Smolar

faworek

#6759983 Napisano: 20.01.2021 23:00:01
szczupak napisał(a):

Czy ktoś miał problem z odesłaniem formularza ż E-biedronka?
Klikam wyslij I Ani drgnie?
Ktoś coś poradzi może?

Kiedyś tak miałam, zobacz na emailu, czy masz potwierdzenie. Potem z opóźnieniem mi przyszło kilka emotka  
0 0

emi

#6759984 Napisano: 20.01.2021 23:47:12
LejziDejzi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

Skąd ten wniosek?

podpinam się pod pytanie emotka

Może ten ktoś pisze o swoim zgłoszeniu, którym wygrał, to jedyna możliwość, bo prace nie są przecież publikowane emotka

myślałam że może ktoś na fb się pochwalił swoją twórczością i mi umknęło  emotka emotka  

przeczytałam pare wygranych zgłoszeń z ostatniego ich konkursu na fb gdzie byli organizatorami i sama zadałam sobie pytanie... serio to nagrodzili ? 

To widać i czuć nawet TU na tym forum. Na FB można czasami coś przeczytać- im gorzej tym lepiej, ilość nie jakość i bylejakośćemotka . Upadek konkursów kreatywnych  emotka  

joan

#6759985 Napisano: 21.01.2021 00:01:59
FBemilia6 napisał(a):

Bosze i Smolar zszedł na psy emotka  , jeśli nagradza zgłoszenia bez znaków interpunkcyjnych i poprawnej polszczyzny emotka

A to u nich standard. Przy czym co jakiś czas ktoś próbuje na forum ściemniać, że polują na oryginalne, nietuzinkowe i pełne wyrafinowanego humoru zgłoszenia -> buahahaha emotka Oni udają, że nagradzają najlepszych, konkursowicze robią z siebie debili (żeby ustrzelić nagrody) i tak to się będzie toczyć "aż cały świat się zmieni i wypełnią się długie dni Twojego życia" (jak rzekł Elrond) emotka

Gość: kermit

#6759988 Napisano: 21.01.2021 00:36:37
LejziDejzi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Skąd ten wniosek?

Może ten ktoś pisze o swoim zgłoszeniu, którym wygrał, to jedyna możliwość, bo prace nie są przecież publikowane emotka

myślałam że może ktoś na fb się pochwalił swoją twórczością i mi umknęło  emotka emotka  

przeczytałam pare wygranych zgłoszeń z ostatniego ich konkursu na fb gdzie byli organizatorami i sama zadałam sobie pytanie... serio to nagrodzili ? 

Jaki to konkurs?
0 0

nataliaenzo

#6760023 Napisano: 21.01.2021 10:07:44
Czy jeżeli okazało się ze mam na paragonie płyn coccolino za 12,99 a nie za 15,99 jak pierwotnie myślałam to dopatrzą się i nie przyślą? emotka  moja pierwsza bramka w życiu i taki przypał!!
0 0

magie1982

#6760024 Napisano: 21.01.2021 10:10:30
nataliaenzo napisał(a):

Czy jeżeli okazało się ze mam na paragonie płyn coccolino za 12,99 a nie za 15,99 jak pierwotnie myślałam to dopatrzą się i nie przyślą? emotka  moja pierwsza bramka w życiu i taki przypał!!

Jeśli był zakup za 15 zł (nawet nie wiem, bo nie zamierzam w to grać), to na pewno nie uznają.
0 0

edzia21

#6760029 Napisano: 21.01.2021 10:42:05
nataliaenzo napisał(a):

Na spokojnie kup jeszcze jeden płyn (z regulaminową ceną) i zagraj. Owa loteria nie cieszy się zainteresowaniem i raczej "bramki" są cały czas otwarte emotka

emi

#6760036 Napisano: 21.01.2021 11:24:07
joan napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

A to u nich standard. Przy czym co jakiś czas ktoś próbuje na forum ściemniać, że polują na oryginalne, nietuzinkowe i pełne wyrafinowanego humoru zgłoszenia -> buahahaha emotka Oni udają, że nagradzają najlepszych, konkursowicze robią z siebie debili (żeby ustrzelić nagrody) i tak to się będzie toczyć "aż cały świat się zmieni i wypełnią się długie dni Twojego życia" (jak rzekł Elrond) emotka

