Smolar

loteryjny

#6453781 Napisano: 18.01.2018 01:13:13
zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

agakaz2 napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

A działa Wam strona Smolara? U mnie nie. I zastanawiam się, czy to dzieci mi coś nawciskały w przeglądarce..

Nie działa od rana

Działa. Wystarczy kliknąć w opcje ZAAWANSOWANE i otworzyć stronę smolar (niebezpieczną). 
Nic od wczoraj się nie zmieniło emotka  jakby ktoś "bał się" wchodzić. 

Cóż ślepa jestem.. ale już znalazłam, tylko co jej się nagle stało, że jest niebezpieczna?

Jeeesttttttt bardzo niebezpieczna, lepiej nie wysyłac teraz w Smolarze zgloszen...........     emotka

Kurczę, a ja wysłałam, aż boję się, co wygram  emotka  (Daj Boże!)

nie wysyłaj... emotka to zbyt niebezpieczne.. emotka ja to wezmę na klatę.. ja wyslę.. echhmm emotka

edzia21

#6453782 Napisano: 18.01.2018 01:13:57
loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

barbarellaQQQ napisał(a):

Kto mi tajemnice zdradzi co Smolar lubi ,co nagradza ? emotka  
Nigdy nic u nich nie wygrałam emotka

Ja widziałam co nagradza i nic mi to nie pomogło emotka  Dalej mnie nienawidzi...

No niby coś tam wygrałam, ale dalej nie mam żadnej teorii spiskowej emotka  Nie widziałam konkurencji, więc ciężko porównać swoje wypociny do czyichś emotka  Jedyne co, to konkurs fotograficzny, w którym moje zdjęcie.. wyróżniało się minimalizmem.. no i było inne od innych emotka

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu  emotka  W większosci są to losowania.

Ah, to dobrze, że chociaż zdjęcia im się chciało obejrzeć emotka  I to ta teoria, yhym, to dlatego nie mogłam odkryć magicznego klucza do wygrania w Smolarze emotka

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriami emotka  

W sensie, że w stricte loteriach nie losują? emotka  
Świetnie - w opisówkach losują, a w loteriach "czytają"...numery paragonów i telefonów? emotka
Eeee, ja i tak ich ostatnio lubię - i za loterie i za opisówki emotka  emotka

loteryjny

#6453783 Napisano: 18.01.2018 01:19:52
edzia21 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

Ja widziałam co nagradza i nic mi to nie pomogło emotka  Dalej mnie nienawidzi...

No niby coś tam wygrałam, ale dalej nie mam żadnej teorii spiskowej emotka  Nie widziałam konkurencji, więc ciężko porównać swoje wypociny do czyichś emotka  Jedyne co, to konkurs fotograficzny, w którym moje zdjęcie.. wyróżniało się minimalizmem.. no i było inne od innych emotka

Echhh przecież oni rzadko czytają hasła, nie maja na to czasu  emotka  W większosci są to losowania.

Ah, to dobrze, że chociaż zdjęcia im się chciało obejrzeć emotka  I to ta teoria, yhym, to dlatego nie mogłam odkryć magicznego klucza do wygrania w Smolarze emotka

Bo wg mnie w Smolarze nie ma specjalnego klucza na hasłówki, to pewnie czysty chaos i jak pisałem czasem losowania emotka  no troszkę inaczej sprawa wygląda z ich loteriami emotka  

W sensie, że w stricte loteriach nie losują?  emotka  
Świetnie - w opisówkach losują, a w loteriach "czytają"...numery paragonów i telefonów? emotka
Eeee, ja i tak ich ostatnio lubię - i za loterie i za opisówki emotka   emotka

Edzia pw. emotka
1 edzia21 0

darog

#6453817 Napisano: 18.01.2018 09:42:41
czytam te smolarowe regulaminy i wiedzę, że unika podawania na czyje zlecenie działa, kto jest sponsorem, podaje tylko dane organizatora-swoje. i jak odszukac komu się poskarżyć na Smolara? Na maile nie odpisuje, nagród w terminie nie wysyła, 'gubi" przesłane paragony/oświadczenia, wydaje inny towar niż w regulaminie, zrywa metki z towaru-sprawia wrażenie używanego, etc..
1 pablo75 0

zielona123

#6453837 Napisano: 18.01.2018 10:43:10
loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

