Żabka

Morti84

#7278658 Napisano: 14.07.2025 12:31:12
No to jak spełniliście warunki, to sorry. Stawiałem na ten błąd. Ja miałem podobny problem z innym konkursem (ale kody po zgłoszeniu przyznali bezproblemowo), ale tu jak do tej pory kody przychodziły. Od kilku dni nie grałem, więc może coś teraz jest skopane po prostu.
1 Majkii 0

snowflake

#7278661 Napisano: 14.07.2025 12:35:57
U mnie to różnie wygląda -  w sumie 3 razy nie dostałam kodu. I tu pełna rozpiętość reakcji: przesłany kod, przesłany bon do Żabki w ramach przeprosin ( termin zgłoszeń minął) a teraz brak reakcji ( zakupy robione 5 lipca )
0 0

Majkii

#7278662 Napisano: 14.07.2025 12:39:42
Morti84 - no aż tak nieuważny w konkursach to nie jestem, zarejestrowałem się już dawno, przyszedł mail potwierdzający udział, dane takie same w aplikacji jak i w formularzu rejestracyjnym, za dwa dni kupiłem 4 Żywce, kupowałem luzem i w 4 pakach i kodów całkowicie brak, jak na jednym i drugim telefonie to samo.

Najgorsze jest to że Żabka zlewa sprawę i kieruje do G3, a G3 milczy drugi tydzień.
1 Morti84 0

visserarthur

#7278665 Napisano: 14.07.2025 12:59:52
Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...
0 0

visserarthur

#7278666 Napisano: 14.07.2025 13:01:15
ILIKETOWINMONEY napisał(a):

Też kupiłem 2x 4pak i myślałem żeby powiedzieć kasjerce żeby zeskanowała mi puszke x8 ale taka była prukwa co od razu widać, że stoi tam jak za kare i najchętniej to by Ci powiedziała żebyś wypier***** ze sklepu, to już nic nie powiedziałem... No i obawy okazały się trafne.. 2 4-paki kupione a kodów nie ma. Żapka odpisała, że 4-paki nie są objęte promocją i nara... 

W regulaminie nie ma nic o zakazie kupowania produktów promocyjnych w 4-pakach. U mnie w żabce ciężko by było znaleźć 8 pojedynczych puszek a za rozwalanie 4-paków się prują... To co mam zrobić? To się nadaje do UOKIK..

Bzdura. Widzę, że kolejna "infolinia", gdzie d... pracują. Czteropaki normalnie upoważniają do otrzymania losu.
0 0

mrmax

#7278667 Napisano: 14.07.2025 13:04:06
visserarthur napisał(a):

Czy ktoś, komu zablokowali aplikację, dostał info, z jakiego powodu? Mi zablokowali i chcę im wysłać przedsądowe wezwanie, ale nie wiem, czy napiszą konkretne powody, a nie ogólnie cały punkt regulaminu, bo tak to mogę się odnosić do wielu rzeczy, skoro nie wskazali konkretnego powodu...

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban
0 0

visserarthur

#7278668 Napisano: 14.07.2025 13:05:49
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

w kółko ta sama formułka przychodzi, niezależnie co napiszesz do nich, nieodwołalny ban

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).
2 mrmax, Hold-em 0

mrmax

#7278670 Napisano: 14.07.2025 13:10:58
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Aha, to ja im jednak napiszę oficjalne pismo. I do UOKiK o zachęcaniu ludzi do zbierania Żapsów, a później blokowanie kont, by Klient nie mógł zrealizować zebranych "punktów", co w konsekwencji jest także oszustwem (doprowadzenie do niekorzystnego rozporządzenia mieniem).

u mnie blokada nastąpiła minutę po zakupie, w którym był odbierany produkt własnie za żappsy emotka  więc taki sens ich zbierania jest...
0 0

Majkii

#7278672 Napisano: 14.07.2025 13:16:30
Właśnie kupiłem luzem 4 Żywce puszka i też nie ma losu, sprawdziłem już butelki, 4pak i luzem. Nie ma i nie bydzie.
0 0

visserarthur

#7278673 Napisano: 14.07.2025 13:21:06
mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

u mnie blokada nastąpiła minutę po zakupie, w którym był odbierany produkt własnie za żappsy emotka  więc taki sens ich zbierania jest...

Dlatego ja nie odpuszczę im OSZUSTWA, tym bardziej, że nie podają konkretnego powodu, znaczy, że o to pewnie chodzi, by nie wydać nagród.
0 0

termitek99

#7278684 Napisano: 14.07.2025 13:51:48
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Dlatego ja nie odpuszczę im OSZUSTWA, tym bardziej, że nie podają konkretnego powodu, znaczy, że o to pewnie chodzi, by nie wydać nagród.

