Smolar

tosiaczek777

#7355028 Napisano: 13.05.2026 14:16:38
jomico napisał(a):

Ja niestety sądzę, że Smolar wrzuca na czarną listę.

Ale za co?
0 0

Jestemnowa

#7355032 Napisano: 13.05.2026 14:21:27
jomico napisał(a):

Pisałam o tym kiedyś 😉 też tak myślę . Ktoś pyta za co ? Ano np. jak zgłaszasz z jednego telefonu / IP/ ID / sieci i UJ wie jeszcze czego na kilka osób to na bank blokują . Ja zgłaszałam na się siebie , mamę i męża i u Smolara jestem permanentnie zablokowana 😁 ale nie żeby nie dało się temu jakoś zaradzić wszak grono konkursowe musi być kreatywne 😅🤭 ale i tak bardzo lubię Smolara ♥️
0 0

jomico

#7355037 Napisano: 13.05.2026 14:27:50
Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Pisałam o tym kiedyś 😉 też tak myślę . Ktoś pyta za co ? Ano np. jak zgłaszasz z jednego telefonu / IP/ ID / sieci i UJ wie jeszcze czego na kilka osób to na bank blokują . Ja zgłaszałam na się siebie , mamę i męża i u Smolara jestem permanentnie zablokowana 😁 ale nie żeby nie dało się temu jakoś zaradzić wszak grono konkursowe musi być kreatywne 😅🤭 ale i tak bardzo lubię Smolara ♥️

Też lubię, ale nawet nie wiem za co mnie zablokowali. Tak - gram z mężem z jednego IP. Ciekawe kiedy wyjdę z kwarantannny. Czy w ogóle?
0 0

ktosiek1

#7355039 Napisano: 13.05.2026 14:33:47
jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Też lubię, ale nawet nie wiem za co mnie zablokowali. Tak - gram z mężem z jednego IP. Ciekawe kiedy wyjdę z kwarantannny. Czy w ogóle?

No ale jak nie mieć jednego IP jak się razem mieszka i z tego samego sprzętu korzysta? My nawet miski i widelce mamy wspólne, takie  rzeczy - ciekawe co na to Smolar emotka

Prossto

#7355043 Napisano: 13.05.2026 14:42:30
Macie jakąś oficjalną informację o blokadzie czy tylko podejrzewacie?
0 0

jomico

#7355044 Napisano: 13.05.2026 14:42:30
nie wiem, ale jak wróciłam do grania po kilku latach przerwy to dobrze mi szło. I mężowi - też miał przerwę  emotka
A od jakiegoś czasu NIC - przy subiektywnie całkiem niezłych zgłoszeniach.
0 0

masza

#7355047 Napisano: 13.05.2026 14:49:21
jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Monopoly w  biedronce albo żabce probowałaś? Tam gdzie duża ilość nagrod jest?
0 0

Olagie

#7355048 Napisano: 13.05.2026 14:54:24
Wyslalam kolo 90 zgloszen milka biedronka i nic emotka

Jestemnowa

#7355051 Napisano: 13.05.2026 14:58:22
Prossto napisał(a):

Macie jakąś oficjalną informację o blokadzie czy tylko podejrzewacie?

Tak mam maila  "Szanowna Pani co za dużo to nie zdrowo na czas bliżej nieokreślony blokujemy pani IP" 🤣🤣🤣

serio ????🙈

jomico

#7355122 Napisano: 13.05.2026 18:34:13
masza napisał(a):

jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Monopoly w  biedronce albo żabce probowałaś? Tam gdzie duża ilość nagrod jest?

Nie, nie zdążyłam. Ale w la liga, gdzie było dużo tak.
0 0

Olagie

#7355162 Napisano: 13.05.2026 21:38:42
[quote=Uwazacie, że to za dużo? Że moglam dostać jakiegoś bana za to? Ile realnie jest sens wysylac kidow na takich loteriach?

