Pomocy!!!!

joan

#6170750 Napisano: 09.03.2016 15:27:45
rettib napisał(a):

Czy ktoś z Was nie dostał biletów na mecz z Lays? Kolega nie dostał, mecz jest dziś (!). Kontaktu z agencją brak. Co radzicie? Reklamacja? Zupełnie się nie znam a chciałabym pomóc emotka

Trzeba się spieszyć, bo zaraz wszyscy pójdą do domu i nikt mu nie pomoże. Chociaż i tak meczu nie obejrzy. Najlepiej wysłać pismo do agencji + Lay's + na fejsie Lay'sów napisać, jak "wspaniałe" są takie konkursy, gdzie nagrodę dostajesz dzień przed jej realizacją emotka
0 0

nkba

#6172122 Napisano: 12.03.2016 20:13:37
benasia napisał(a):

Jakiej firmy foteliki polecacie Cybex czy Kiddy w przedziale 15-36? Chodzi głównie o wygodę dziecka bo w bezpieczeństwie sa raczej równorzędne. Pilnie potrzebuje opinie - doradzi ktos?

Ja tylko Romer bo wg mnie najbezpieczniejsze. Ten co mam teraz miał jako jedyny same 5 w testach. Tylko piewszy miałam dla niemowlaczka Chicco, ale potem same Romery. I wszystkie koniecznie w krówkowy wzorek bo mała uwielbia emotka Ja polecam.
0 0

ola26

#6172163 Napisano: 13.03.2016 00:32:54
A ja bym chciała, żeby mnie ktoś nauczył jak "wziąć udział w konkursie" tak,żeby to było widać w bazie. Nieraz widzę,że np. przy danym konkursie jest "udział wzięło x osób",a dalej nie wiem, jak mam dodać jakiś konkurs do tych, w których biorę udział. Tępa jestem emotka
0 0

elotta

#6172164 Napisano: 13.03.2016 00:34:41
ola26 napisał(a):

A ja bym chciała, żeby mnie ktoś nauczył jak "wziąć udział w konkursie" tak,żeby to było widać w bazie. Nieraz widzę,że np. przy danym konkursie jest "udział wzięło x osób",a dalej nie wiem, jak mam dodać jakiś konkurs do tych, w których biorę udział. Tępa jestem emotka

Kliknąć na czerwoną kulkę i wybrać z listy, która się pojawi zieloną? emotka
0 0

ola26

#6172165 Napisano: 13.03.2016 00:38:00
elotta napisał(a):

ola26 napisał(a):

Kliknąć na czerwoną kulkę i wybrać z listy, która się pojawi zieloną? emotka

O matko, takie to proste!  Rzeczywiście jestem tępa emotka  Dziękuję bardzoemotka emotka
0 0

Gość: utropek

#6172283 Napisano: 13.03.2016 17:19:19
jestem tu po raz pierwszy od przynajmniej 5 lat. Czy ktoś na szybko w skrócie może mi okreslić zasady portalu. Domnieniam, ze się zmieniły, od czasy mojej pierwszej rejestracji - 10 lat. Jakie obowiązki mam? Ile musze konkursów dodać aby mnie nie wyrzucono itp ?
0 0

jokan

#6172286 Napisano: 13.03.2016 17:21:06
utropek napisał(a):

jestem tu po raz pierwszy od przynajmniej 5 lat. Czy ktoś na szybko w skrócie może mi okreslić zasady portalu. Domnieniam, ze się zmieniły, od czasy mojej pierwszej rejestracji - 10 lat. Jakie obowiązki mam? Ile musze konkursów dodać aby mnie nie wyrzucono itp ?

w mcu musisz dodac do bazy min. 3 konkursy aby miec dostep do watkow np. Biedronka, Kaufland, Tesco, Paragony, etc.
0 0

Gość: utropek

#6172287 Napisano: 13.03.2016 17:22:41
jokan napisał(a):

utropek napisał(a):

w mcu musisz dodac do bazy min. 3 konkursy aby miec dostep do watkow np. Biedronka, Kaufland, Tesco, Paragony, etc.

dziękiemotka
0 0

ziolko

#6173693 Napisano: 16.03.2016 14:18:09
bruce napisał(a):

