Smolar

loteryjny

#6403365 Napisano: 14.09.2017 11:56:25
loteria w lewiatanie - 7 x toyota aygo, mam nadzieję, że chociaż tym razem Smolar zrobi urny emotka

marlena083

#6403370 Napisano: 14.09.2017 11:59:39
jarko44 napisał(a):

Czy czeka ktoś jeszcze na pralkę Surf...?

do mnie właśnie jedzie....  DPD
0 0

loteryjny

#6403375 Napisano: 14.09.2017 12:08:50
czy Smolar informował do końca ze sprite`a w Selgrosie?
0 0

Gość: iwonciaaa

#6403395 Napisano: 14.09.2017 13:18:56
przyszła pralka, rodzice otworzyli oczywiście po wyjściu kuriera, bo się spieszył. Solidnie uszkodzona.
0 0

agniehaha89

#6403396 Napisano: 14.09.2017 13:21:05
iwonciaaa napisał(a):

przyszła pralka, rodzice otworzyli oczywiście po wyjściu kuriera, bo się spieszył. Solidnie uszkodzona.

zadzwoń do kuriera. U mnie kurier jak zostawia paczki to mówi, żebym sobie na spokojnie sprawdziła i jak coś będzie nie tak to żebym do niego zadzwoniła on przyjedzie zrobić zdjęcia. 

foton

#6403397 Napisano: 14.09.2017 13:31:20
Czy ma ktoś może list gratulacyjny od Smolara na głośnik z loterii Coca Coli (samochodowej) ? Kurier mi nie zostawił, a na wszelki wypadek wolę mieć komplet. jakiś skan w PDF ? (P.W.)
0 0

#6403399 Napisano: 14.09.2017 13:33:02
dzięki za radę! ja jestem w pracy, ludzi w cholerę i nawet nie mam jak spokojnie zadzwonić. ale już dałam rodzicom numer telefonu, bo oni odbierali. mam nadzieje, ze uda się się to jakoś załatwić emotka
0 0

agniehaha89

#6403404 Napisano: 14.09.2017 13:45:06
iwonciaaa napisał(a):

dzięki za radę! ja jestem w pracy, ludzi w cholerę i nawet nie mam jak spokojnie zadzwonić. ale już dałam rodzicom numer telefonu, bo oni odbierali. mam nadzieje, ze uda się się to jakoś załatwić emotka

Jak nie będzie chciał przyjechać to dzwoń do firmy kurierskiej i napisz do organizatora. Najlepiej też zrobić samemu zdjęcia. Mi kiedyś organizator zrekompensował uszkodzoną nagrodę . 
0 0

cherry_coke

#6403407 Napisano: 14.09.2017 13:50:16
agniehaha89 napisał(a):

iwonciaaa napisał(a):

Jak nie będzie chciał przyjechać to dzwoń do firmy kurierskiej i napisz do organizatora. Najlepiej też zrobić samemu zdjęcia. Mi kiedyś organizator zrekompensował uszkodzoną nagrodę . 

Musiała się przewrócić/spaść albo naprawdę solidnie oberwać. Bo była na palecie i przypięta paskami. A nie było widać z zewnątrz uszkodzeń na kartonie itp?
Przesyłka pewnie była ubezpieczona, więc bez obaw emotka  
0 0

#6403416 Napisano: 14.09.2017 14:07:53
Podobno właśnie nie ma śladów na paczce, tata uważa, że to jest uszkodzenie fabryczne. Dostałam od niego zdjęcia to wygląda to bardzo słabo. z pewnością w takiej stanie nie da się jej używać.
0 0

maverick

#6404004 Napisano: 15.09.2017 19:32:14
Dostałem sms-a o wygranej w loterii Ostatni dzwonek w C4 i zgłaszałem tylko 1 paragon, a jak sprawdzam w wynikach na stronie Smolara i wpisuje nr telefonu, na który przyszedł sms i nr paragonu - pojawia się, że nie wygrałem??emotka
Miał ktoś tak kiedyś?
1 edzia21 0

monkakk

#6404028 Napisano: 15.09.2017 20:06:42
maverick napisał(a):

Dostałem sms-a o wygranej w loterii Ostatni dzwonek w C4 i zgłaszałem tylko 1 paragon, a jak sprawdzam w wynikach na stronie Smolara i wpisuje nr telefonu, na który przyszedł sms i nr paragonu - pojawia się, że nie wygrałem?? emotka Miał ktoś tak kiedyś?

