Smolar

sks900

#6711882 Napisano: 25.06.2020 01:22:00
anialistopad napisał(a):

sks900 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Za zakup kaszotto były już zwroty? 

Były.

A pamiętasz może kiedy? Bo za mosso i dive to były 

Ja dostałem przelew 21.05.
0 0

visserarthur

#6711884 Napisano: 25.06.2020 02:25:12
Zależy, kiedy zgłaszałaś to Kaszotto, bo ono jeszcze trwa, więc wszystkich zwrotów na pewno jeszcze nie zrobili.
0 0

Monika11

#6713228 Napisano: 01.07.2020 07:14:50
Twoje oświadczenie z konkursu "Poczuj smak wolności z Nestea" zostało zweryfikowane pozytywnie
Smolar wysłał wczoraj emotka

joan

#6714376 Napisano: 07.07.2020 10:44:40
Jedni obiecują przeznaczyć pieniądze dla Polaków zrujnowanych przez Covid, inni obiecują przeznaczyć samochody dla laureatów loterii Payback -> a wszyscy oni żarliwie się modlą, żeby nikomu nic dać nie musieli (robiąc przy okazji zarąbistą kampanię w mediach, ileż to zyskać można i że w ogóle obfitość pijendzy w tej pięknej eRPe & żyje się lepiej) emotka

Podsumowując: dla nagród o wartości powyżej 160.000 zł każda jednak proponuję na przyszłość finałowe losowanie z puli zarejestrowanych kodów kuponowych, a nie jakieś kufa magiczne zdrapki / zdzierki emotka

izkak

#6714880 Napisano: 09.07.2020 17:01:22
Z Pringles w Makro były już eski czy jest tylko info na stronie?
0 0

as32572

#6715054 Napisano: 10.07.2020 10:44:05
joan napisał(a):

Jedni obiecują przeznaczyć pieniądze dla Polaków zrujnowanych przez Covid, inni obiecują przeznaczyć samochody dla laureatów loterii Payback -> a wszyscy oni żarliwie się modlą, żeby nikomu nic dać nie musieli (robiąc przy okazji zarąbistą kampanię w mediach, ileż to zyskać można i że w ogóle obfitość pijendzy w tej pięknej eRPe & żyje się lepiej) emotka

Podsumowując: dla nagród o wartości powyżej 160.000 zł każda jednak proponuję na przyszłość finałowe losowanie z puli zarejestrowanych kodów kuponowych, a nie jakieś kufa magiczne zdrapki / zdzierki emotka

Sytuacja z wczoraj Pani dostała zdrapke od sprzedawcy i mówi a po co mi to, na co sprzedawca Pani weźmie i przeczyta. No to wzieła ale nic nie czytala tlyko wyrzuciła do kosza.
Mogliby chociaż nie dawac tego ludziom którzy "nie wierza" w loterie, bo tak to rzeczywiście większośc nagród wyląduje w koszach, lub u osób te kosze sprzątających emotka
0 0

joan

#6715083 Napisano: 10.07.2020 12:08:07
as32572 napisał(a):

Sytuacja z wczoraj Pani dostała zdrapke od sprzedawcy i mówi a po co mi to, na co sprzedawca Pani weźmie i przeczyta. No to wzieła ale nic nie czytala tlyko wyrzuciła do kosza.
Mogliby chociaż nie dawac tego ludziom którzy "nie wierza" w loterie, bo tak to rzeczywiście większośc nagród wyląduje w koszach, lub u osób te kosze sprzątających emotka

O to właśnie chodzi - żeby szumu narobić, a nagród nie wydać emotka
0 0

anialistopad

#6715087 Napisano: 10.07.2020 12:31:07
Tiger były jakieś przelewy? 
0 0

olabas

#6715088 Napisano: 10.07.2020 12:34:52
Wygrywaj z nudą - poinformowali już wszystkich?
0 0

wiesia30

#6715093 Napisano: 10.07.2020 12:50:20
anialistopad napisał(a):

Tiger były jakieś przelewy? 

nie
0 0

mia

#6715319 Napisano: 11.07.2020 23:02:05
Czy miał ktoś taką sytuację, że zgłaszał kod z Balcerzaka i wyskoczyło, że ten kod niby już został wykorzystany? emotka
0 0

cleo25

#6715324 Napisano: 12.07.2020 06:21:07
mia napisał(a):

