Smolar

maverick

#6404130 Napisano: 16.09.2017 11:46:25
andii napisał(a):

maverick napisał(a):

Dostałem sms-a o wygranej w loterii Ostatni dzwonek w C4 i zgłaszałem tylko 1 paragon, a jak sprawdzam w wynikach na stronie Smolara i wpisuje nr telefonu, na który przyszedł sms i nr paragonu - pojawia się, że nie wygrałem?? emotka Miał ktoś tak kiedyś?

dobrze sprawdziłeś? emotka bo tam się podawało ten 20cyfrowy numer z dołu

Brawo Ty! emotka Jak TY mi teraz andii zaimponowałaśemotka
Wszystko ok, jestem laureatem na pewno i na stronie z wynikami wszystko ok, tylko ja gapaemotka

loteryjny

#6404513 Napisano: 18.09.2017 10:27:54
Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów emotka  (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.
0 0

joan

#6404517 Napisano: 18.09.2017 10:36:57
loteryjny napisał(a):

Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów   (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.

Będziesz to jakoś wyjaśniał?

Idą w dobrym kierunku, ale jeśli chcą wykluczać duble, w zgłoszeniu powinno się podawać przynajmniej 2 - 3 dane.

PS: Ciekawe, czy poszli po rozum do głowy, czy potknęli się na którejś promocji emotka
1 loteryjny 0

delvitto

#6404519 Napisano: 18.09.2017 10:39:06
loteryjny napisał(a):

Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów  emotka  (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.

wysyłałeś przez stronkę? może jest coś na rzeczy, nie wiem. Wyślij zgłoszenie smsem, wtedy na pewno będzie przyjęte.
1 loteryjny 0

loteryjny

#6404520 Napisano: 18.09.2017 10:42:35
delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów  emotka  (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.

wysyłałeś przez stronkę? może jest coś na rzeczy, nie wiem. Wyślij zgłoszenie smsem, wtedy na pewno będzie przyjęte

smsem tez nie przeszło więc pozostaje go tylko wyrzucić  emotka  reszta na szczescie ok
0 0

loteryjny

#6404522 Napisano: 18.09.2017 10:44:33
joan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Własnie postanowiłem wziąć udział w loterii Selgros coca - cola lemo i wyskoczył mi komunikat, że paragon jest już w bazie mimo, że go tutaj nigdy nie zgłaszałem.. Smolar chyba wziął sobie do serca nasze rozmowy o dublowaniu paragonów   (np. ostatnia rozmowa o starterze 737... - ok, z jednej strony bardzo dobrze) tylko, że gorzej jak ktos ma pecha tak jak ja teraz i zgłosi paragon, ktory już ktos wczesniej zgłosił. Ciekawe czy zrobią to samo w innych loteriach.

Idą w dobrym kierunku, ale jeśli chcą wykluczać duble, w zgłoszeniu powinno się podawać przynajmniej 2 - 3 dane.

PS: Ciekawe, czy poszli po rozum do głowy, czy potknęli się na którejś promocji emotka

wiesz co mimo, ze sie troche wkurzyłem to bardzo dobrze jesli tak zaczną robić, bo chyba wiekszosc z nas nie chce aby ktos wygrywał u nich np. samochody bo zdublowaniu danego paragonu kilkaset razy emotka

loteryjny

#6404528 Napisano: 18.09.2017 10:53:29
joan napisał(a):

loteryjny napisał(a):

być może dam sobie spokoj z wyjasnianiem z nimi tego, wole już to "mniejsze zło" chyba, że czesciej będę trafiać na takie wykorzystane
0 0

delvitto

#6404539 Napisano: 18.09.2017 11:03:34
loteryjny napisał(a):

delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

wysyłałeś przez stronkę? może jest coś na rzeczy, nie wiem. Wyślij zgłoszenie smsem, wtedy na pewno będzie przyjęte

smsem tez nie przeszło więc pozostaje go tylko wyrzucić  emotka  reszta na szczescie ok

nie bardzo wierzę w jakąś tu działalność smolara... Może coś z tą loterią jest nie tak, może coś w systemie mają zablokowane, i na smsy i na www. Nie wyrzucaj paragonu tylko spróbuj jutro;) 
0 0

