Żabka

Luiza37

#7278494 Napisano: 13.07.2025 19:14:52
U mnie też brak losów i brak odpowiedzi na maile z G3. Ktoś może próbował do nich dzwonić w tej sprawie?
0 0

notta

#7278503 Napisano: 13.07.2025 19:53:31
Z carlsberga mi odpisali ze 4pak nie ma kodów..
0 0

Hold-em

#7278509 Napisano: 13.07.2025 20:05:24
Luiza37 napisał(a):

U mnie też brak losów i brak odpowiedzi na maile z G3. Ktoś może próbował do nich dzwonić w tej sprawie?

Tak, na infolinii nie udzielają żadnych informacji i każą pisać maile emotka
2 uzuri, Luiza37 0

Kwiat Paproci

#7278542 Napisano: 13.07.2025 22:46:12
kalmia86 napisał(a):

notta napisał(a):

estrelitta napisał(a):

karkocka napisał(a):

snowflake napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Dostaliście zaległe losy od Żywca męskie granie? Mija już 10 dzień a tu brak odpowiedzi (pisałem na 2 maile G3group) i losów.

U mnie ani odpowiedzi od G3 ani zaległych kodów emotka

u mnie to samo

U mnie podobnie

Ja też nie mam.. loteryjna największa porażka ostatnio

U mnie też brak odpowiedzi i brak losów. Rozważam wyslanie reklamacji (nie mailem a pocztą)

Ja też nie mam kodów ta loteria to porażka
0 0

stokrotka238

#7278544 Napisano: 13.07.2025 23:20:41
notta napisał(a):

Mi też, napisałam, że niech mi pokażą w którym miejscu w regulaminie jest to napisane, bo jakoś tego nie widzę. 

Wdg reg: Zakup promocyjny – każdy zakup, dokonany z użyciem aktualnej aplikacji Żappka,minimum 4 szt.wybranych produktów w puszce marki Zakuppromocyjny może być dokonany w jednej, w dwóch, w trzech lub w czterech
transakcjach w ww. okresie (nie musi być dokonany jednorazowo

Czym się różni zakup 4sztuk od 4paku? No wkurzyłam się i im nie odpuszczę.
0 0

notta

#7278563 Napisano: 14.07.2025 08:01:59
stokrotka238 napisał(a):

notta napisał(a):

Mi też, napisałam, że niech mi pokażą w którym miejscu w regulaminie jest to napisane, bo jakoś tego nie widzę. 

Wdg reg: Zakup promocyjny – każdy zakup, dokonany z użyciem aktualnej aplikacji Żappka,minimum 4 szt.wybranych produktów w puszce marki Zakuppromocyjny może być dokonany w jednej, w dwóch, w trzech lub w czterech

Puszka to puszka, sztuki się zgadzaja. To w sklepie trzwba rozrywac 4pak i kazde piwo osobno kasowac? Absurd totalny
0 0

Hold-em

#7278571 Napisano: 14.07.2025 08:57:37
Oho, Żabka zablokowała konto, z którego szły zgłoszenia o błędach Żywca. Coraz ciekawiej emotka
0 0

MDL

#7278578 Napisano: 14.07.2025 09:17:24
notta napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

notta napisał(a):

Puszka to puszka, sztuki się zgadzaja. To w sklepie trzwba rozrywac 4pak i kazde piwo osobno kasowac? Absurd totalny

Była loteria już z takim zapisem, wtedy kasjer kasował czteropak, a ja prosiłam aby skasował 4 puszki, przy czym dziwnie się na mnie patrzył emotka  Chyba to była loteria żywca w tamtym roku.
0 0

stokrotka238

#7278584 Napisano: 14.07.2025 09:42:03
MDL napisał(a):

notta napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

notta napisał(a):

Była loteria już z takim zapisem, wtedy kasjer kasował czteropak, a ja prosiłam aby skasował 4 puszki, przy czym dziwnie się na mnie patrzył emotka  Chyba to była loteria żywca w tamtym roku.

