Smolar

izak1000

#6647750 Napisano: 10.10.2019 21:27:37
pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

messi napisał(a):

Co raz więcej hurtowników na forum. Jeden użytkownik kupił 150 tic taców. Tu ktos ma pół domu w domestosie za 500 zł, jeśli kupił jak był po 9,99 zł zestaw. Nie dziwię się, że jak zgłoszę 1-2 paragony to nic nie wygrywam  emotka

Ja wysłałam 2 paragony z Domestosa i  dwie nagrody wpadły emotka

u mnie to samo  2/2 -każdy wysyła tyle zgłoszeń ile chce-skoro kupił uczciwie produkt to czemu ma nie zagrać

w tych konkursach trzeba niestety mieć szczęście, ja wysłałam dwa zgłoszenia i zero wygranych. Zresztą ile bym zgłoszeń nie wysyłała to i tak mnie nie losują, zazdroszczę tym którzy mają szczęście wygrywać jednym czy dwoma zgłoszeniami.

Oj przepraszam bardzo... ja wysłałam tylko 2 paragony i wpadł 1 bon więc szło wygrać. 

Trzeba mieć szczęście.... W tic tacach kolejny tydzień nic

W loteriach to trzeba liczyc na szczęście. .W Almette wysłałam  3 zgłoszenia od początku loteriii  i wygralam, w tic tac zglaszam po 1x na tydzien i wygrane są  z 3 i 4 losowania a dziś  z domestosa 0 /2...ale .czekam cierpliwie na "uśmiech losu" emotka
1 pikawka 0

avanti99

#6647752 Napisano: 10.10.2019 21:33:40
izak1000 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

messi napisał(a):

Co raz więcej hurtowników na forum. Jeden użytkownik kupił 150 tic taców. Tu ktos ma pół domu w domestosie za 500 zł, jeśli kupił jak był po 9,99 zł zestaw. Nie dziwię się, że jak zgłoszę 1-2 paragony to nic nie wygrywam  emotka

u mnie to samo  2/2 -każdy wysyła tyle zgłoszeń ile chce-skoro kupił uczciwie produkt to czemu ma nie zagrać

w tych konkursach trzeba niestety mieć szczęście, ja wysłałam dwa zgłoszenia i zero wygranych. Zresztą ile bym zgłoszeń nie wysyłała to i tak mnie nie losują, zazdroszczę tym którzy mają szczęście wygrywać jednym czy dwoma zgłoszeniami.

Oj przepraszam bardzo... ja wysłałam tylko 2 paragony i wpadł 1 bon więc szło wygrać. 

W loteriach to trzeba liczyc na szczęście. .W Almette wysłałam  3 zgłoszenia od początku loteriii  i wygralam, w tic tac zglaszam po 1x na tydzien i wygrane są  z 3 i 4 losowania a dziś  z domestosa 0 /2...ale .czekam cierpliwie na "uśmiech losu" emotka

szczescie, nie ma znaczenie ile wyslesz. loterie....wiadomo...
1 pikawka 0

xpac

#6647768 Napisano: 10.10.2019 22:39:01
avanti99 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

pikawka napisał(a):

pikawka napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

ksantypa napisał(a):

Monika11 napisał(a):

messi napisał(a):

szczescie, nie ma znaczenie ile wyslesz. loterie....wiadomo...

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze  emotka  Smolar i ich ta polityczna poprawność....
2 pini, maximus 0

anika81

#6647770 Napisano: 10.10.2019 22:46:36
A czy w domestosie jest przewidziana rezerwa ? Nie widzę w regulaminie nic o tym
0 0

visserarthur

#6647776 Napisano: 10.10.2019 22:59:29
Co masz do "hurtowników"? Każdy kupuje, ile chce i ile może. Na pocieszenie ci napiszę, że kupiłem 15 zestawów i nic nie wygrałem... Życie... Te najlepsze czasu już chyba minęły emotka
0 0