loteryjny

#6404543 Napisano: 18.09.2017 11:08:21
delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

nie bardzo wierzę w jakąś tu działalność smolara... Może coś z tą loterią jest nie tak, może coś w systemie mają zablokowane, i na smsy i na www. Nie wyrzucaj paragonu tylko spróbuj jutro;) 

czy wyszło im to niechcący czy swiadomie, trzeba im o tym pisać na forum bo to na pewno czytają i niech to stosują w swoich loteriach/konkursach emotka
PS. w żywcu też jest to zablokowane
0 0

darog

#6404547 Napisano: 18.09.2017 11:13:57
superloser napisał(a):

https://www.smola...djazd-z-nagrodamiTo, to już żenada. Ogólnopolska promocja SIKU na 5 dni podwózki do szkoły.
Zacznie się HEJT, obciach albo szpan  dzieciaka.
Jesli to wygra jakis Szarak, to  go "Szlachta " szkolna wypoziomuje. Żal dzieciaka.
Lepiej dać Młodemu laptopa... a tak Kochanie, 300-500ml do szkoły, pieszo 10-15 minut . W korkach tylko 30 min produkcji spalin.
Brawo Smolar - pewnie organizacja promocji ma wyższe koszta od nagród.  emotka  tak sie biznes robi.

EDITED 

PULA NAGRÓD to ponad 250tys zl.
Z czego 10000zl idzie na szofera, 
100zl zabawka x 10 sztuk = 1000zl

Reszta to samochodziki po 9,50zl lub smycze po 1.22zl oraz asortyment straganu bazarkowego - 80,000 sztuk to śmieci. 

Brawo dla Milko, Carex, Lay's - ze dają konkretne nagrody albo 100zl, a nie smycze za 1,22zl. 
Lepsze NIC od zasmiecania Planety!!! emotka

Może szoferem będzie sam pan Robert Wojtkowski? fajnie przez 5 dni zarobić 10 tys... a można z tej Łodzi choćby do Suwałk jechać by laureata wozić.. A za pokój w np MOSiR zapłaci 50 zł a dobę  (ze śniadaniem) najlepsza nagroda- to być kierowcą w tym konkursie..

loteryjny

#6404552 Napisano: 18.09.2017 11:18:09
superloser napisał(a):

loteryjny napisał(a):

delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

delvitto napisał(a):

loteryjny napisał(a):

czy wyszło im to niechcący czy swiadomie, trzeba im o tym pisać na forum bo to na pewno czytają i niech to stosują w swoich loteriach/konkursach emotka PS. w żywcu też jest to zablokowane

Co świadczy, ze "geniuszy" tam zatrudniają emotka  Numer paragonu nie jest unikalny sam w sobie jesli nie podasz numeru kasy fiskalnej.

To jak adres ul. Sienkiewicza 2 
Ciekawe ile osób ma taki adres w Polsce? 

dlatego przydałby się jeszcze własnie np. numer kasy i/lub nr systemowy, ale może chociaż są na dobrym tropie...emotka
0 0

loteryjny

#6404554 Napisano: 18.09.2017 11:24:16
darog napisał(a):

superloser napisał(a):

https://www.smola...djazd-z-nagrodamiTo, to już żenada. Ogólnopolska promocja SIKU na 5 dni podwózki do szkoły.Zacznie się HEJT, obciach albo szpan  dzieciaka.
Jesli to wygra jakis Szarak, to  go "Szlachta " szkolna wypoziomuje. Żal dzieciaka.
Lepiej dać Młodemu laptopa... a tak Kochanie, 300-500ml do szkoły, pieszo 10-15 minut . W korkach tylko 30 min produkcji spalin.
Brawo Smolar - pewnie organizacja promocji ma wyższe koszta od nagród.  emotka  tak sie biznes robi.

EDITED 

PULA NAGRÓD to ponad 250tys zl.
100zl zabawka x 10 sztuk = 1000zl

Reszta to samochodziki po 9,50zl lub smycze po 1.22zl oraz asortyment straganu bazarkowego - 80,000 sztuk to śmieci. 

