Smolar

tosiaczek777

#7355028 Napisano: dzisiaj o 14:16:38
jomico napisał(a):

Ja niestety sądzę, że Smolar wrzuca na czarną listę.

Ale za co?
0 0

Jestemnowa

#7355032 Napisano: dzisiaj o 14:21:27
jomico napisał(a):

Pisałam o tym kiedyś 😉 też tak myślę . Ktoś pyta za co ? Ano np. jak zgłaszasz z jednego telefonu / IP/ ID / sieci i UJ wie jeszcze czego na kilka osób to na bank blokują . Ja zgłaszałam na się siebie , mamę i męża i u Smolara jestem permanentnie zablokowana 😁 ale nie żeby nie dało się temu jakoś zaradzić wszak grono konkursowe musi być kreatywne 😅🤭 ale i tak bardzo lubię Smolara ♥️
0 0

jomico

#7355037 Napisano: dzisiaj o 14:27:50
Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Pisałam o tym kiedyś 😉 też tak myślę . Ktoś pyta za co ? Ano np. jak zgłaszasz z jednego telefonu / IP/ ID / sieci i UJ wie jeszcze czego na kilka osób to na bank blokują . Ja zgłaszałam na się siebie , mamę i męża i u Smolara jestem permanentnie zablokowana 😁 ale nie żeby nie dało się temu jakoś zaradzić wszak grono konkursowe musi być kreatywne 😅🤭 ale i tak bardzo lubię Smolara ♥️

Też lubię, ale nawet nie wiem za co mnie zablokowali. Tak - gram z mężem z jednego IP. Ciekawe kiedy wyjdę z kwarantannny. Czy w ogóle?
0 0

ktosiek1

#7355039 Napisano: dzisiaj o 14:33:47
jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Też lubię, ale nawet nie wiem za co mnie zablokowali. Tak - gram z mężem z jednego IP. Ciekawe kiedy wyjdę z kwarantannny. Czy w ogóle?

No ale jak nie mieć jednego IP jak się razem mieszka i z tego samego sprzętu korzysta? My nawet miski i widelce mamy wspólne, takie  rzeczy - ciekawe co na to Smolar emotka
1 atyde25 0

Prossto

#7355043 Napisano: dzisiaj o 14:42:30
Macie jakąś oficjalną informację o blokadzie czy tylko podejrzewacie?
0 0

jomico

#7355044 Napisano: dzisiaj o 14:42:30
nie wiem, ale jak wróciłam do grania po kilku latach przerwy to dobrze mi szło. I mężowi - też miał przerwę  emotka
A od jakiegoś czasu NIC - przy subiektywnie całkiem niezłych zgłoszeniach.
0 0

masza

#7355047 Napisano: dzisiaj o 14:49:21
jomico napisał(a):

Jestemnowa napisał(a):

jomico napisał(a):

Monopoly w  biedronce albo żabce probowałaś? Tam gdzie duża ilość nagrod jest?
0 0

Olagie

#7355048 Napisano: dzisiaj o 14:54:24
Wyslalam kolo 90 zgloszen milka biedronka i nic emotka
0 0

Jestemnowa

#7355051 Napisano: dzisiaj o 14:58:22
Prossto napisał(a):

Macie jakąś oficjalną informację o blokadzie czy tylko podejrzewacie?

Tak mam maila  "Szanowna Pani co za dużo to nie zdrowo na czas bliżej nieokreślony blokujemy pani IP" 🤣🤣🤣

serio ????🙈
1 mia 0