Pomocy!!!!

tereniagno

#6146434 Napisano: 17.01.2016 14:12:08
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Nie z głową,tylko,że moja głowa w danym dniu nie pracowała,a to jest zupełnie co innego i nie myl pojęć!!!!!1

emotka
Serio, serio??
Widzisz różnicę znaczeniową pomiędzy "moja głowa nie pracuje", a "coś z głową"??
No to gratuluję emotka emotka Widzisz więcej, niż inni emotka

Widzę,że mylisz pojęcia i nie mam zamiaru z Tobą dyskutować więcej,bo to nie jest wątek do dyskusji,tylko do pomocy!!!!!!!!!!!
0 0

tereniagno

#6146473 Napisano: 17.01.2016 16:52:03
tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy tym sposobem chcesz zdobyć więcej postów??!!!! Myślę,że forum jest od pomocy,a nie wymądrzania się!!!!

Serio, myślisz? Myśl tak dalej, myślenie ma przyszłość. emotka
P.S. Forum jest do tego, by pisać, co się myśli. Czasem (samodzielne) myślenie przynosi pomoc, to prawda. emotka

Ty już swoimi mądrościami wszystkie rozumy pojadłeś,tylko szkoda,że jeszcze swojego nie zdążyłeśemotka
0 0

dorothy

#6147462 Napisano: 19.01.2016 14:06:20
zalałam Samsunga s4 mini, co mam robić, jestem zdenerwowana, nie można dzwonić i smsować bo szaleje, włączają się różne stronki i nie można nad tym zapanować emotka
0 0

nkba

#6147466 Napisano: 19.01.2016 14:09:48
pierwsze co to należy wyciągnąć pędem baterię!!! Potem suszyć, suszyć, suszyć, a nóż widelec da redę
0 0

niunia-k

#6147478 Napisano: 19.01.2016 14:16:12
nkba napisał(a):

pierwsze co to należy wyciągnąć pędem baterię!!! Potem suszyć, suszyć, suszyć, a nóż widelec da redę

Na pewno po zalaniu rozebrać i nie włączać !!! 
0 0

Morti84

#6147486 Napisano: 19.01.2016 14:26:24
dorothy napisał(a):

zalałam Samsunga s4 mini, co mam robić, jestem zdenerwowana, nie można dzwonić i smsować bo szaleje, włączają się różne stronki i nie można nad tym zapanować emotka

Wyłączasz komórkę, wyciągasz baterię kupujesz kilogram surowego ryżu, wsypujesz ryż do miski. Telefon i baterię wsadzasz tak żeby ryż przykrył całość dokładnie. Telefon w ryżu powinien leżeć jakieś 3-5 dni. To spowoduje wyciągnięcie całej wilgoci z kazdego zakamarku telefonu i powinien działać. Jeśli oczywiście nie bawiłaś się nim zalanym zbyt długo i nie popaliłać tym samym styków.
0 0

lolaxpx

#6147527 Napisano: 19.01.2016 15:29:45
Mam pytanie dotyczące karty Biedronki. Kartę aktywowałam, podpisałam, sprawdziłam na  edenred. stan konta, lecz w sklepie nie można było nią zapłacić. Co trzeba jeszcze zrobić?
0 0

banka-manka

#6147548 Napisano: 19.01.2016 15:47:33
Szukam pomocy przy zamawianiu NB se sklepu internetowego z bonami Nałęczowianki - czy buty zakupione na bon można później wymienić na inny rozmiar/model obuwia?
Mam straszny problem, byłam dziś stacjonarnie i z mojego rozmiaru była jedna para - z czego za mała. Sprzedawczyni twierdzi, że damskich nie ma większych (a na stronie model mnie interesujący znalazłam w większych rozmiarach), a z męskich dla mnie rozmiaru też nie było.
Więc, czy mogę zamówić za bon i ewentualnie, jakby rozmiar był za mały wymienić na większy? emotka
0 0

shell

#6147549 Napisano: 19.01.2016 15:49:28
lolaxpx napisał(a):

Mam pytanie dotyczące karty Biedronki. Kartę aktywowałam, podpisałam, sprawdziłam na  edenred. stan konta, lecz w sklepie nie można było nią zapłacić. Co trzeba jeszcze zrobić?

