Smolar

mahuska

#6441708 Napisano: 13.12.2017 20:00:19
A Tesco z jakich dni były eski?
0 0

beata28

#6441712 Napisano: 13.12.2017 20:06:47
loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak smolar trzyma się zapisów swojego regulaminu? Dostałam w czwartek sms, że wygrałam konsolę (z biedronki i coca coli), w piątek doszło do nich moje oświadczenie laureata. Zgodnie z regulaminem mają 7 dni roboczych od otrzymania oświadczenia na wysyłkę... Myślicie, że jest szansa że przed świętami będzie? Nigdy nic nie wygrałam w tego typu loterii wiec jestem mega podekscytowana i po prostu nie mogę się doczekać;)

Niestety nie liczyłabym na pewno wysyłkę przed świętami.

ja wygralam w ABC w w polowie listopada i nadal nie mam swojej nogrody (tez konsolki)

Kiedys na grill weber czekaliśmy ponad 3 mies...choć powinni wysłać w 7dni. Nie było słowa przepraszam...tłumaczyli-ze sponsor chyba Kamis? Im nie dostarczył...

na jakiekolwiek rezerwy też chyba nie ma co liczyć, bo Smolar tego nie uznaje, na dodatek myślę, że ingerują czasem ręcznie w wyniki losowań emotka aż się prosi napisać do sponsora i nie tylko do niego.
PS. smolarze napraw obrazki bo nie da się wysyłać zgłoszeń, no chyba, że tak ma być.. emotka

od dawna mam takie przypuszczenia..że mają baze numerów tel które mają NIE WYGRAĆ..

Darog nie tyle może blokują te numery telefonów co np. ustalają sobie, że w danym dniu wygra np. numer z którego wysłano tylko 1 zgłoszenie, często miałem tak, że jak wyslalem 1 to wygrałem a jak więcej niż np. 3 to już nie.

A ja myślałam, że tylko ja mam takie jazdy z obrazkami, albo mi znikają albo zaznaczam zaznaczam a nic nie jest dobrze... aż ostatecznie wyskakuje  mi białe okienko, że mam spróbować póżniej, tzn. za kilka godzin i często jest tak, że danego dnia nie umiem posłać nic wrrr...
0 0

petarda

#6441715 Napisano: 13.12.2017 20:09:49
beata28 napisał(a):

Darog nie tyle może blokują te numery telefonów co np. ustalają sobie, że w danym dniu wygra np. numer z którego wysłano tylko 1 zgłoszenie, często miałem tak, że jak wyslalem 1 to wygrałem a jak więcej niż np. 3 to już nie. A ja myślałam, że tylko ja mam takie jazdy z obrazkami, albo mi znikają albo zaznaczam zaznaczam a nic nie jest dobrze... aż ostatecznie wyskakuje  mi białe okienko, że mam spróbować póżniej, tzn. za kilka godzin i często jest tak, że danego dnia nie umiem posłać nic wrrr...

Smolar nic nie ma do tych obrazków tylko google. Wszystko zależy od komputera czy jesteś zalogowany do google, jak był komputer użytkowany i do czego. Ja na jednym laptopie praktycznie nie muszę nic klikać od razu zielony ptaszek a na dwóch pozostałych same wolno znikające i w nieskończoność karze powtarzać. 
1 beata28 0

delvitto

#6441717 Napisano: 13.12.2017 20:10:26
loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

darog napisał(a):

jokan napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

A jak smolar trzyma się zapisów swojego regulaminu? Dostałam w czwartek sms, że wygrałam konsolę (z biedronki i coca coli), w piątek doszło do nich moje oświadczenie laureata. Zgodnie z regulaminem mają 7 dni roboczych od otrzymania oświadczenia na wysyłkę... Myślicie, że jest szansa że przed świętami będzie? Nigdy nic nie wygrałam w tego typu loterii wiec jestem mega podekscytowana i po prostu nie mogę się doczekać;)

Niestety nie liczyłabym na pewno wysyłkę przed świętami.

ja wygralam w ABC w w polowie listopada i nadal nie mam swojej nogrody (tez konsolki)

Kiedys na grill weber czekaliśmy ponad 3 mies...choć powinni wysłać w 7dni. Nie było słowa przepraszam...tłumaczyli-ze sponsor chyba Kamis? Im nie dostarczył...

na jakiekolwiek rezerwy też chyba nie ma co liczyć, bo Smolar tego nie uznaje, na dodatek myślę, że ingerują czasem ręcznie w wyniki losowań emotka aż się prosi napisać do sponsora i nie tylko do niego.
PS. smolarze napraw obrazki bo nie da się wysyłać zgłoszeń, no chyba, że tak ma być.. emotka

od dawna mam takie przypuszczenia..że mają baze numerów tel które mają NIE WYGRAĆ..