Pewnie wysłali sms-y, a nie zaktualizowali bazy na stronie stąd ta rozbieżność emotka

loteryjny

#6404087 Napisano: 16.09.2017 01:32:50
monkakk napisał(a):

maverick napisał(a):

Dostałem sms-a o wygranej w loterii Ostatni dzwonek w C4 i zgłaszałem tylko 1 paragon, a jak sprawdzam w wynikach na stronie Smolara i wpisuje nr telefonu, na który przyszedł sms i nr paragonu - pojawia się, że nie wygrałem?? emotka Miał ktoś tak kiedyś?

Pewnie wysłali sms-y, a nie zaktualizowali bazy na stronie stąd ta rozbieżność emotka

ostatnio zdarza im się nie aktualizować strony z wynikami nawet kilka dni w tył (miałem tak ostatnio - był sms a brak wygranej na stronie), coraz więcej wpadek mają  emotka  rezerwy u nich to też między bajki można włozyć
1 maverick 0

edzia21

#6404089 Napisano: 16.09.2017 01:37:03
loteryjny napisał(a):

monkakk napisał(a):

maverick napisał(a):

ostatnio zdarza im się nie aktualizować strony z wynikami nawet kilka dni w tył (miałem tak ostatnio - był sms a brak wygranej na stronie), coraz więcej wpadek mają  emotka

A może dostał ktoś eska z Tymbark w TESCO?!
0 0

loteryjny

#6404090 Napisano: 16.09.2017 01:41:24
edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

monkakk napisał(a):

maverick napisał(a):

ostatnio zdarza im się nie aktualizować strony z wynikami nawet kilka dni w tył (miałem tak ostatnio - był sms a brak wygranej na stronie), coraz więcej wpadek mają  emotka

wg Smolara to taki konkurs chyba nigdy i nigdzie nie istniał 
0 0

edzia21

#6404091 Napisano: 16.09.2017 01:43:42
loteryjny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

monkakk napisał(a):

maverick napisał(a):

...nawet tak nie żartuj emotka
0 0

loteryjny

#6404092 Napisano: 16.09.2017 01:46:13
emotka emotka edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

monkakk napisał(a):

maverick napisał(a):

...nawet tak nie żartuj  emotka

Edzia ja nie zartuje, tylko stwierdzam ich ostatnią niekompetencję i ubytki w profesjonalizmie emotka  emotka
1 edzia21 0

edzia21

#6404093 Napisano: 16.09.2017 01:48:19
emotka porażka. 
Domyślam się, że konkurs został zamieciony pod dywan i wszystko gra - 1 etap miał być rozwiązany 3 tygodnie temu. emotka

loteryjny

#6404094 Napisano: 16.09.2017 01:57:19
Rezerwy to tez chyba były ostatnio u nich na stronie z wynikami moze z 9 mies temu, lubię ich ale ostatnio coraz mniej.
1 edzia21 0

Kozunia1982

#6404096 Napisano: 16.09.2017 07:06:54
maverick napisał(a):

Tak. Mialam dokladnie tak samo. Zadzwonilam do nich z pytaniem. Pani sprawdzila i przeprosila za ich błąd  (błąd  oczywiście na stronie) i poprosila o odeslanie oświadczenia  i paragonu. Nagroda doszla. Wszystko powinno byc ok.
1 maverick 0