Reklama na e-Konkursy.info

SZUKAM....

donia7

#7263448 Napisano: 21.05.2025 10:43:20
Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka
0 0

as32572

#7263476 Napisano: 21.05.2025 11:25:27
donia7 napisał(a):

Czy ktoś wygrał kartę z Reginy i wie, czy można robić na nią przelewy? Numer rachunku jest podany, syn na wycieczce z kartą, a mi cofnęło przelew emotka  Na infolinii nie mogę wybrać opcji rozmowy z konsultantem. To jakaś jednorazówka? emotka

Nie wiem jak ta konkretna,ale ja osobiście nie spotkałam się jeszcze z tym żeby można było doładować wygrana kartę,powinno być w regulaminie karty.
1 donia7 0

halliday

#7263560 Napisano: 21.05.2025 13:36:43
donia7 napisał(a):

nie wiem, ale jak syn ma telefon z nfc to może sprawdź kartę goodie.

eKarta goodie

to wirtualna karta przedpłacona, wydawana w systemie płatniczym VISA przez Bank Millennium S.A.

Akceptowana jest we wszystkich sklepach stacjonarnych i online w Polsce.

Aktywacja odbywa się za pośrednictwem bezpłatnej aplikacji goodie, w której znajdziesz dane eKarty oraz saldo.

https://lp.goodie.pl/ekarta
1 donia7 0

koniczynka123

#7263574 Napisano: 21.05.2025 14:28:18
nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

Przetestowałam kilka bankomatów i wszędzie minimalna to 20 zł emotka

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

W zeszłym roku notta napisała tak:
ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka
0 0

martucha-jk

#7263576 Napisano: 21.05.2025 14:28:52
Czy ktoś z was miał tak, że zgłoszenie Pudliszki nie chciało przejść? Jest komunikat: "Zdjęcie paragonu musi mieć co najmniej 800x600 pikseli" pomimo, że ma tyle i nazwa też jest krótka
0 0

as32572

#7263583 Napisano: 21.05.2025 14:33:46

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Szukam czy jest jakiś bankomat co można wyjąc 10 zł od Dudy (córka trafiła) czy tylko płatność Blik?

w bankomacie nie wypłacisz, być może w jakiś sklepach ale nastawiaj się raczej na płacenie tym.

ja wypłacałam 10zł z dudy normalnie w bankomacie, ale trzeba szukać takich, co mają takie nominały. U mnie przechodzi w bankomatach banków spółdzielczych

Ja w zeszłym roku próbowałam w bankomacie tego banku (po tym jak właśnie tu na forum ktoś o tym napisał) i nie udało się.

Może ktoś płacił w sklepie? Kasjerka wprowadza zapłatę jako blik i też ten kod i PIN nie przechodzą emotka

w zeszlym roku placilam nimi w Lidlu, wtedy odrazu pisali,ze np. w Biedronce nie przejdzie
0 0

koniczynka123

#7263586 Napisano: 21.05.2025 14:38:14
as32572 napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

w zeszlym roku placilam nimi w Lidlu, wtedy odrazu pisali,ze np. w Biedronce nie przejdzie

Ja dziś w Dino próbowałam emotka Ech nie dość, że marana wygrana to nie można jej zrealizować
0 0

visserarthur

#7263637 Napisano: 21.05.2025 17:31:19
as32572 napisał(a):

donia7 napisał(a):

Nie wiem jak ta konkretna,ale ja osobiście nie spotkałam się jeszcze z tym żeby można było doładować wygrana kartę,powinno być w regulaminie karty.

Były kiedyś takie karty z BzWbk (chyba z Lecha), że był podany numer rachunku i bez problemu wchodziły na te karty przelewy.
0 0

PPPet-er

#7263638 Napisano: 21.05.2025 17:34:10

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Żabol rok temu przyjmowal te bliki z dudy

atyde25

#7263736 Napisano: 22.05.2025 09:01:49
Niestety u mnie z Dudy też limit w bankomatach 20 zeta. Co Duda wymyślił z kłopotliwym daniem 10 zeta emotka