FBewelina13

#6648031 Napisano: 11.10.2019 16:58:36
Czy w konkursie Smolara przekroczenie dopuszczalnej liczby znaków 160 jest wyeliminowaniem z konkursu? Czy można zgłosić się drugi raz z odpowiedzią na ten sam paragon? 
0 0

delvitto

#6648032 Napisano: 11.10.2019 17:02:43
xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 
0 0

nanajka81

#6648039 Napisano: 11.10.2019 17:46:17
delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

Tu nie chodzi o szczęście,  Smolar jest na tyle popie.... ze banuje numery, przekonałem  się na własnej skórze   Smolar i ich ta polityczna poprawność....

i coś w tym jest! 

no to niewiem czym im podpadł mój nr telefonu że mnie nie losują
0 0

nanajka81

#6648040 Napisano: 11.10.2019 17:46:17
delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

0 0

anialistopad

#6648041 Napisano: 11.10.2019 17:51:31
Smolar ze staropolskiej to tylko w mbank przelał? 
0 0

martinmartinmartin

#6648132 Napisano: 12.10.2019 10:31:31
Wygrałem bon do Biedronki z Domestosa ("graj o nowy tron), ale nie mogę znaleźć na stronie Smolara tego konkursu na stronie zgłoszeń laureatów. A może nie widzę?
0 0

petarda

#6648135 Napisano: 12.10.2019 11:10:47
martinmartinmartin napisał(a):

Wygrałem bon do Biedronki z Domestosa ("graj o nowy tron), ale nie mogę znaleźć na stronie Smolara tego konkursu na stronie zgłoszeń laureatów. A może nie widzę?

W sms masz link 
0 0

freyja88

#6648138 Napisano: 12.10.2019 11:37:19
nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

Z tym blokownaiem to stare dzieje... Kiedyś rzeczywiście można było przyuważyć takie praktyki jak np.polroczna karencja na dany numer. W tej chwili jest zupełnie inaczej. Gram w loteriach i konkursach wieloma zgłoszeniami i zdarza się wygrywać często na jeden numer. Kwestia ilości/jakości zgłoszeń i oczywiście tak bardzo potrzebnego szczęścia emotka

pini

#6648141 Napisano: 12.10.2019 11:52:21
freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

Z tym blokownaiem to stare dzieje... Kiedyś rzeczywiście można było przyuważyć takie praktyki jak np.polroczna karencja na dany numer. W tej chwili jest zupełnie inaczej. Gram w loteriach i konkursach wieloma zgłoszeniami i zdarza się wygrywać często na jeden numer. Kwestia ilości/jakości zgłoszeń i oczywiście tak bardzo potrzebnego szczęścia emotka

Niestety, nie potwierdzam emotka
0 0

nanajka81

#6648159 Napisano: 12.10.2019 13:55:34
pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

czyli rzeczywiście banują?? Ale czemu?? Ja zbyt często u nich udziału nie biorę a jakoś słabo mi idzie, głównie w losowaniach emotka bo jak jest coś kreatywnego to ZDARZA się wygrać ale te losowania masakryczne emotka
0 0

freyja88

#6648171 Napisano: 12.10.2019 15:07:02
koniczynka123 napisał(a):

Fige prawda, ja gram tym samym numerem u Smolara od 13 lat i jeśli trafiam to właśnie na ten numer. A rodzeństwo i moi bliscy bardzo rzadko wygrywają choć ślą smsy tak samo jak ja

Przykład z jednego numeru. Wrzucam i mam nadzieję za zakończenie tematu dot.spisku Smolara.

reniii

#6648174 Napisano: 12.10.2019 15:23:31
nanajka81 napisał(a):

pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

czyli rzeczywiście banują?? Ale czemu?? Ja zbyt często u nich udziału nie biorę a jakoś słabo mi idzie, głównie w losowaniach emotka bo jak jest coś kreatywnego to ZDARZA się wygrać ale te losowania masakryczne emotka

To nieprawda, że jeśli się wygra raz u Smolara to więcej już nic nie można, bo ja mam ten sam numer od wielu lat i czasem coś tam od nich wpadnie. Trudniej już mi wygrać w tych bramkach niż u nich. 
0 0

pikawka

#6648177 Napisano: 12.10.2019 15:36:58
reniii napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

pini napisał(a):

freyja88 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

delvitto napisał(a):

xpac napisał(a):

i coś w tym jest! 

