wygrał, dlatego uważa że zdublowane paragony nie wchodzą, a pewnie miał takiego farta że go nie wylosowali.
0 0

edzia21

#6405852 Napisano: 20.09.2017 23:05:38
ongis napisał(a):

Można różne fajne mieć pomysły ale Smolar ma swój działający i dlatego są wiodącą agencją. Robią po swojemu i jak widać często nie mogą się opędzić od klientów ledwo wyrabiając. Nie wałkują jednej loterii czy konkursu 3 m-ce losując wybierając weryfikując i sprawdzając nr buta uczestników tylko w tym czasie robią kolejnych 10-20 interesów. Każdy ma swój punkt widzenia. Od tego są regulaminy jak pasuje gramy jak nie to emotka wiadomo co. Nikt nikogo nie zmusza do zabawy. Widać chętnych mają tyle że to do nich większość klientów się kieruje.

Szkoda tylko, ze od tego "natloku zlecen" olewaja konsumentow...laureaci tymbark w tesco nadal nie sa wylonieni  MIESIAC PO TERMINIE. Czy wedlug Ciebie jest to OK? Fakt, gdybym wiedziala ze tak postawia sprawe - olalabym ich rownie soczyscie.

loteryjny

#6405870 Napisano: 21.09.2017 01:17:13
karola-00 napisał(a):

nie na 2500 sklepów tylko na 2722 zakładając 3x kasy  na sklep to 8166 paragonówDublowany to znaczy jeden paragon wysyłany X razy...

Oczywiście ze mają... ale nie biorą udziału w konkursie... jeden paragon zgłoszony bierze udział w konkursie tylko raz nawet jak na innej kasie ktoś dostał ten sam numer to jego paragon przejdzie podczas zgłasanie ale nie bierze udziału w losowaniu... ; /

Karola strasznie mieszasz ludziom, jeden paragon zgłoszony z danego nr bierze raz udzial ale zgłoszony kolejny raz z innego bierze kolejny. Wiem bo znam osobę która zgłosiła go 2 razy i za drugim wygrała. Nie pisz jak nie masz potwierdzonego infa!
0 0

loteryjny

#6405871 Napisano: 21.09.2017 01:48:10
Smolar ma opóźnienia bo musiał kilka tyś. wygranych tuszy z Natury w wynikach umiescic emotka  emotka
0 0

karola-00

#6407399 Napisano: 25.09.2017 16:10:46

Mam potwierdzone info... zbierałam te informacje wysyłając tysiące zgłoszeń w konkursie coca coli z biedronki. Swoje wygrałam a jeszcze więcej sie dowiedziałam...i jak najbardziej rok temu zdublowane paragony przechodziły to teraz juz nie...( mowa o konkursie biedronki i coca coli) w innych nie wiem jak jest...

0 0

karola-00

#6407407 Napisano: 25.09.2017 16:25:17
[quote=loteryjny napisał(a):
karola-00 napisał(a):

karola-00] nie na 2500 sklepów tylko na 2722 zakładając 3x kasy  na sklep to 8166 paragonówDublowany to znaczy jeden paragon wysyłany X razy...Oczywiście ze mają... ale nie biorą udziału w konkursie... jeden paragon zgłoszony bierze udział w konkursie tylko raz nawet jak na innej kasie ktoś dostał ten sam numer to jego paragon przejdzie podczas zgłasanie ale nie bierze udziału w losowaniu... ; /

0 0

karola-00

#6407408 Napisano: 25.09.2017 16:27:20
loteryjny napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Karola strasznie mieszasz ludziom, jeden paragon zgłoszony z danego nr bierze raz udzial ale zgłoszony kolejny raz z innego bierze kolejny. Wiem bo znam osobę która zgłosiła go 2 razy i za drugim wygrała. Nie pisz jak nie masz potwierdzonego infa!

Nie mz mozliwośći zgłoszenia 300 paragonów na 10 numeru telefonów jednego dnia. - takie zgłoszenia sa usuwane. Być moze da sie zgłaszać co dziennie te same paragony na inny numer... 
0 0

Gość: nadeim

#6407409 Napisano: 25.09.2017 16:30:06
karola-00 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

karola-00 napisał(a):

Nie mz mozliwośći zgłoszenia 300 paragonów na 10 numeru telefonów jednego dnia. - takie zgłoszenia sa usuwane. Być moze da sie zgłaszać co dziennie te same paragony na inny numer... 

to nie prawda, ja tak słałem w coli i wygrałem.
0 0

karola-00

#6407411 Napisano: 25.09.2017 16:32:45
Być może wysłałeś np 300 paragonów i z tych 300 Cie wylosowali. Ale jezeli wysłałeś 300 x 10 numerów to nie miałeś 3000 zgłoszeń tylko ciągle 300...
0 0