Smolar

mahuska

#6443534 Napisano: 18.12.2017 16:55:05
czy z wczoraj z Orlenu były wyniki??
0 0

Monika11

#6443535 Napisano: 18.12.2017 16:55:57
a Biedronka -Coca Cola na jakim dniu stanęła ?
0 0

agakaz2

#6443551 Napisano: 18.12.2017 17:37:56
mahuska napisał(a):

czy z wczoraj z Orlenu były wyniki??

Tak
0 0

loteryjny

#6443754 Napisano: 19.12.2017 08:42:18
Czy ktos pytał Smolara kiedy zaczną wysyłac xboxy z Coca Coli?
0 0

agniehaha89

#6443759 Napisano: 19.12.2017 09:00:06
loteryjny napisał(a):

oni wysyłają wszystko jak im się podoba. Ja czekam jeszcze na nagrodę z października. Na e-maile nie odpowiadają a e-maile do Pana Kazimierza nie dochodzą, bo ma zapchaną skrzynkę. 
0 0

loteryjny

#6443762 Napisano: 19.12.2017 09:03:33
agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

oni wysyłają wszystko jak im się podoba. Ja czekam jeszcze na nagrodę z października. Na e-maile nie odpowiadają a e-maile do Pana Kazimierza nie dochodzą, bo ma zapchaną skrzynkę. 

To, że na niewygodne dla nich e-maile nie odpowiadają to wiadomo od jakiegos czasu. A to pan Kazimierz odpowiada za Coca-Colę w Biedronce czy tylko za wysyłkę nagród ? emotka Podejrzewam, że za Coca-Colę odpowiada pani Anna emotka - bardzo sympatyczna osoba, jak może to pomoże.
0 0

jokan

#6443768 Napisano: 19.12.2017 09:10:30
agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a dzwonilas do nich? ja tez czekalam na nagrode (wprawdzie z innego konkursu),,ale Pani mnie poinformowala grzecznie, ze czekali na dostawe i do piatku (tamtego) powinnam dostac - i tak faktycznie bylo
0 0

kalmia86

#6443770 Napisano: 19.12.2017 09:11:08
Zgodnie z ich regulaminem, dziś jest siódmy dzień roboczy od kiedy otrzymali moje oświadczenia laureata. Od jutra będę pytać czy wysłali...
W końcu po coś ten regulamin jest....

loteryjny napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

To, że na niewygodne dla nich e-maile nie odpowiadają to wiadomo od jakiegos czasu. A to pan Kazimierz odpowiada za Coca-Colę w Biedronce czy tylko za wysyłkę nagród ? emotka Podejrzewam, że za Coca-Colę odpowiada pani Anna emotka - bardzo sympatyczna osoba, jak może to pomoże.

1 erte 0

loteryjny

#6443829 Napisano: 19.12.2017 10:34:39
kalmia86 napisał(a):

Zgodnie z ich regulaminem, dziś jest siódmy dzień roboczy od kiedy otrzymali moje oświadczenia laureata. Od jutra będę pytać czy wysłali...

loteryjny napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

no mogliby zrobić niespodziankę na gwiazdkę i wysłać ale z tymi terminami wysyłki to ostatnio różnie bywa
0 0

rufus

#6443830 Napisano: 19.12.2017 10:35:35
loteryjny napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

no mogliby zrobić niespodziankę na gwiazdkę i wysłać ale z tymi terminami wysyłki to ostatnio różnie bywa

Z jakich dni te Xboxy?
0 0

Monika11

#6443833 Napisano: 19.12.2017 10:39:35
Większość dyskutuje nad wysyłką - a ciężko napisać na jakim dniu stanęli ??
Ciężko się teraz cokolwiek dowiedzieć na forum emotka
3 alea, rufus, jokan 0

loteryjny

#6443843 Napisano: 19.12.2017 10:52:19
Podobno wysyłka może się troche opóźnić bo weryfikują paragony na xboxy na kasach w Biedronce, takie dostałem info od kogos kto sie ich pytal emotka
Tylko ciekawe czy to możliwe, że sprawdzą 200 paragonów emotka troche im to zajmie.
1 venix 0

kalmia86

#6443866 Napisano: 19.12.2017 11:23:06
To niefajnie. Znając życie w mojej biedronce nikomu sie nie będzie chciało nic szukać i powiedzą że nie ma.... a tak czekam na tego xboxa...

loteryjny napisał(a):

Podobno wysyłka może się troche opóźnić bo weryfikują paragony na xboxy na kasach w Biedronce, takie dostałem info od kogos kto sie ich pytal emotka
Tylko ciekawe czy to możliwe, że sprawdzą 200 paragonów emotka troche im to zajmie.