To nieprawda, że jeśli się wygra raz u Smolara to więcej już nic nie można, bo ja mam ten sam numer od wielu lat i czasem coś tam od nich wpadnie. Trudniej już mi wygrać w tych bramkach niż u nich. 

ja raptem rok w ogóle gram w konkursy/loterie a u smolara wygrałam raz w wierszyku I chyba 3 w loterii wszystko na jeden numer 
0 0

avanti99

#6648192 Napisano: 12.10.2019 17:26:16
uwazam, ze gdyby jakakolwiek agencja stworzyła sobie taka liste bylby to dla nich strzal w kolano. wiadomo kupujemy, wydajemy, gramy, przegrywamy lub wygrywamy. Wiemy jak to dziala, mamy nadzieje na wygrana ale liczymy sie z porazka. Duzo osob z forum wygrywa i to raportuje, na tej podstawie i opierajac sie na wlasnym doswiadczeniu gramy, czesto pakujac w to o wiele wieksza kase niz zwykly konsument. Naprawde: w ich interesie jest zeby te nagrody wpadaly. Jak przestana to coz...zniecheceni ograniczamy lub przestajemy grac, kupowac, zglaszac, a kilkaset/kilka tysiecy zgloszen mniej dla takiej agencji to niepewnosc jutra - przeciez musza pokazywac wyniki. Wiec mam apel do nas wszystkich i do agencji: po pierwsze: szanujmy sie, po drugie: niech wygrywaja najlepsi i jeszcze (na pierwszym miejscu): uczciwi - nie jakies plagiaty wstretne (to rola agencji zeby sprawdzila). ja np. podejrzewam jedna agencje bo malo tutaj wpada nagrod, chociaz kiedys cieszyla sie bardzo duzym uznaniem i wyborem nietuzikowych odpowiedzi. tak czy siak nie jest to smolar (w ktorym tez prawie nic nie wygrywam)i sa to tylko moje domysly, zreszta, jesli chodzi o te agencje - juz tam nie gram emotka nie wpadaja juz im paragony i zgloszenia ode mnie za 30 zl.
0 0

avanti99

#6648193 Napisano: 12.10.2019 17:28:19
avanti99 napisał(a):

uwazam, ze gdyby jakakolwiek agencja stworzyła sobie taka liste bylby to dla nich strzal w kolano. wiadomo kupujemy, wydajemy, gramy, przegrywamy lub wygrywamy. Wiemy jak to dziala, mamy nadzieje na wygrana ale liczymy sie z porazka. Duzo osob z forum wygrywa i to raportuje, na tej podstawie i opierajac sie na wlasnym doswiadczeniu gramy, czesto pakujac w to o wiele wieksza kase niz zwykly konsument. Naprawde: w ich interesie jest zeby te nagrody wpadaly. Jak przestana to coz...zniecheceni ograniczamy lub przestajemy grac, kupowac, zglaszac, a kilkaset/kilka tysiecy zgloszen mniej dla takiej agencji to niepewnosc jutra - przeciez musza pokazywac wyniki. Wiec mam apel do nas wszystkich i do agencji: po pierwsze: szanujmy sie, po drugie: niech wygrywaja najlepsi i jeszcze (na pierwszym miejscu): uczciwi - nie jakies plagiaty wstretne (to rola agencji zeby sprawdzila). ja np. podejrzewam jedna agencje bo malo tutaj wpada nagrod, chociaz kiedys cieszyla sie bardzo duzym uznaniem i wyborem nietuzikowych odpowiedzi. tak czy siak nie jest to smolar (w ktorym tez prawie nic nie wygrywam)i sa to tylko moje domysly, zreszta, jesli chodzi o te agencje - juz tam nie gram emotka nie wpadaja juz im paragony i zgloszenia ode mnie za 30 zl.

zeby nie bylo - Columbit to tez NIE jest, w ktorym szczescie moze troche wieksze niz w Smolarze, ale szalu nie ma.

0 0