Żabka

samuraj

#7323951 Napisano: dzisiaj o 13:50:30
mikshi napisał(a):

Głupie pytanie, ale co mi tam: Czy w loterii piwnej ma znaczenie godzina wykorzystania losu czy są ustalone wygrywające numery nadane przy zakupie i godzina nie ma znaczenia? emotka

Nie ma znaczenia.
0 0

once_again

#7323953 Napisano: dzisiaj o 13:54:34
mikshi napisał(a):

Głupie pytanie, ale co mi tam: Czy w loterii piwnej ma znaczenie godzina wykorzystania losu czy są ustalone wygrywające numery nadane przy zakupie i godzina nie ma znaczenia? emotka

Wszyscy tu zarzekają się, że informacja o wygranej lub jej braku jest przypisywana w momencie kupna, a ja już sam nie wiem czy to przypadkiem nie działa na zasadzie bramek czasowych. Szkoda, że gamonie nie określiły w regulaminie dokładnej mechaniki konkursu, bo teraz nawet nie wiadomo jak grać. emotka
0 0

bocin

#7323954 Napisano: dzisiaj o 13:59:13
nawrotkatv napisał(a):

Ja proponuje wątek "Ile straciłeś/aś na loterię w zabce" ;D ja póki co jakieś 50 zł i nie zamierzam więcej emotka

Ja mam w domu wieżę piwa. :d

PrzemekNMR

#7323961 Napisano: dzisiaj o 14:23:55
nawrotkatv napisał(a):

Ja proponuje wątek "Ile straciłeś/aś na loterię w zabce" ;D ja póki co jakieś 50 zł i nie zamierzam więcej emotka

300 zl

Justa-zosia

#7323967 Napisano: dzisiaj o 14:34:48
A zmieniając konkurs. Dostał ktoś odpowiedź a propo zskończenia żywca? Bo ja dostałam pytanie ile kodów niewykorzystałam i dalej nic...
0 0

czarny_kot

#7323970 Napisano: dzisiaj o 14:43:43
samuraj napisał(a):

mikshi napisał(a):

Nie ma znaczenia.

Pisalo wcześniej w wątku że losy są już ustawione z góry i wygrywa np zakup nr 4,7,12...  I nie ma znaczenia że poczekasz sobie i wbijesz o godz jaka sobie tak wybierzesz i trafisz w bramkę, bo tu bramki nie istnieją. Ale na pewno są tacy co to rokminili, albo po prostu srxxxą kasą na piwo 😂

zebry

#7323977 Napisano: dzisiaj o 15:07:02
Justa-zosia napisał(a):

A zmieniając konkurs. Dostał ktoś odpowiedź a propo zskończenia żywca? Bo ja dostałam pytanie ile kodów niewykorzystałam i dalej nic...

Wyslalam im maila 25.12 i nie dostalam odp. Moze jutro odpisza.
0 0