Smolar

bridget

#6409672 Napisano: 30.09.2017 18:08:23
superloser napisał(a):

bridget napisał(a):

a mnie intryguje  DC z Pringlesami tam chyba tez było 200 miseczek:D w ogole nie kojarze wpisów z tego konkursu:D nie zebym chciała i miseczkę emotka   mimo ze na stronie  u nich w wynikach rozwiazany:)

Mnie zastanawia sens tego szukania paragonu. Jakby zrobienie listy Laureatów z numerem paragonu oraz numerem tel 123xxx456 - było niemożliwe.Pomijajac już te smieciowe nagrody, które kosztują wiecej w przesłaniu.
Oplaty pocztowe sa wyższe od tych "nagród".
Smolar robi sie śmieciowiskiem. Dlatego nie wyrabia z terminami.

sprawdzac wygodniej by było po numerze paragonu lub telefonu, szczegolnie ze po 1 wpisaniu wynikow , wyszukiwarka ustawia się na innym konkursie, poza tym to bardzo żmudne a mi np  sie tego ni chce robic,  byc moze cos wygralam i nawet o tym nie wiem:).
0 0

petarda

#6409678 Napisano: 30.09.2017 18:23:35
bridget napisał(a):

superloser napisał(a):

bridget napisał(a):

a mnie intryguje  DC z Pringlesami tam chyba tez było 200 miseczek:D w ogole nie kojarze wpisów z tego konkursu:D nie zebym chciała i miseczkę emotka   mimo ze na stronie  u nich w wynikach rozwiazany:)

Mnie zastanawia sens tego szukania paragonu. Jakby zrobienie listy Laureatów z numerem paragonu oraz numerem tel 123xxx456 - było niemożliwe.Pomijajac już te smieciowe nagrody, które kosztują wiecej w przesłaniu.Oplaty pocztowe sa wyższe od tych "nagród".
Smolar robi sie śmieciowiskiem. Dlatego nie wyrabia z terminami.

sprawdzac wygodniej by było po numerze paragonu lub telefonu, szczegolnie ze po 1 wpisaniu wynikow , wyszukiwarka ustawia się na innym konkursie, poza tym to bardzo żmudne a mi np  sie tego ni chce robic,  byc moze cos wygralam i nawet o tym nie wiem:).

Pitolicie jak potłuczeni. Żadna agencja oprócz smolara nie pozwala sprawdzać wyników i nr paragonów. Czy to albedo lidka fortis unique i inne dzwonią wysyłają sms lub meile. Nigdzie indziej nie ma czegoś takiego jak listy z wygranymi nr i paragonami. Listy laureatów które wszyscy publikują to potwierdzeni laureaci i jak wam nie przyjdzie meil sms czy nie dodzwonią się to macie pozamiatane. Tylko w smolarze można sprawdzić czy się coś wygrało i sprawdzenie 1 czy 10 a nawet 100 zgłoszeń przez ich stronę to żaden problem. Jeśli ktoś puszcza ilości których nie ma możliwości sprawdzić to jego problem. Dodać do tego trzeba że praktycznie tylko smolar podaje nr zwycięskiego paragonu większość agencji tego nie robi karze wysłać wszystkie zgłoszone.

loteryjny

#6409800 Napisano: 01.10.2017 00:00:33
bridget napisał(a):

informowali na bieżąco emotka
0 0

zielonooka85

#6409817 Napisano: 01.10.2017 00:59:35
tylko tak od siebie dodam, że po dostaniu smsa, na Smolarze sprawdzałam moje paragony (tak z ciekawości), te które na 100% wygrały i pokazywał mi się komunikat, ze 'sorry nie tym razem' (hm?!)
0 0

nanajka81

#6409835 Napisano: 01.10.2017 09:03:59
zielonooka85 napisał(a):

tylko tak od siebie dodam, że po dostaniu smsa, na Smolarze sprawdzałam moje paragony (tak z ciekawości), te które na 100% wygrały i pokazywał mi się komunikat, ze 'sorry nie tym razem' (hm?!)

mam to samo... kazdy paragon "sory nie wygrales" ale smsa z wygrana mam jak byk...
0 0

malgorzata_b

#6409840 Napisano: 01.10.2017 09:32:54
nanajka81 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

mam to samo... kazdy paragon "sory nie wygrales" ale smsa z wygrana mam jak byk...

u mnie ta sama sytuacja , dopiero jak zadzwonię ( pracują tam bardzo mili ludzie i zawsze oddzwaniają ) to po wprowadzeniu numeru i paragonu pojawia się wygrana
0 0

agagaga

#6409909 Napisano: 01.10.2017 16:25:06
Hej na stronie wyników agencji smolar nie mogę znaleźć loterii lipton wygrywaj w rytmie słońca. czy mimo to po wprowadzeniu numeru tel i paragonu i kliknięciu obojętnie jakiej loterii sprawdzę wyniki?
0 0

agniehaha89

#6409910 Napisano: 01.10.2017 16:27:00
Tagagaga napisał(a):

Hej na stronie wyników agencji smolar nie mogę znaleźć loterii lipton wygrywaj w rytmie słońca. czy mimo to po wprowadzeniu numeru tel i paragonu i kliknięciu obojętnie jakiej loterii sprawdzę wyniki?