Darog nie tyle może blokują te numery telefonów co np. ustalają sobie, że w danym dniu wygra np. numer z którego wysłano tylko 1 zgłoszenie, często miałem tak, że jak wyslalem 1 to wygrałem a jak więcej niż np. 3 to już nie.

w smolarze wygrywam gdy mam nowy starter, a jak używam stary numer ale nawet taki, który nigdy nie wygrał u nich, to też pudło emotka  wydaje mi się, że blokują numery, które wysyłają zgłoszenia do większości ich konkursów/loterii, tak jakby z góry wyczuwali konkursowicza:(
0 0

mietowa

#6441759 Napisano: 13.12.2017 22:17:31
Wszystko fajnie, też mam takie wrażenia. Jednak z tyłu głowy coś mi szepcze: "Ej, weź nie pierdziel i tu nie wymyślaj teorii spiskowych, po prostu dajesz lipne zgłoszenia, kobieto" emotka
0 0

loteryjny

#6442043 Napisano: 14.12.2017 13:34:42
sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka
0 0

sylzab2294

#6442050 Napisano: 14.12.2017 13:38:31
loteryjny napisał(a):

sprawdzajcie dobrze wyniki na stronie smolara bo niedawno znów mi sie zdarzyło, że na stronie były infa o wygranej a smsów nie wysłali  emotka

potwierdzam, miałam to samo emotka
0 0

loteryjny

#6442055 Napisano: 14.12.2017 13:43:30
sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

nie lubię teorii spiskowych ale nie wiem co się z nimi dzieje, strach pomyslec ile nagród możemy przez to stracic. Co chwile robią jakies błedy i przekręty, przydałaby się im chyba jakas porządna kontrola. emotka
0 0

freyja88

#6442056 Napisano: 14.12.2017 13:43:40
sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne
0 0

loteryjny

#6442057 Napisano: 14.12.2017 13:44:56
freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

A Ja wczoraj odwrotnie- na stronie info brak a dwa smsy przyszły z Lidla-Sensodyne

u Ciebie to chociaż pól biedy bo smsa przeczytasz
1 freyja88 0

nkba

#6442060 Napisano: 14.12.2017 13:47:55
freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Może masz 0 na początku nr paragonu i dlatego?
0 0

freyja88

#6442062 Napisano: 14.12.2017 13:50:11
nkba napisał(a):

freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie, miałam cyfrę 3 w obu. Teraz raz jeszcze sprawdziłam: Jeden jest wygrany, drugi, ze niestety a eski są
0 0

Monika11

#6442063 Napisano: 14.12.2017 13:52:40
Biedronka Coca Cola na jakim dniu stanęła ?
0 0

nkba

#6442066 Napisano: 14.12.2017 13:53:46
freyja88 napisał(a):

nkba napisał(a):

freyja88 napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nie, miałam cyfrę 3 w obu. Teraz raz jeszcze sprawdziłam: Jeden jest wygrany, drugi, ze niestety a eski są

No nieźle emotka Może jeszcze do końca nie uzupełnili? A swoją drogą w tych wynikach nigdy nie wiadomo do kiedy są one uzupełnione emotka Wkurzające to jest przy konkach/loteriach gdy nagrody są np. na etap lub dzienne emotka
1 defed 0

Kozunia1982

#6442761 Napisano: 15.12.2017 17:09:27
Smolar wrzucił wyniki z Okocim freshmarket.
Czy ktoś się orientuje, czy uwzględniają tylko pierwszy, czy również drugi tydzień konkursu? 
Grałam w drugim i nie wiem czy już pozamiatane emotka
0 0

loteryjny

#6442871 Napisano: 15.12.2017 21:53:53
z jakich loterii oprocz orlenu dzis informowali?
0 0

ilona162

#6442888 Napisano: 15.12.2017 22:18:59
loteryjny napisał(a):

a informowali dziś za Orlen?
0 0

monkakk

#6442891 Napisano: 15.12.2017 22:21:42
ilona162 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a informowali dziś za Orlen?

był wpis w mdw (bez daty za który dzień, ale skoro wczoraj informowali za13-ego to pewnie dziś za 14-ego)
1 ilona162 0

Monika11

#6443481 Napisano: 18.12.2017 14:50:51
Jak sprawdzacie wyniki na stronie Smolara wpisujecie literkę W (takie paragony są z Orlena )
0 0

wiesia30

#6443485 Napisano: 18.12.2017 14:53:41
Monika11 napisał(a):

Jak sprawdzacie wyniki na stronie Smolara wpisujecie literkę W (takie paragony są z Orlena )

tak
1 Monika11 0