Ja swoich kart w ogóle nie aktywowałam.
Podpisałam i od razu płaciłam bez problemu.
0 0

constanza

#6147554 Napisano: 19.01.2016 15:53:50
potrzebuje pomocy emotka  chciałabym nagrac babci kilka jej ulubionych piosenek by sobie mogla odtwarzac w dvd. I teraz pytanie jak to zrobic by takie zwykle dvd za 100 zł manta czy cos odtwarzalo te piosenki?
Piosenki mam w formacie mp3. Jaka plyte powinnam wybrac CD czy DVD?I w jakim programie najlepiej to zrobic?emotka
0 0

lolaxpx

#6147562 Napisano: 19.01.2016 16:07:42
shell napisał(a):

lolaxpx napisał(a):

Ja swoich kart w ogóle nie aktywowałam.
Podpisałam i od razu płaciłam bez problemu.

Dzięki za odpowiedź::)  Spróbuję w innym sklepie.
0 0

anet

#6147650 Napisano: 19.01.2016 18:27:38
Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.
0 0

netka2000

#6147669 Napisano: 19.01.2016 18:49:47
anet napisał(a):

Czy ktoś też dostał maila ponaglajacego od Glade (dotyczacego przesłania danych adresowych i skanu dowodu zakupu)? Odsyłałam w dniu otrzymania informacji o wygranej, niestety napisali, że do nich nie dotarło nic ( a mam wiadomość w wiadomościach wysłanych). Czy miał ktoś podobnego maila dzisiaj? Czy istnieje do nich jakiś nr tel? Może być pw.

Takie maile wysyła się z potwierdzeniem odbioru.
0 0

tereniagno

#6147704 Napisano: 19.01.2016 19:47:00
anet napisał(a):

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?
0 0

taalvikki

#6147711 Napisano: 19.01.2016 20:02:02
tereniagno napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Czy tym sposobem chcesz zdobyć więcej postów??!!!! Myślę,że forum jest od pomocy,a nie wymądrzania się!!!!

Serio, myślisz? Myśl tak dalej, myślenie ma przyszłość. emotka
P.S. Forum jest do tego, by pisać, co się myśli. Czasem (samodzielne) myślenie przynosi pomoc, to prawda. emotka

Ty już swoimi mądrościami wszystkie rozumy pojadłeś,tylko szkoda,że jeszcze swojego nie zdążyłeśemotka

ależ człowiek tylko napisał, co zrobić w konkretnej sytuacji, po czym dostał dziwną odpowiedź, więc zapytał o co chodzi. nie wiem, w czym problem i gdzie tu jakieś "mądrości" i "zjadanie rozumów". 
0 0

netka2000

#6147739 Napisano: 19.01.2016 20:35:12
tereniagno napisał(a):

anet napisał(a):

Ja dziś dostałam takiego maila z paczki-sprzątaczki,że czekają na dane z paragonem,a wszystko wysłałam 30.12.15 i też mam w wysłanych potwierdzenie.Wysłałam ponownego maila z danymi.Mam pytanie,czy po wysłaniu danych przychodzi jakaś zwrotka,że doszło do nich?

Jeżeli wysłałaś z potwierdzeniem odbioru to przychodzi mail, że wiadomość ta została odczytana o tej a o tej godzinie
0 0

tereniagno

#6147899 Napisano: 20.01.2016 09:22:33
netka2000 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

anet napisał(a):

Jeżeli wysłałaś z potwierdzeniem odbioru to przychodzi mail, że wiadomość ta została odczytana o tej a o tej godzinie

Dziękuje bardzo,ostatnio nie dostałam potwierdzenia,dziś potwierdzili emotka
0 0

Zborek

#6148250 Napisano: 20.01.2016 21:32:19
Witam. Mam takie pytanie,czy ktos z was brał juz udzial w warsztatach kulinarnych z konkursu MasterCard-bezcenna kolacja z widokiem oraz moze mi powiedziec jak to wygląda. Mianowicie jak z zakwaterowaniem,ile dni to trwa.
0 0

Gość: tusienka

#6148354 Napisano: 21.01.2016 08:32:04
dostałam maila dotyczącą fb 
,,  Witaj, Patrycja!Gratulujemy utworzenia nowej strony Nazwa Hiyori. Poniżej znajdziesz wskazówki, które pomogą Ci rozpocząć korzystanie z niej: (...) 

Parę dni temu dostałąm podobnego tylko inna nazwa strony.

Obydwie usunęłam.
Co to jest? ????????
Ja coś musiałam kliknąć  niechcący???
Czy  raczej ktoś się włamal na moje konto? 
Mial ktoś tak?
0 0

nkba

#6148357 Napisano: 21.01.2016 08:37:49
Mi w niedzielę ktoś próbował się wbić na FB. emotka Dostałam od nich maila i od razu pozmieniałam hasła. Mam nadzieję, że zdążyłam. Tobie radzę to samo emotka
0 0