Smolar

loteryjny

#6443918 Napisano: 19.12.2017 12:20:27
To sprawdza sobie zdalnie przez centrale właśnie.
0 0

wrrrryyy

#6444100 Napisano: 19.12.2017 18:56:47
Smolar kocha numery telefonu zaczynające sie na 737... emotka
Losowanie Develey https://www.youtu...amp;feature=youtu.be
1 agakaz2 0

darog

#6444108 Napisano: 19.12.2017 19:15:42
loteryjny napisał(a):

ale Smolar chce nr  na przeciwko daty - a to nie jest numer paragonu - tzw. systemowy, tylko kolejny numer wydruku, Ani Biedra ani inne sklepy myślę, że nie będą potwierdzać takich paragonów.,
0 0

petunija1

#6444114 Napisano: 19.12.2017 19:29:35
darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

ale Smolar chce nr  na przeciwko daty - a to nie jest numer paragonu - tzw. systemowy, tylko kolejny numer wydruku, Ani Biedra ani inne sklepy myślę, że nie będą potwierdzać takich paragonów.,

może Smolar jak weryfikuje to podaje systemowy,kto mu zabroni emotka
1 bethan 0

luckyluk34

#6444117 Napisano: 19.12.2017 19:32:40
wrrrryyy napisał(a):

Smolar kocha numery telefonu zaczynające sie na 737... emotka
Losowanie Develey https://www.youtu...amp;feature=youtu.be

Gdzie jeszcze wygrywały takie prefiksy ?
0 0

darog

#6444127 Napisano: 19.12.2017 19:46:20
petunija1 napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a skąd Smolar weźmie systemowy? Przecież w sms podaje się numer wydruku...Zadzwoni do laureata i poprosi by podał numer systemowy, bo chce sprawdzic-czy paragon jest OK? Studio Versus weryfikuje paragony z tego co się orientuje.
0 0

petunija1

#6444128 Napisano: 19.12.2017 19:48:11
darog napisał(a):

petunija1 napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

a skąd Smolar weźmie systemowy? Przecież w sms podaje się numer wydruku...Zadzwoni do laureata i poprosi by podał numer systemowy, bo chce sprawdzic-czy paragon jest OK? Studio Versus weryfikuje paragony z tego co się orientuje.

a to nie sprawdza jak otrzyma komplet dokumentów?emotka
1 monkakk 0

Gość: kermit

#6444132 Napisano: 19.12.2017 19:52:16
darog napisał(a):

petunija1 napisał(a):

darog napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Przecież ewentualną weryfikację będą przeprowadzać posiadając już u siebie paragon przesłany przez laureata. Najpierw sprawdzą czy numer wydruku jest zgodny ze zgłoszeniem, pozycje na paragonie odpowiednie, a potem mogą sprawdzić jego numer systemowy w centrali.

Monika11

#6444136 Napisano: 19.12.2017 19:58:06
Oj tam.... oj tam -tyle wygranych u Smolara miałam  i takich akcji nigdy nie było -ktoś puścił plotę  i tyle -kto gra tyle lat to wie emotka  jaki jest Smolar- wie jak z paragonami jest -ale ,żeby sprawdzali -pierwsze słyszę emotka
0 0

edzia21

#6444138 Napisano: 19.12.2017 19:59:06
Monika11 napisał(a):

Oj tam.... oj tam -tyle wygranych u Smolara miałam  i takich akcji nigdy nie było -ktoś puścił plotę  i tyle -kto gra tyle lat to wie emotka  jaki jest Smolar- wie jak z paragonami jest -ale ,żeby sprawdzali -pierwsze słyszę emotka

Sprawdzali, sprawdzali...i nawet się z tym nie kryli. 2 lata temu była "akcja" z pralkami z PERSILA z loterii w Biedrze. Ponoć zweryfikowali kilka i wyszło, że drukowane.

petarda

#6444140 Napisano: 19.12.2017 20:04:22
edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Sprawdzali, sprawdzali...i nawet się z tym nie kryli. 2 lata temu była "akcja" z pralkami z PERSILA z loterii w Biedrze. Ponoć zweryfikowali kilka i wyszło, że drukowane.