No dobrze, ale powinna być o tym info w regulaminie, tak jak jest, że piwa butelkowe nie biorą udziału... 
Poza tym jest przecież napisane, że możesz kupić od razu 4, a mozesz podzielić zakup. Będę pisać do Smolara, a jak nie to do carlsberga...
1 MDL 0

snowflake

#7278592 Napisano: 14.07.2025 10:16:03
Tiger Blaster - poważnie już wszystko poszło? emotka
0 0

Afrodyta72

#7278601 Napisano: 14.07.2025 10:41:24
@Kwiat napisał(a):

kalmia86 napisał(a):

notta napisał(a):

estrelitta napisał(a):

karkocka napisał(a):

snowflake napisał(a):

primo2219 napisał(a):

Dostaliście zaległe losy od Żywca męskie granie? Mija już 10 dzień a tu brak odpowiedzi (pisałem na 2 maile G3group) i losów.

U mnie ani odpowiedzi od G3 ani zaległych kodów emotka

u mnie to samo

U mnie podobnie

Ja też nie mam.. loteryjna największa porażka ostatnio

U mnie też brak odpowiedzi i brak losów. Rozważam wyslanie reklamacji (nie mailem a pocztą)

Ja też nie mam kodów ta loteria to porażka

Ja też nie mam kodów i brak.odpowoedzi na @
0 0

parad0x

#7278612 Napisano: 14.07.2025 11:05:38
notta napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

notta napisał(a):

Generalnie z wyzwaniami żabki odkąd pamiętam jest tak, że jeśli chcesz mieć 100% pewności żeby się naliczyło to lepiej sobie nabić z kodu kreskowego pojedynczej puszki.

Ona się różni kodem ean od zbiorczych opakowań, dlatego choćby w biedronce często wrzeszczą jak ktoś rozrywa dwupak Coli czy potrójne opakowanie Tymbarka, później mają z tego powodu burdel. 

Wystarczy, że student stażysta nie doda wyjątku do formułki naliczającej te piwa, że kodEanCzteropaka = 4x kodEanPuszki
I później się robią takie kwiatki. 

Poza tym spójrzcie na to przez pryzmat nieżabkowych konkursów. Ile mamy na forum pytań z każdym kolejnym konkursem puszkowym "czy ktoś pisał do organizatora czy czteropak jest traktowany jako pojedynczy produkt promocyjny czy jako cztery"? To jest defacto analogiczna sytuacja 😅
1 catcat 0

Hold-em

#7278620 Napisano: 14.07.2025 11:29:47
Hold-em napisał(a):

Oho, Żabka zablokowała konto, z którego szły zgłoszenia o błędach Żywca. Coraz ciekawiej emotka

Konto usunięte. Problematyczny użytkownik uciszony. Pozdrawiam  emotka
0 0

termitek99

#7278622 Napisano: 14.07.2025 11:34:53
Hold-em napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Organizatorzy konkursów powinni wrócić normalnie do paragonów, a nie tych kodów z Żabki. U mnie nagminnie usuwają konto przy większych zakupach. UOKIK powinien zająć się Żabką.
0 0

Hold-em

#7278624 Napisano: 14.07.2025 11:37:54
termitek99 napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Hold-em napisał(a):

Organizatorzy konkursów powinni wrócić normalnie do paragonów, a nie tych kodów z Żabki. U mnie nagminnie usuwają konto przy większych zakupach. UOKIK powinien zająć się Żabką.

Właśnie kleję zawiadomienie  emotka

Majkii

#7278634 Napisano: 14.07.2025 11:50:48
U mnie tez brak kodów z Żywca, nie kupuje już tego. G3 milczy dalej. Tymczasem inni zgarniają nagrody a część nie może bo brak kodów, ciekawe od czego to tak naprawdę zależy.

Co do 4pak nie liczy sie jako sztuka to już pare takich konkurów było, chwilę walczyłem z Żabką na ten temat że jest to niesprawiedliwe, ale odsyłali do regulaminu że liczy sie sztuka, a nie 4pak, bo wtedy 4pak dla nich liczy się jako 1szt. - ABSURD, ale nic się nie zrobi.
0 0

ILIKETOWINMONEY

#7278644 Napisano: 14.07.2025 12:09:26
Też kupiłem 2x 4pak i myślałem żeby powiedzieć kasjerce żeby zeskanowała mi puszke x8 ale taka była prukwa co od razu widać, że stoi tam jak za kare i najchętniej to by Ci powiedziała żebyś wypier***** ze sklepu, to już nic nie powiedziałem... No i obawy okazały się trafne.. 2 4-paki kupione a kodów nie ma. Żapka odpisała, że 4-paki nie są objęte promocją i nara... 