Nie wyświetli Ci wyników . Musisz wybrac właściwą loterię. 
0 0

@gnieszk@

#6409917 Napisano: 01.10.2017 16:41:02
agagaga napisał(a):

1 agagaga 0

agagaga

#6409919 Napisano: 01.10.2017 16:45:12
Ślepa ja ! Dziękuję!
1 @gnieszk@ 0

mayteq

#6409929 Napisano: 01.10.2017 17:25:14
Ja już od pewnego czasu widzę trend utrudniania na maxa osobom grającym. I nie chodzi tutaj tylko o smolara. Jako, że konkursowicz jest świadomy niektórych sytuacji to jak te sytuacje mają się dla zwykłego "kowalskiego" ? Już niewiele agencji staje na wysokości zadania, praktycznie wszystkie "stare" agencje posiadające kontrakty z dużymi firmami mają w d...e nas i osoby grające. 
0 0

mayteq

#6409936 Napisano: 01.10.2017 17:53:16
superloser napisał(a):

mayteq napisał(a):

Ja już od pewnego czasu widzę trend utrudniania na maxa osobom grającym. I nie chodzi tutaj tylko o smolara. Jako, że konkursowicz jest świadomy niektórych sytuacji to jak te sytuacje mają się dla zwykłego "kowalskiego" ? Już niewiele agencji staje na wysokości zadania, praktycznie wszystkie "stare" agencje posiadające kontrakty z dużymi firmami mają w d...e nas i osoby grające. 

Skoro Smolar tak chetnie przez telefon informacji udzial. To TELEFONY w dlonie, paragony z loterii - niech KAŻDEMU SPRAWDZA.  emotka

Ja zawsze jak potrzebowałem coś się dowiedzieć to zawsze trafiałem na ktorąś z tych opcji:
1. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na urlopie.
2. Pani odpowiedzialna za konkurs musiała wcześniej wyjść.
3. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na szkoleniu.
4. Pani odpowiedzialna za konkurs aktualnie jest zajęta - proszę zadzwonić później
5. Proszę zadzwonić jutro.

Powiedzcie mi czy tylko ja tak mam, czy tylko ja mam wrażenie żejak chcę się czegoś dowiedzieć to wiecznie Pani na urlopie? Boże ile oni mają tych urlopów - czas zmienić pracę.
0 1 petarda

petarda

#6410027 Napisano: 02.10.2017 07:25:47
mayteq napisał(a):

superloser napisał(a):

mayteq napisał(a):

Skoro Smolar tak chetnie przez telefon informacji udzial. To TELEFONY w dlonie, paragony z loterii - niech KAŻDEMU SPRAWDZA.  emotka

Ja zawsze jak potrzebowałem coś się dowiedzieć to zawsze trafiałem na ktorąś z tych opcji:
1. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na urlopie.
4. Pani odpowiedzialna za konkurs aktualnie jest zajęta - proszę zadzwonić później

Powiedzcie mi czy tylko ja tak mam, czy tylko ja mam wrażenie żejak chcę się czegoś dowiedzieć to wiecznie Pani na urlopie? Boże ile oni mają tych urlopów - czas zmienić pracę.

To bardzo ciekawe ja jak dzwonie może z raz na dziesięć telefonów wykonanych do nich zdarzyło się żeby poprosili o telefon później. Chyba masz strasznego pecha a z takim pechem to chyba bym się nie brał za loterie emotka
1 mayteq 0

Gość: gosia16

#6410096 Napisano: 02.10.2017 09:28:37
petarda napisał(a):

mayteq napisał(a):

superloser napisał(a):

mayteq napisał(a):

Ja zawsze jak potrzebowałem coś się dowiedzieć to zawsze trafiałem na ktorąś z tych opcji:1. Pani odpowiedzialna za konkurs jest na urlopie.

To bardzo ciekawe ja jak dzwonie może z raz na dziesięć telefonów wykonanych do nich zdarzyło się żeby poprosili o telefon później. Chyba masz strasznego pecha a z takim pechem to chyba bym się nie brał za loterie emotka

A to oni to oni robią konkursy telefoniczne? Bo ja jeszcze nigdy do nich nie dzwoniłam.Wygrywam w konkursach sms i nagrody zawsze otrzymuję.emotka
2 ongis, edzia21 0

Gość: krseta

#6410136 Napisano: 02.10.2017 10:29:00
tsubasa napisał(a):

dzisiaj losuja miesieczne i glowna z XL - zobaczymy czy glowna na forum padnie  

że tak zapytam, informują wyłącznie sms, czy dzwonią w tej loterii? coś tam posłałem przez cały konkurs ale w sumie nie śledziłem tego tematu;p
0 0

benasia

#6410158 Napisano: 02.10.2017 10:45:16
Czy ktokolwiek dostał już nagrodę z konkursu KUBUŚ w Polomarkecie? Juz 2 tyg po terminie wysyłki  emotka
0 0

monkakk

#6410160 Napisano: 02.10.2017 10:46:17
krseta napisał(a):

tsubasa napisał(a):

dzisiaj losuja miesieczne i glowna z XL - zobaczymy czy glowna na forum padnie  

że tak zapytam, informują wyłącznie sms, czy dzwonią w tej loterii? coś tam posłałem przez cały konkurs ale w sumie nie śledziłem tego tematu;p

sms
0 0

wasata

#6410188 Napisano: 02.10.2017 11:16:40
benasia napisał(a):

Czy ktokolwiek dostał już nagrodę z konkursu KUBUŚ w Polomarkecie? Juz 2 tyg po terminie wysyłki   emotka

Ja nadal czekam emotka
0 0

loteryjny

#6411378 Napisano: 04.10.2017 13:03:30
czy ktos jeszcze czeka na bony z loterii sprite w Selgrosie?
0 0

Gość: bc14

#6411822 Napisano: 05.10.2017 00:12:28