Podobno nie kilaka dlatego taka duża rezerwa potem była. Oby teraz zrobili to samo emotka
0 0

Monika11

#6444145 Napisano: 19.12.2017 20:06:01
edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

12 lat na forum , 14 lat siedzę w konkursach -pracę magisterską bym napisała na temat Smolara emotka  

luckyluk34

#6444187 Napisano: 19.12.2017 21:47:39
Potwierdzam, sprawdza na pewno Smolar jak i IQ Marketing oraz Albedo emotka
1 monkakk 0

loteryjki

#6444191 Napisano: 19.12.2017 21:56:50
Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

12 lat na forum , 14 lat siedzę w konkursach -pracę magisterską bym napisała na temat Smolara emotka  

Jak na tyle lat to kiepska by ta magisterka była. Smolar sprawdza autentyczność paragonów i to bardzo dokładnie szczególnie po ostatnich wpadkach. Dlatego było tyle roszad na listach laureatów.

loteryjny

#6444219 Napisano: 19.12.2017 22:38:36
koniczynka123 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Sprawdzają i to nie tylko ta firma. Kilka lat temu nasza forumowiczka zgarnęła z rezerwy w Drogerii Natura główną nagrodę a pana, który podrobił paragony organizator zgłosił na policje

Ale, że kto? Smolar zgłosił?
0 0

loteryjny

#6444224 Napisano: 19.12.2017 22:46:31
loteryjki napisał(a):

Monika11 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Jak na tyle lat to kiepska by ta magisterka była. Smolar sprawdza autentyczność paragonów i to bardzo dokładnie szczególnie po ostatnich wpadkach. Dlatego było tyle roszad na listach laureatów.

Po 1. Jakich listach jak Smolar nie umieszcza prawie żadnych list poza LG (rzeczywiscie jakies roszady - na pewno sprawdzali, za drogie zakupy ) i Groszka?
Po 2. Jakich wpadkach chyba, ze o czyms nie wiem poza wysyłaniem esmesow z nagrodami do osob nie bioracych udzialu i przetrzymywaniu naszych danych. Ewentualnie dziwnych losowaniach.
Po3. Zakładam, ze wysylasz oryginały to skąd mozesz wiedziec, ze weryfikują? Bo tak Ci napisali? Nie mowie, ze nie, troche tam pewnie weryfikuja ale nie mozna we wszystko wierzyc.
;)
Trzeba pisac jak sie wie cos na 100% a nie domysly emotka

Oni mają full roboty ciągle więc bym sie nie zdziwił jakby czasem jakas weryfikacje olali. Lepiej zrobic konkurs/loterie i zapomniec i leciec dalej emotka
0 0

Gość: krseta

#6444279 Napisano: 20.12.2017 09:23:26
mnie ciekawi tylko, czy granie u nich w najróżniejsze konkursy/loterie na jeden numer / max dwa mam sens, czy może jednak "pilnują", aby jedna osoba u nich zbyt często nie wygrywała.
0 0

zubi

#6444281 Napisano: 20.12.2017 09:31:18
może ktoś już dostał grę z Loterii "Graj z Kubusiem" Polomarket?
0 0

monisss

#6444284 Napisano: 20.12.2017 09:34:01
krseta napisał(a):

mnie ciekawi tylko, czy granie u nich w najróżniejsze konkursy/loterie na jeden numer / max dwa mam sens, czy może jednak "pilnują", aby jedna osoba u nich zbyt często nie wygrywała.

no ja wygralam kiedys zgrzewke piwa na jeden numer a na drugi ze 3 razy wygralam konkursy a teraz długo nic....
na loterie puszczamy tez z mama czy siostra ale one nigdy nie trafily, w konkusrach Smolarowych nie biora udzialu
0 0

Kozunia1982

#6444312 Napisano: 20.12.2017 10:08:45
monisss napisał(a):

krseta napisał(a):

no ja wygralam kiedys zgrzewke piwa na jeden numer a na drugi ze 3 razy wygralam konkursy a teraz długo nic....
na loterie puszczamy tez z mama czy siostra ale one nigdy nie trafily, w konkusrach Smolarowych nie biora udz

ja gram na mój jeden numer (wyjątkiem loteria dulux, gdzie poprosiłam znajomych bo akurat i tak miałam remont i kupowałam te farby na potęgę).  I wygrałam na ten numer już kilka razy, zarówno loterie, jak i tekstowe. Nie odczuwam jakoś "blokowania". I oby tak zostało emotka
1 marynicka 0