Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Luiza37
Postów 465
Data rejestracji 20.02.2024
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
notta
Postów 8800
Data rejestracji 20.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Szczęśliwych paragonów życzę
|
Polecajki: Sprzedawaj na Vinted https://www.vinted.pl/invite/ivanotta | Zyskaj cashback za swoje zakupy https://letyshops...l/winwin?ww=26416744 |
Hold-em
Postów 121
Data rejestracji 19.11.2023
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kwiat Paproci
Postów 854
Data rejestracji 06.12.2021
Punkty karne 1
Konkursy dodane
stokrotka238
Postów 1980
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wdg reg: Zakup promocyjny – każdy zakup, dokonany z użyciem aktualnej aplikacji Żappka,minimum 4 szt.wybranych produktów w puszce marki Zakuppromocyjny może być dokonany w jednej, w dwóch, w trzech lub w czterech
transakcjach w ww. okresie (nie musi być dokonany jednorazowo
Czym się różni zakup 4sztuk od 4paku? No wkurzyłam się i im nie odpuszczę.
notta
Postów 8800
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Hold-em
Postów 121
Punkty karne 0
Konkursy dodane
MDL
Postów 665
Data rejestracji 03.02.2024
Punkty karne 1
Konkursy dodane
stokrotka238
Postów 1980
Data rejestracji 27.07.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poza tym jest przecież napisane, że możesz kupić od razu 4, a mozesz podzielić zakup. Będę pisać do Smolara, a jak nie to do carlsberga...
snowflake
Postów 1315
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°¤o,¸¸¸,o
Afrodyta72
Postów 288
Data rejestracji 14.11.2020
Punkty karne 1
Konkursy dodane
parad0x
Postów 626
Data rejestracji 11.08.2023
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Ona się różni kodem ean od zbiorczych opakowań, dlatego choćby w biedronce często wrzeszczą jak ktoś rozrywa dwupak Coli czy potrójne opakowanie Tymbarka, później mają z tego powodu burdel.
Wystarczy, że student stażysta nie doda wyjątku do formułki naliczającej te piwa, że kodEanCzteropaka = 4x kodEanPuszki
I później się robią takie kwiatki.
Poza tym spójrzcie na to przez pryzmat nieżabkowych konkursów. Ile mamy na forum pytań z każdym kolejnym konkursem puszkowym "czy ktoś pisał do organizatora czy czteropak jest traktowany jako pojedynczy produkt promocyjny czy jako cztery"? To jest defacto analogiczna sytuacja 😅
Aplikacja, w której zarabiasz dodatkowe pieniądze poprzez wypełnianie ankiet, testowanie aplikacji, robienie zdjęć lub krótkich filmów itp.
https://clickwork...nk/5XPcc6s1bLaxncQn9
Hold-em
Postów 121
Punkty karne 0
Konkursy dodane
termitek99
Postów 1648
Data rejestracji 20.11.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Hold-em
Postów 121
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Majkii
Postów 1126
Data rejestracji 17.02.2022
Punkty karne 2
Konkursy dodane
Co do 4pak nie liczy sie jako sztuka to już pare takich konkurów było, chwilę walczyłem z Żabką na ten temat że jest to niesprawiedliwe, ale odsyłali do regulaminu że liczy sie sztuka, a nie 4pak, bo wtedy 4pak dla nich liczy się jako 1szt. - ABSURD, ale nic się nie zrobi.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
ILIKETOWINMONEY
Postów 75
Data rejestracji 03.07.2025
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W regulaminie nie ma nic o zakazie kupowania produktów promocyjnych w 4-pakach. U mnie w żabce ciężko by było znaleźć 8 pojedynczych puszek a za rozwalanie 4-paków się prują... To co mam zrobić? To się nadaje do UOKIK..
Morti84
Postów 249
Data rejestracji 23.02.2015
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po kliknięciu tapnij w szczegóły wyskakuje możliwość rejestracji na konkurs, tam wspiujecie nr tel zgodny z apką i zaznaczacie zgody.
Jak już spełnicie te warunki, to tam pojawią się kody (z pewnością nie od razu, bo zgodnie z regulaminem pojawią się w ciągu doby), czy tak się stanie to nie wiem, ale jak się zarejestrujesz i dokonasz zakupu to wtedy pojawiają się bez problemu. Bez rejestracji zapomnijcie że jakiekolwiek kody pojawią się w zakładce twoje kupony i nagrody.
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
notta
Postów 8800
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
snowflake
Postów 1315
Data rejestracji 24.06.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Zarejestrowałam się ( potwierdzenie mam na mailu), potem kupiłam piwa zgodne z regulaminem ( paragon i zabsy mam przyznane) - kodu nie dostałam. Napisałam maila ( ze screenami ) do Żabki, kazali pisać do G3. Napisałam do G3 - zero odzewu.