Brawo dla Milko, Carex, Lay's - ze dają konkretne nagrody albo 100zl, a nie smycze za 1,22zl. 
Lepsze NIC od zasmiecania Planety!!! emotka

Może szoferem będzie sam pan Robert Wojtkowski? fajnie przez 5 dni zarobić 10 tys... a można z tej Łodzi choćby do Suwałk jechać by laureata wozić.. A za pokój w np MOSiR zapłaci 50 zł a dobę  (ze śniadaniem) najlepsza nagroda- to być kierowcą w tym konkursie..

jak już oficjalnie na forum przytaczasz czyjes nazwisko to chociaż błędów w nim nie rób (Wojtkowski) emotka
0 0

joan

#6404556 Napisano: 18.09.2017 11:29:28
superloser napisał(a):

https://www.smola...djazd-z-nagrodamiTo, to już żenada. Ogólnopolska promocja SIKU na 5 dni podwózki do szkoły.
Zacznie się HEJT, obciach albo szpan  dzieciaka.
(...)
(...)
Lepsze NIC od zasmiecania Planety!!!
emotka

Święta racja.

PS: Czy można się zatrudnić do tej promocji w charakterze szofera? Bardzo proszę, jestem bez pracy, a prawo jazdy posiadam i wzrok sokoli też... Dodam jeszcze, że dzieci mnie uwielbiają... emotka

joan

#6404579 Napisano: 18.09.2017 11:58:35
superloser napisał(a):

Joan - 5tys z tego to pewnie  Szofer dostaje, NIE za lubienie dzieci tylko pilnowanie, by farby nie zadrapać emotka  
By ktoś to z dużego miasta wygrał - takie 60 minut w korku w jedną strone, to LITRY zjedzone. No chyba, ze w Regulaminie zapis, ze to tak o 6ej z rana ten dowóz emotka

Trudno, jakoś przeboleję tę redukcję dobrobytu do pięciu 5 tysi emotka Bo jak to mówią: zawsze coś! emotka

A taką nagrodę aż wstyd dziecku wygrać, będzie obciach, jak z limuzynami komunijnymi emotka
0 0

Agnes

#6404586 Napisano: 18.09.2017 12:06:48
a to musi być dziecko podwożone do szkoły
nie może być dorosły do pracy?
normalnie aż bym zagrała gdyby to bylo możliwe
a ponieważ jestem z Łodzi do smolarowy kierowca by się nie najezdził za dużo i jeszcze by na hotelu dla niego zaoszczędzili
0 0

Agnes

#6404597 Napisano: 18.09.2017 12:39:07
superloser napisał(a):

Agnes napisał(a):

a to musi być dziecko podwożone do szkołynie może być dorosły do pracy?normalnie aż bym zagrała gdyby to bylo możliwe
a ponieważ jestem z Łodzi do smolarowy kierowca by się nie najezdził za dużo i jeszcze by na hotelu dla niego zaoszczędzili

Dziecko do szkoły z opiekunem.
A HOTEL dla szofera to jest w tych 10 000zl nagrody, tak jak paliwo, ubezpieczenia, wynagrodzenie kierowcy.

łeeee i moje marzenia prysły jak bańka mydlana
a już widziałam minę mojego kierownika.....
0 0

marzena2210

#6404641 Napisano: 18.09.2017 14:11:08
hej czy oswiadczenie laureata mozna przepisac recznie z liptona? list wysylacie poleconym?
0 0

marzena2210

#6404805 Napisano: 18.09.2017 20:27:18
Ktos odpowie bo nie wiem czy brać sie za przepisywanieemotka
0 0

estrelitta

#6404810 Napisano: 18.09.2017 20:42:55
marzena2210 napisał(a):

hej czy oswiadczenie laureata mozna przepisac recznie z liptona? list wysylacie poleconym?

Tak i tak emotka

marzena2210

#6404916 Napisano: 19.09.2017 08:49:20
cb656 napisał(a):

marzena2210 napisał(a):

Ktos odpowie bo nie wiem czy brać sie za przepisywanie emotka

Brać się, ino żwawo emotka

Hehe reka boli ale cóż poradzić jak się nie ma drukarki a najbliższy punkt ksero jest 20 km ode mnie. emotka
0 0