Olagie]Wyslalam kolo 90 zgloszen milka biedronka i nic emotka
0 0

medziks1

#7355222 Napisano: 14.05.2026 10:03:24
Wydaję mi się, że coś mocno zmieniło się w tym roku - w poprzednim wygrywałam w ok. co drugim/trzecim konkursie od nich, w tym nagrody główne i w konkursach gdzie nagród było tylko 5 czy 10. W tym roku absolutne zero oprócz Milki w Żabce, ale tam nagród było od groma. Nawet przy 500 w Neboi nie udało się nic przy 2 zgłoszeniach. Może zaczęli używać AI do oceny odpowiedzi przy tylu konkursach? Albo po prostu zmienił im się gust.
0 0

assal

#7355224 Napisano: 14.05.2026 10:11:46
Po pięknej i dłuższej serii wygranych, miałam chwilę przerwy w Smolarze. Ale znów wygrywam, choć to, co się tak ładnie sprawdzało, nagle przestało. Może kto inny ocenia? Albo się tamten styl w końcu znudził? Najważniejsze, że znów nadaję ze Smolarem na jednej fali emotka  I coś na czarną listę mnie nikt tam nie wrzuca emotka
0 0

reolo3

#7355227 Napisano: 14.05.2026 10:16:45
assal napisał(a):

Po pięknej i dłuższej serii wygranych, miałam chwilę przerwy w Smolarze. Ale znów wygrywam, choć to, co się tak ładnie sprawdzało, nagle przestało. Może kto inny ocenia? Albo się tamten styl w końcu znudził? Najważniejsze, że znów nadaję ze Smolarem na jednej fali emotka  I coś na czarną listę mnie nikt tam nie wrzuca emotka

Ten temat jest tu przerabiany średnio 2x w roku.
I tak prawdy się nie dowiecie.
0 0

assal

#7355233 Napisano: 14.05.2026 10:28:51
Reolo3: Agencje są schematyczne, choć schematy się zmieniają, bo rotacja w agencjach bywa duża. Trzeba wyłapać, kto nie znosi rymowanek, a kto woli teksty krótkie, choć limit znaków to 1000  emotka  Są też agencje, gdzie główne zawsze zgarniam... nie wpisując marki w tekst  emotka  A dawniej wydawało mi się oczywiste, że w promocyjnym musi ta marka być  emotka  Smolar ma bardzo dużo konkursów, więc nie jest łatwo pisać, jak lubią, a jednak co konkurs inaczej. Oni od lat na rynku, ale doceniają nadal jedno: coś dla nich innego emotka emotka emotka
1 pikawka 0

pikawka

#7355237 Napisano: 14.05.2026 10:35:03
assal napisał(a):

Reolo3: Agencje są schematyczne, choć schematy się zmieniają, bo rotacja w agencjach bywa duża. Trzeba wyłapać, kto nie znosi rymowanek, a kto woli teksty krótkie, choć limit znaków to 1000  emotka  Są też agencje, gdzie główne zawsze zgarniam... nie wpisując marki w tekst  emotka  A dawniej wydawało mi się oczywiste, że w promocyjnym musi ta marka być  emotka  Smolar ma bardzo dużo konkursów, więc nie jest łatwo pisać, jak lubią, a jednak co konkurs inaczej. Oni od lat na rynku, ale doceniają nadal jedno: coś dla nich innego emotka emotka emotka

to mnie zaintrygowało:” , a kto woli teksty krótkie, choć limit znaków to 1000 „ 

emotka
0 0

reolo3

#7355238 Napisano: 14.05.2026 10:35:32
assal napisał(a):

chodziło mi o czarne listy u Smolara o których pisane jest wyżej
0 0

ciasssteczko

#7355251 Napisano: 14.05.2026 10:55:45
tosiaczek777 napisał(a):

jomico napisał(a):

Ale za co?

A chociażby za zabranie głosu w aferze, gdy kilka lat temu puścili sms o zwycięstwie do osób, które nie brały udziału w tamtym konkursie i czyich danych już dawno nie powinni mieć w swoich bazach emotka
0 0

assal

#7355261 Napisano: 14.05.2026 11:27:27
Smolar nie żyje tak konkursami jak my emotka  Oni mają wiele innych akcji dla dużych firm czy loterie z olbrzymim budżetem, a konkursy to często taki dodatek do większych kampanii. Szybko rozwiązać, i następny, i kolejny... Nikt się nad tym tak nie rozczula jak my tutaj emotka
Przygotowywanie całej akcji to stres, gra na czas i emocje. Rozwiązanie to z reguły szybki etap, bo czasu na analizę prac/numerów (które można zmieniać co konkurs, więc gdzie sens??) nie ma. To jest robota do zrobienia i tyle!  emotka  
Kto kiedyś pracował w jakiejś agencji, wie jak to działa. I bywa różnie. Przy kumulacji wszystkiego bywa, że byle jak  emotka
0 0

ramaja

#7355264 Napisano: 14.05.2026 11:43:11
A co nadaje dpd ?
0 0