Wyjęłam z rana kopertę z kartą do Rossmanna z Revos ze skrzynki a tam nie powinno być pinu ?
Bo jest tylko karta i świstek z gratulacjami.
0 0

atyde25

#7263739 Napisano: 22.05.2025 09:03:19
A te banki spółdzielcze czasami nie mają prowizji od wypłaty blika?
Bo jak odejmie z tego 10 zł prowizję to i tak monet bankomat nie wyda.
Tak brałam lecytynę i mam większe przebłyski świadomości hahhaha emotka
0 0

halliday

#7263759 Napisano: 22.05.2025 10:17:25
PPPet-er napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

doo napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Żabol rok temu przyjmowal te bliki z dudy

to kupcie sobie kartę allegro na stronie https://alerabat....-podarunkowa/allegro i po problemie. Można łączyć do 15 kart przy 1 płatności. Lub żabka https://alerabat....ta-podarunkowa/zabka

halliday

#7263763 Napisano: 22.05.2025 10:24:13
atyde25 napisał(a):

A te banki spółdzielcze czasami nie mają prowizji od wypłaty blika?
Bo jak odejmie z tego 10 zł prowizję to i tak monet bankomat nie wyda.
Tak brałam lecytynę i mam większe przebłyski świadomości hahhaha emotka

z karty pewnie tak, ale z blika chyba jeszcze nie?
0 0

stokrotka238

#7263908 Napisano: 22.05.2025 17:55:11
Hej czy komuś też zawiesza się strona na momencie analizy paragonu w konkursie davidoff? Dodaje zdjęcie ręcznie i nic się nie dzieje.
Zeskanowałabym paragon automatycznie, ale przez przypadek zablokowałam dostęp kamery na tej stronie i nie wiem jak to cofnąć pomoże ktoś?! 🙏🙂
0 0

edzia21

#7264436 Napisano: 25.05.2025 08:53:55
Szukam osoby, która być może wykonywała badania w Diagnostyce z loterii ACTIVIA we Wrocławiu? Poszukuję info, który punkt z Wrocławia bez problemów zrealizuje kod konkursowy. Będę wdzięczna za PW emotka
0 0

magisterek

#7264840 Napisano: 26.05.2025 19:33:07
SZUKAM DOBRYCH DUSZYCZEK, KTÓRE CHCĄ POMÓC MOJEJ SZKOLE W ZDOBYCIU GRANTU W KONKURSIE AI.

Zapraszamy do udziału W BEZPŁATNYM KURSIE ONLINE, który przybliży Wam tajniki sztucznej inteligencji. „AI: Przyszłość zaczyna się dziś” i pomóżcie nam wywalczyć jeden z grantów o wartości 5000 zł, 3000 zł lub 2000 zł na potrzeby naszej szkoły! 🏫

🔗 Kurs dostępny tutaj:
👉 https://fundacja.digitaluniversity.pl/kurs-ai-przyszlosc-zaczyna-sie-dzis

📌 WAŻNE! ABY SZKOŁA MIAŁA SZANSĘ NA GRANT, podczas rejestracji koniecznie podaj numer RSPO naszej szkoły: 59763

Im więcej osób zarejestrowanych, tym mamy większe szansę na nagrodę.

💡 Dlaczego warto?

✅ Kurs to aż 6 modułów i 44 krótkie odcinki, które przybliżą Wam:
- Czym jest sztuczna inteligencja i jak z niej korzystać na co dzień
- Jak działa generatywna AI i jak może wspierać naukę i pracę
- Jak odpowiedzialnie i etycznie korzystać z AI

📚 Nauka we własnym tempie – dostęp do kursu przez cały rok!
👨‍👩‍👧‍👦 Dla całej społeczności szkolnej – uczniów, nauczycieli, rodziców, seniorów i absolwentów!
🎁 A przy okazji – szansa na zdobycie środków na szkolne nagrody i uroczystości!

🗓 Zgłoszenia do 5 czerwca 2025 r.
🏆 Ogłoszenie wyników – 9 czerwca 2025 r.

Razem możemy więcej – dla naszych uczniów, dla naszej szkoły, dla przyszłości!

#AIzaczynaSieDzis #RazemDlaSzkoły #GrantDlaSzkoły #KursOnline #SztucznaInteligencja

stokrotka238

#7265771 Napisano: 29.05.2025 20:00:12
Czy ktoś wygrał w  dadzie zapas pampersów za zakup za voucher na pieluchy wygrany w poprzednim konkursie? Bo nie wiem czy mogę zgłosić w ogóle taki paragon?!
0 0

FBaneta7

#7266179 Napisano: 31.05.2025 08:43:54
Szukam, czy byly juz rozsylane napoje Oy!che z konkursu w Żabce?
0 0

vickichelm

#7266187 Napisano: 31.05.2025 09:18:35
Znaczków easy life że stokrotki
0 0

meliska

#7266242 Napisano: 31.05.2025 15:01:38
Również przygarnę znaczki Easy Life (w każdej ilości) emotka
0 0