W regulaminie nie ma nic o zakazie kupowania produktów promocyjnych w 4-pakach. U mnie w żabce ciężko by było znaleźć 8 pojedynczych puszek a za rozwalanie 4-paków się prują... To co mam zrobić? To się nadaje do UOKIK..

Morti84

#7278654 Napisano: 14.07.2025 12:21:39
Majkii napisał(a):

U mnie tez brak kodów z Żywca, nie kupuje już tego. G3 milczy dalej. Tymczasem inni zgarniają nagrody a część nie może bo brak kodów, ciekawe od czego to tak naprawdę zależy.

Co do 4pak nie liczy sie jako sztuka to już pare takich konkurów było, chwilę walczyłem z Żabką na ten temat że jest to niesprawiedliwe, ale odsyłali do regulaminu że liczy sie sztuka, a nie 4pak, bo wtedy 4pak dla nich liczy się jako 1szt. - ABSURD, ale nic się nie zrobi.

Stawiam, że popełniacie podstawowy błąd, czyli niezbyt dokładne przeczytanie regulaminu konkursu. Zapisane jest w nim, że kody nie są dostępne do momentu zarejestrowania się w konkursie. Czyli najpierw należy wejść na aplikację żabki i odnaleźć konkurs:

Po kliknięciu tapnij w szczegóły wyskakuje możliwość rejestracji na konkurs, tam wspiujecie nr tel zgodny z apką i zaznaczacie zgody.

Jak już spełnicie te warunki, to tam pojawią się kody (z pewnością nie od razu, bo zgodnie z regulaminem pojawią się w ciągu doby), czy tak się stanie to nie wiem, ale jak się zarejestrujesz i dokonasz zakupu to wtedy pojawiają się bez problemu. Bez rejestracji zapomnijcie że jakiekolwiek kody pojawią się w zakładce twoje kupony i nagrody.
0 0

notta

#7278655 Napisano: 14.07.2025 12:28:02
Morti84 napisał(a):

Majkii napisał(a):

Stawiam, że popełniacie podstawowy błąd, czyli niezbyt dokładne przeczytanie regulaminu konkursu. Zapisane jest w nim, że kody nie są dostępne do momentu zarejestrowania się w konkursie. Czyli najpierw należy wejść na aplikację żabki i odnaleźć konkurs:

Po kliknięciu tapnij w szczegóły wyskakuje możliwość rejestracji na konkurs, tam wspiujecie nr tel zgodny z apką i zaznaczacie zgody.

Jak już spełnicie te warunki, to tam pojawią się kody (z pewnością nie od razu, bo zgodnie z regulaminem pojawią się w ciągu doby), czy tak się stanie to nie wiem, ale jak się zarejestrujesz i dokonasz zakupu to wtedy pojawiają się bez problemu. Bez rejestracji zapomnijcie że jakiekolwiek kody pojawią się w zakładce twoje kupony i nagrody.

no właśnie ja od początku do końca zrobiłam tak jak trzeba. Najpierw rejestracja, ogarnięcie tego co trzeba w aplikacji a później wyskok do sklepu na zakupy.
0 0

snowflake

#7278656 Napisano: 14.07.2025 12:28:05
Morti84 napisał(a):

Stawiam, że popełniacie podstawowy błąd, czyli niezbyt dokładne przeczytanie regulaminu konkursu. 

Nie do końca....
Zarejestrowałam się ( potwierdzenie mam na mailu), potem kupiłam piwa zgodne z regulaminem ( paragon i zabsy mam przyznane) -  kodu nie dostałam. Napisałam maila (  ze screenami ) do Żabki, kazali pisać do G3. Napisałam do G3 - zero odzewu.
0 0