Czy ktoś z Forum mógłby mi polecić jakiś sklep z AGD oprócz tych w necie (albo inny, np. hipermarket?), gdzie na pewno mogłabym zakupić odkamieniacze do ekspresów Dolce Gusto na kapsułki i czy ktoś z Forum wiedziałby może przy okazji, czy takie odkamieniacze "pasują" do każdego typu takich ekspresów? Z góry dzięki za pomoc.  emotka emotka

nie mam tego typu ekspresu, ale czajnik, czy żelazko zawsze odkamieniam octem. Poszukaj w necie, czy można Twój ekspres potraktować w ten sposób.
0 0

koper

#6173708 Napisano: 16.03.2016 14:29:58
bruce napisał(a):

Czy ktoś z Forum mógłby mi polecić jakiś sklep z AGD oprócz tych w necie (albo inny, np. hipermarket?), gdzie na pewno mogłabym zakupić odkamieniacze do ekspresów Dolce Gusto na kapsułki i czy ktoś z Forum wiedziałby może przy okazji, czy takie odkamieniacze "pasują" do każdego typu takich ekspresów? Z góry dzięki za pomoc.  emotka emotka

Mam taki ekspres od kilku lat i "od zawsze" odkamieniam go wodą z octem emotka
0 0

defed

#6173715 Napisano: 16.03.2016 14:34:00
ziolko napisał(a):

bruce napisał(a):

nie mam tego typu ekspresu, ale czajnik, czy żelazko zawsze odkamieniam octem. Poszukaj w necie, czy można Twój ekspres potraktować w ten sposób.

czajnik odkamieniam kwaskiem cytrynowym emotka  bo nie znoszę zapachu octu  emotka
0 0

Gość: logos89

#6173738 Napisano: 16.03.2016 15:03:34
bruce napisał(a):

Ja odkamieniłam zwykłym odkamieniaczem kupionym w rosmanie i działa jak ta lala
0 0

koper

#6173776 Napisano: 16.03.2016 16:14:14
Może Cię zaskoczę, ale nie robię kawy z wodą z octem, w ten sposób tylko odkamieniam ekspres  emotka  Wystarczy go potem przepłukać czystą wodą i po occie nie ma śladu...
0 0

nataszka

#6174447 Napisano: 18.03.2016 11:57:07
Nie rozumiem zasad konkursu-loterii żabki ,w sklepie dostałam kartę i zalogowałam się na stronie i co dalej ......
0 0

yolka123

#6174454 Napisano: 18.03.2016 12:14:13
nataszka napisał(a):

Nie rozumiem zasad konkursu-loterii żabki ,w sklepie dostałam kartę i zalogowałam się na stronie i co dalej ......

Musisz zalogować się przez tę stronę (konkursową)
http://zabka.pl/p...dzienne-korzysci-lt.
Po prawej stronie mniej więcej w górnym rogu masz wpisaną ilość e-znaczków, które otrzymałaś robiąc zakupy ( 11 zł - 1 e-znaczek)
i wpisać ile e-znaczków przeznaczasz na losy w danym dniu.
Po całej operacji przychodzi na maila info ile losów dostałaś za wymianę.
0 0

lora

#6175311 Napisano: 21.03.2016 11:56:32
wysłałam jeden sms na konkurs Nivea w DN i otrzymałam 3 x potwierdzający sms w odstępie paru minut. Czy ktoś też tak miał, co z tym zrobić?
0 0

Gość: bc14

#6175319 Napisano: 21.03.2016 12:23:36
lora może skontaktuj sie z agencja ale chyba to ich blad
0 0

Gość: bc14

#6175320 Napisano: 21.03.2016 12:24:28
yolka123 napisał(a):

nataszka napisał(a):

Po prawej stronie mniej więcej w górnym rogu masz wpisaną ilość e-znaczków, które otrzymałaś robiąc zakupy ( 11 zł - 1 e-znaczek)

a jak otrzymac karte korzysci?
0 0

yolka123

#6175546 Napisano: 21.03.2016 21:24:28
bc14 napisał(a):

yolka123 napisał(a):

nataszka napisał(a):

a jak otrzymac karte korzysci?

bc14 napisał(a):
Musisz dokonać zakupów(asortyment dowolny poza papierosami i alkoholem) za min.11 zł i poprosić o kartę w kasie.
11 zł to 1  e-znaczek.
0 0

xena

#6175661 Napisano: 22.03.2016 11:09:28
lora napisał(a):

wysłałam jeden sms na konkurs Nivea w DN i otrzymałam 3 x potwierdzający sms w odstępie paru minut. Czy ktoś też tak miał, co z tym zrobić?

to jeszcze nic! gdzieś w lecie był konkurs nivea w DN i smsy o wygranej przychodzą mi do dzisiajemotka w sumie to uzbierało by się ich chyba kilkadziesiąt emotka na to wygląda, że coś im nawala w systemie
0 0