Smolar

rudzixon

#7328700 Napisano: dzisiaj o 09:48:08
ktosiek1 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Dużo zgłoszeń wysłaliście na neboa?emotka

Ja wysłałam dwa, ale niestety moje zgłoszenia nie będą miały szans - dopiero po fakcie przeczytałam w regulaminie, że jednym z kryteriów oceny pracy jest poczucie humoru.
Ja w swojej twórczości poleciałam czystą poezją emotka

To poczucie humoru to zdaje mi się jest w każdym ich regulaminie

Nie w każdym. Pamiętam, że w ostatnim konkursie Smolar x Neboa nie było takiego kryterium oceny. I to mnie zwiodło. Trudno. Tylko i wyłącznie moje niedopatrzenie.
0 0

loteryjny

#7328703 Napisano: dzisiaj o 09:53:48
rudzixon napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Ja wysłałam dwa, ale niestety moje zgłoszenia nie będą miały szans - dopiero po fakcie przeczytałam w regulaminie, że jednym z kryteriów oceny pracy jest poczucie humoru.

Nie w każdym. Pamiętam, że w ostatnim konkursie Smolar x Neboa nie było takiego kryterium oceny. I to mnie zwiodło. Trudno. Tylko i wyłącznie moje niedopatrzenie.

Może być różnie przy wyborze zwycięskich zgłoszeń bo to nie Smolar jest tutaj głównym organizatorem konkursu tylko koordynatorem.
0 0

assal

#7328704 Napisano: dzisiaj o 09:54:52
Na te kryteria oceny nie ma co patrzeć emotka
Poczucie humoru niby wszyscy doceniają, pomysły i ciekawe prace też, a w co drugim konkursie zdobywają teraz najlepsze nagrody proste teksty "od serca" emotka
1 rudzixon 0

tosiaczek777

#7328710 Napisano: dzisiaj o 10:01:04
rudzixon napisał(a):

ktosiek1 napisał(a):

rudzixon napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Ja wczoraj wygrałam saturator soda stream proza i sprawdziłam - w regulaminie był humor, a u mnie było go 0, także wydaje mi się że te kryteria są bardzo luźne
1 rudzixon 0

atlantydek

#7328711 Napisano: dzisiaj o 10:04:37
rudzixon napisał(a):

loteryjny napisał(a):

Nadrobisz w innych kryteriach  emotka  Będzie ładny wierszyk, wyłowią go z oceanie zgłoszeń  i przeczytają, to dadzą ajfionaemotka   Czego każdemu życzę  emotka

atyde25

#7328713 Napisano: dzisiaj o 10:07:38
Poczucie humoru ups ja 2 zgłoszenia. Oszalałam bo cena tej glossy serii nie była przystępna. Fajnie czyli już na wyniki nie czekam. Chyba ,że losowanie będzie.
1 rudzixon 0

marcika

#7328714 Napisano: dzisiaj o 10:13:56
Przecież oni zawsze piszą w regulaminie o poczuciu humoru. A nigdy na niego nie patrzą, bo sami mają zerowe 😂 Głowa do góry, to tylko martwy zapis, mi nagradzali śmiertelnie poważne, a te zabawne wyrzucali do kosza
1 rudzixon 0

ktosiek1

#7328722 Napisano: dzisiaj o 10:20:30
marcika napisał(a):

Przecież oni zawsze piszą w regulaminie o poczuciu humoru. A nigdy na niego nie patrzą, bo sami mają zerowe 😂 Głowa do góry, to tylko martwy zapis, mi nagradzali śmiertelnie poważne, a te zabawne wyrzucali do kosza

No tak właśnie mi się wydaje, że zapis jest praktycznie zawsze ale to nic nie znaczy
0 0

rudzixon

#7328723 Napisano: dzisiaj o 10:21:58
Dzięki za pokrzepiające i  rzeczowe wiadomości emotka  zresztą... ja już u Smolara swoje wygrałam. Nie można być zachłannym. 

a wygranie ajfona jest na mojej konkursowej wish liście - mimo, że w osobiście jestem Team Samsung emotka

Powodzenia NAM wszystkim! emotka
1 Yolobolo 0

ktosiek1

#7328724 Napisano: dzisiaj o 10:22:21
atyde25 napisał(a):

Poczucie humoru ups ja 2 zgłoszenia. Oszalałam bo cena tej glossy serii nie była przystępna. Fajnie czyli już na wyniki nie czekam. Chyba ,że losowanie będzie.

Ja Smolara o poczucie humoru nie posądzam  emotka
0 0

rudzixon

#7328725 Napisano: dzisiaj o 10:23:52
ktosiek1 napisał(a):

atyde25 napisał(a):

Ja Smolara o poczucie humoru nie posądzam  emotka

emotka emotka emotka  ale, że co...? sugerujesz, że posługują się sztywno kluczem odpowiedzi? emotka
0 0

darq1991

#7328726 Napisano: dzisiaj o 10:25:51
Tylko to nie Smolar będzie wybierał. Smolar organizuje ten konkurs dla kogo innego
0 0

atlantydek

#7328728 Napisano: dzisiaj o 10:29:24
darq1991 napisał(a):

Tylko to nie Smolar będzie wybierał. Smolar organizuje ten konkurs dla kogo innego

Pewnie będzie to wybierać jedna osoba ze Smolara odpowiedzialna za ten konk.  Te  wszystkie  komisje z  udziałem  przedstawiciele sponsora itp  to najczęściej j fikcja.  Nikt nie ma na to czasu. Na koniec tylko parafki na protokole się pojawiają.
2 rufus, joan 0