0 0

loteryjny

#6443870 Napisano: 19.12.2017 11:28:55
kalmia86 napisał(a):

To niefajnie. Znając życie w mojej biedronce nikomu sie nie będzie chciało nic szukać i powiedzą że nie ma.... a tak czekam na tego xboxa...

loteryjny napisał(a):

kalmia86 sorki ale nie bardzo zrozumiałem Twój wpis emotka ale to nie zadna kierowniczka bedzie szukac paragonu tylko informatycy biedronkowi emotka
0 0

cherry_coke

#6443877 Napisano: 19.12.2017 11:32:52
kalmia86 napisał(a):

Dlaczego mieliby nie sprawdzić? Przecież na paragonie są numery które pozwalają w szybki sposób zweryfikować paragon czy jest prawdziwy czy podrobiony. Trzeba się cieszyć, że taka jest procedura bo eliminuje to ewidentnych oszustów. Oby więcej takich działań. Odrobinę cierpliwości, a radość będzie większa. emotka
1 nkba 0

delvitto

#6443878 Napisano: 19.12.2017 11:33:46
kalmia86 napisał(a):

wydaje mi się, że za sprawdzenie dokumentu jakim jest paragon, sklep odpowiada, i nie można tak sobie na pałę strzelić, że nie było takiego paragonu. Klient może dysponuje wydrukiem niefiskalnym jeśli płacił kartą. Do lepszych nagród robię zdjęcia paragonów przed wysłaniem. Klient jak się uprze często może udowodnić zakup produktu.
0 0

loteryjny

#6443880 Napisano: 19.12.2017 11:35:10
cherry_coke napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

Dlaczego mieliby nie sprawdzić? Przecież na paragonie są numery które pozwalają w szybki sposób zweryfikować paragon czy jest prawdziwy czy podrobiony. Trzeba się cieszyć, że taka jest procedura bo eliminuje to ewidentnych oszustów. Oby więcej takich działań. Odrobinę cierpliwości, a radość będzie większa. emotka

odrobine cierpliwosci czyli pewnie dopiero po Nowym Roku znając życie emotka
0 0

loteryjny

#6443882 Napisano: 19.12.2017 11:37:12
delvitto napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

wydaje mi się, że za sprawdzenie dokumentu jakim jest paragon, sklep odpowiada, i nie można tak sobie na pałę strzelić, że nie było takiego paragonu. Klient może dysponuje wydrukiem niefiskalnym jeśli płacił kartą. Do lepszych nagród robię zdjęcia paragonów przed wysłaniem. Klient jak się uprze często może udowodnić zakup produktu.

uważasz, że jesli Smolar może chciec sprawdzic to jedno a sklep nie musi się na to zgodzić bo im się np. nie chce?
0 0

kalmia86

#6443885 Napisano: 19.12.2017 11:40:34
Ok, zupełnie się na tym nie znam. Stąd moje zaniepokojenie. Ale ok, skoro sprawa tak wyglądato będę cierpliwie czekać.
Ponadto wychodzę z założenia, że po to jest Regulamin żeby obie strony się do niego stosowały. Skoro Organizator się nie stosuje to może powinien zmienić ten regulamin...

loteryjny napisał(a):

ragonu tylko inform

0 0

petarda

#6443888 Napisano: 19.12.2017 11:43:10
loteryjny napisał(a):

delvitto napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

uważasz, że jesli Smolar może chciec sprawdzic to jedno a sklep nie musi się na to zgodzić bo im się np. nie chce?

Raczej nie będzie tego sprawdzał w sklepach . Biedronka to sieć co ma centralną ewidencję.
0 0