To w loteriach nie losują? emotka  Wygrałam kiedyś stówę z liptona w loterii, to znaczy, że spodobał im się mój numer paragonu? emotka
0 0

loteryjny

#6453855 Napisano: 18.01.2018 11:04:10
zielona123 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

To w loteriach nie losują?  emotka  Wygrałam kiedyś stówę z liptona w loterii, to znaczy, że spodobał im się mój numer paragonu?  emotka

losują, losują tylko nie lubią np. masowych zgłoszen z jednego numeru tel. itd emotka  
0 0

Gość: konkursowa-specjalistka

#6453860 Napisano: 18.01.2018 11:11:59
loteryjny napisał(a):

zielona123 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

zielonooka85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

To w loteriach nie losują?  emotka  Wygrałam kiedyś stówę z liptona w loterii, to znaczy, że spodobał im się mój numer paragonu?  emotka

losują, losują tylko nie lubią np. masowych zgłoszen z jednego numeru tel. itd  emotka  

jaka to jest "masowa" ilość zgłoszeń?
0 0

Gość: ir

#6453862 Napisano: 18.01.2018 11:15:01
Może nie czytają wnikliwie (ale które agencje czytają?), ale mając 500 zgłoszeń i tak są w stanie je bardziej przepatrzeć niż agencje bez podawania paragonu, gdzie przychodzi 10 tys zgłoszeń. Raczej rzadko wygrywam w Smolarze, ale są wg mnie rzetelni, solidni. Mniej jednostkowych wygranych to raczej kwestia tego, że masa ludzi gra w ich konkursach.  Nie sądzę, żeby mieli "klucz".
1 andii 0

onlyrybka

#6454015 Napisano: 18.01.2018 16:47:55
ir napisał(a):

Może nie czytają wnikliwie (ale które agencje czytają?), ale mając 500 zgłoszeń i tak są w stanie je bardziej przepatrzeć niż agencje bez podawania paragonu, gdzie przychodzi 10 tys zgłoszeń. Raczej rzadko wygrywam w Smolarze, ale są wg mnie rzetelni, solidni. Mniej jednostkowych wygranych to raczej kwestia tego, że masa ludzi gra w ich konkursach.  Nie sądzę, żeby mieli "klucz".

Często wysyłają nagrody z opóźnieniem, nie trzymają się regulaminowego terminu wysyłki.
1 darog 0

loteryjny

#6454035 Napisano: 18.01.2018 17:51:52
dużo osób nie dostało jeszcze xboxa? emotka
0 0

asia670

#6454042 Napisano: 18.01.2018 18:12:22
loteryjny napisał(a):

ja czekam
0 0

loteryjki

#6454072 Napisano: 18.01.2018 19:08:28
asia670 napisał(a):

loteryjny napisał(a):

ja czekam

Też brak dpd u mnie się obija ostatnio emotka
0 0

masza

#6454082 Napisano: 18.01.2018 19:40:42
loteryjny napisał(a):

ja czekam
0 0

loteryjny

#6454094 Napisano: 18.01.2018 20:10:47
ok to czekamy
0 0

Agnes

#6454248 Napisano: 19.01.2018 09:57:51
działa Wam stronka smolara?
0 0

defed

#6454249 Napisano: 19.01.2018 09:58:34
Agnes napisał(a):

tak: http://www.smolar.pl
0 0

Agnes

#6454251 Napisano: 19.01.2018 10:00:40
defed napisał(a):

Agnes napisał(a):

tak: http://www.smolar.pl

o dzięki z tego linku działa a jak sama wpisuję to nie....
0 0

defed

#6454252 Napisano: 19.01.2018 10:02:18
Agnes napisał(a):

cb656 zdradził tajemnice dlaczego: https://www.e-konkursy.info/forum/szukam/strona/1632/#p6454188 emotka ">https://www.e-kon...1632/#p6454188 emotka
1 Agnes 0

mrmax

#6454266 Napisano: 19.01.2018 10:30:42
defed napisał(a):

Agnes napisał(a):

cb656 zdradził tajemnice dlaczego: https://www.e-kon...ona/1632/#p6454188  emotka

chyba w natłoku spraw i konkursów zapomnieli przedłużyć ważność certyfikatu SSL dla swojej strony i dlatego przez "https://" nie działa  emotka
0 0

asia670

#6454267 Napisano: 19.01.2018 10:30:59
loteryjny napisał(a):

ok to czekamy

przed chwilą DPD pod oknem przejechało,konsoli niestety nadal nie ma
0 0