Czy miał ktoś taką sytuację, że zgłaszał kod z Balcerzaka i wyskoczyło, że ten kod niby już został wykorzystany? emotka

Ja. Dałam sobie spokój, i z kodem, i z loterią, i z Balcerzakiem emotka  
1 mia 0

FBewa36

#6715335 Napisano: 12.07.2020 09:57:01
koniczynka123 napisał(a):

mia napisał(a):

Ja z żywca z puszki oderwałam 2 nowe zawleczki i też mam, że już użyte- ciekawe jakim cudem emotka

Tak! Chociaż kod dopiero co kupiony, zgłosiłam sprawę, kazali przysłać oryginał Opakowania, po jakimś czasie pytałam czy sprawa wyjaśniona, odpisali ze badają sprawę a między czasie dali mi nowy kod
1 mia 0

mia

#6715336 Napisano: 12.07.2020 10:14:38
FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

mia napisał(a):

Tak! Chociaż kod dopiero co kupiony, zgłosiłam sprawę, kazali przysłać oryginał Opakowania, po jakimś czasie pytałam czy sprawa wyjaśniona, odpisali ze badają sprawę a między czasie dali mi nowy kod

Chyba ocipieli! emotka Przesłać to im mogę zdjęcie opakowania, a co do kodu niech lepiej przetrzepią swoją bazę.
PS.
Dzięki za odpowiedź.emotka Jak będę mieć czas, walnę do nich maila.
Na razie kończę z Balcerzakiem. Mogli zakryte te kody dać. emotka
1 darog 0

Gość: kermit

#6715349 Napisano: 12.07.2020 11:40:24
FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

Ja z żywca z puszki oderwałam 2 nowe zawleczki i też mam, że już użyte- ciekawe jakim cudem emotka

Kto pokrył koszt wysyłki?
0 0

bingo9842

#6715354 Napisano: 12.07.2020 12:32:07
kermit napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

0 0

FBewa36

#6715355 Napisano: 12.07.2020 13:00:05
bingo9842 napisał(a):

kermit napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

Odpisali mi że ten kod został już zgłoszony przez inny nr telefonu dlatego mam przysłać oryginał etykiety(oczywiście na swój koszt) więc pewnie ta druga osoba która zgłaszała ten sam kod została poproszona o to sama, wysłałam kid do nich dotarł, odpowiedzieli mi tylko że badają sprawę i dali zastępczy kod abym mogła wziąć udział, myślę że ktoś w sklepie po prostu może robić tylko zdjęcia etykiet z kodem i mieć jeden paragon bo nawet przy wygranej wystracza tylko zdjęcia
0 0

Gość: kermit

#6715356 Napisano: 12.07.2020 13:02:46
FBewa36 napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

kermit napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

Odpisali mi że ten kod został już zgłoszony przez inny nr telefonu dlatego mam przysłać oryginał etykiety(oczywiście na swój koszt) więc pewnie ta druga osoba która zgłaszała ten sam kod została poproszona o to sama, wysłałam kid do nich dotarł, odpowiedzieli mi tylko że badają sprawę i dali zastępczy kod abym mogła wziąć udział, myślę że ktoś w sklepie po prostu może robić tylko zdjęcia etykiet z kodem i mieć jeden paragon bo nawet przy wygranej wystracza tylko zdjęcia

Paranoja, bo koszt wysyłki przewyższa koszt ponownego zakupu.
1 mia 0

yreks

#6715359 Napisano: 12.07.2020 13:06:36
kermit napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

bingo9842 napisał(a):

kermit napisał(a):

FBewa36 napisał(a):

mia napisał(a):

Paranoja, bo koszt wysyłki przewyższa koszt ponownego zakupu.

Jesli to pomoże złapać oszusta to cena nie gra roli. Mam tylko nadzieję, że jeśli rozwiążą ten przypadek to przynajmniej ten numer lub dane osobowe zgłaszane na ten numer zostaną wykluczone nie tylko z tej loterii. 
0 0

dejzi

#6715362 Napisano: 12.07.2020 13:24:08
Czy ktoś jeszcze nie dostał Bransoletki Cherrissimo na Dzień Matki miała być wysłana  najpóźniej do 26-06-2020, ja jaki adres idzie do nich napisać? 
0 0