W punkt emotka  i jeszcze dodałabym tajemniczą "grę słów" emotka

domika

#6761106 Napisano: 26.01.2021 17:12:19
Podpięte są wyniki z drugiego etapu konkursu Delma (https://laureaci.smolar.pl/). Sms'ów nie było, albo ja nie dostałam emotka

banka-manka

#6761110 Napisano: 26.01.2021 17:29:46
domika napisał(a):

Podpięte są wyniki z drugiego etapu konkursu Delma (https://laureaci.smolar.pl/). Sms'ów nie było, albo ja nie dostałam emotka

Nie było. 
Bo właśnie też sprawdziłam wyniki, a SMS brak.
0 0

inska

#6761234 Napisano: 27.01.2021 10:16:52
Czy dostaliście potwierdzenie weryfikacji z "Poranny smak wygranej!"? Ja wysłałam 14 stycznia i nadal cisza tylko automatyczny mail z potwierdzeniem wprowadzenia danych. Z konkursu z Michaszkami dane 25 a dzisiaj mam potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. Coś długo weryfikują ten poranny smak emotka
0 0

szczupak

#6761235 Napisano: 27.01.2021 10:18:36
inska napisał(a):

Czy dostaliście potwierdzenie weryfikacji z "Poranny smak wygranej!"? Ja wysłałam 14 stycznia i nadal cisza tylko automatyczny mail z potwierdzeniem wprowadzenia danych. Z konkursu z Michaszkami dane 25 a dzisiaj mam potwierdzenie pozytywnej weryfikacji. Coś długo weryfikują ten poranny smak emotka

25-stycznia ok 10 rano przyszedł e-mail o pozytywnej weryfikacji
1 inska 0

FBmarta22

#6761236 Napisano: 27.01.2021 10:18:53
inska napisał(a):

Info o poprawnej weryfikacji (wygrany bon) dostałam w ten poniedziałek (25.01).
1 inska 0

inska

#6761239 Napisano: 27.01.2021 10:26:53
FBmarta22 napisał(a):

inska napisał(a):

Info o poprawnej weryfikacji (wygrany bon) dostałam w ten poniedziałek (25.01).

a ktoś się kontaktował z nimi jakoś mail/tel? telefon ze ich strony może?
bo w mailu napisali że automatycznie wygenerowany prosimy na niego nie odpowiadać ...
0 0

lirianka

#6761242 Napisano: 27.01.2021 10:33:23
inska napisał(a):

Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia z "Poranny smak wygranej!". Też wysłałam 14 stycznia.
1 inska 0

ziolko

#6761645 Napisano: 28.01.2021 15:19:45
U Smolara dalej mam pecha, bo nawet z rezerwy nie wygrałam nic w bricoemotka
0 0

kejm

#6761653 Napisano: 28.01.2021 15:39:30
superloser napisał(a):

Wyslal juz Smolar Empiki z Tymbark ogolnopolski?

Ja nie dostałam, ale potwierdzenie prawidłowości paragonu mam. 

izak1000

#6762370 Napisano: 01.02.2021 15:52:45
lirianka napisał(a):

inska napisał(a):

Ja też jeszcze nie dostałam potwierdzenia z "Poranny smak wygranej!". Też wysłałam 14 stycznia.

Dzisiaj jest potwierdzenie weryfikacji, nagrody do 09.02.zostaną wysłane .
2 madllen, inska 0

#6762696 Napisano: 03.02.2021 07:51:47
Gdyby ktoś był ciekaw wyrafinowanego gustu Smolara i zastanawiał się na czym polega tajemnicza gra słów...
https://www.punkt...ilioner.pl/#laureaci

#6762697 Napisano: 03.02.2021 07:55:16
LejziDejzi napisał(a):

ivanotta napisał(a):

misiamarysia napisał(a):

agusiac87 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

FBemilia6 napisał(a):

Skąd ten wniosek?

Ponawiam pytanie: Jaki to konkurs, który Smolar organizował na Facebooku i w którym podał zwycięskie zgłoszenia?
0 0