Warto by organizatorów konkursów poinformować też o tych problemach z Żabką np. Smolar itd... Nie dość że jest problem z kodami do konkursów, to jeszcze blokują aplikację i zabierają zebrane żappsy.

Poza tym nawet nie wiadomo, czy te już wysłane zgłoszenia w ogóle biorą udział w konkursie.
0 0

mixik

#7278711 Napisano: 14.07.2025 15:33:05
Czyli mam(y) rozumieć, że z Tigera tych +/-10 plecaków na forum ma znaczyć, że z 200 ok. 190 też poszło... Kurczę, z moją wiarą jest chyba coś nie tak
0 0

stokrotka238

#7278712 Napisano: 14.07.2025 15:36:45
Uwaga Smolar dosłał mi kod za zakup 4paka carlsberga, więc kto nie dostał niech do nich pisze!! emotka
1 uzuri 0

Luiza37

#7278715 Napisano: 14.07.2025 15:49:15
Niemożliwe... Właśnie po tygodniu pojawiły mi się losy z loterii Żywca w aplikacji 😮
1 Majkii 0

karkocka

#7278717 Napisano: 14.07.2025 15:53:30
Luiza37 napisał(a):

Niemożliwe... Właśnie po tygodniu pojawiły mi się losy z loterii Żywca w aplikacji 😮

U mnie też pojawiły się losy
1 Majkii 0

cb656

#7278720 Napisano: 14.07.2025 16:05:47
visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emotka emotka emotka emotka Napisz, napisz to dokładnie tak, jak wyżej... KONIECZNIE! emotka emotka
Tylko nie zapomnij później podzielić się na forum efektami tego pisania. emotka
0 0

tomasz3

#7278721 Napisano: 14.07.2025 16:08:25
Trzeba zrobić z nimi porządek bo oni każdemu wypisują to samo, nie dadzą powodu mimo ze to dotyczy Twojego konta a nie sąsiada. Jawne lecenie sobie w kulki. I jak zablokują to nie odblokują i to jest własnie z nimi dyskusja.  Dosłownie zachowują się jak monopolista który powie nie bo nie i tyle. Oni tak samo nie lubią jak ktoś za dużo żappsów zgarnia na wiekszych zakupach i to już dla nich powód żeby ukrócić takiego użytkownika emotka   co jest bezsensu bo na tym właśnie polega ta aplikacja haha
0 0

visserarthur

#7278730 Napisano: 14.07.2025 16:26:26
cb656 napisał(a):

visserarthur napisał(a):

mrmax napisał(a):

visserarthur napisał(a):

emotka emotka emotka emotka Napisz, napisz to dokładnie tak, jak wyżej... KONIECZNIE! emotka emotka
Tylko nie zapomnij później podzielić się na forum efektami tego pisania. emotka

Dlaczego mam nie zapomnieć? Niech „forum” też się weźmie do roboty, a nie zawsze „wszyscy” tylko narzekają, ale nic dalej z tym nie robią… Tym bardziej jeśli chodzi o UOKiK- oni działają w interesie ogółu, więc jak dostaną mało zgłoszeń w danej kwestii, to traktują to jako przypadki incydentalne, pojedyncze, także według nich zająć się tym powinien Rzecznik Konsumentów.
1 uzuri 0

Majkii

#7278731 Napisano: 14.07.2025 16:33:35
U mnie tez pojawiły się wszystkie losy, szkoda tylko że nic na ten temat dalej nie odpisali.
0 0

cb656

#7278733 Napisano: 14.07.2025 16:35:07
visserarthur napisał(a):

Dlaczego mam nie zapomnieć? Niech „forum” też się weźmie do roboty, a nie zawsze „wszyscy” tylko narzekają, ale nic dalej z tym nie robią

Widzę to zupełnie inaczej, nie przerzucaj odpowiedzialności czy potrzeby aktywności na innych. emotka Na razie TYLKO TY szumnie i buńczucznie zapowiadasz, że napiszesz, to dotrzymaj słowa. Ja w tym konkursie nie biorę udziału, więc nie ma co wykazywać aktywności i pisać do Organizatorów czy kogokolwiek. Ale szalenie mnie intryguje, ba! Wręcz podnieca i rozsadza zdrowa ciekawość, czy SYSTEMOWO, co do zasady, takie pisanie coś komuś kiedyś dało. I tyle w temacie. Więc jak już napiszesz te wszystkie skargi, to koniecznie się podziel na forum efektami interwencji i domagania się prawdy, bo ja bardzo, a podejrzewam, że inni też, są po prostu ciekawi, czy warto brać udział w takich akcjach, gdy nam się coś nie spodoba. Rozumiesz moje intencje? emotka
0 0