Reklama na e-Konkursy.info

Pomocy!!!!

edith

#7070515 Napisano: 24.12.2022 08:59:10
Proszę o pomoc osoby, które realizowały wygraną na kabarety - te za 800 zł . Kupiłam siostrze tutaj na forum i ona nie wie jak ma zrealizować bo potrzebują jakiś link. Proszę na priw o informację jak zrealizować 🙂 Dziękuję 
0 0

tereniagno

#7071709 Napisano: 31.12.2022 15:05:37
kiedywreszciewygram napisał(a):

Proszę o pomoc wypłacenia pieniędzy z bankomatu.  Udało mi się jakiś czas temu wygrać 2x po 20 zł z Big Milk. Niestety albo w tych bankomatach z których próbowałem je wypłacić minimalnie można było wypłacić 50 zł... Albo coś źle klikałem sam nie wiem. Termin realizacji tych wypłat mija dziś o 23:59. Także proszę o info jakąś osobę która może te środki wypłacić i aby przelała mi 30zl przelewem na telefob a sobie zostaliła 10 zł w zamian za pomoc. Wiem, że mogę trafić na kogoś kto mnie oszuka i nie przelej środków - wierzę jednak w ludzką uczciwość bo i tak nic nie tracę bo nie mam jak wypłacić tych pieniędzy. Proszę o info w wiadomości prywatnej kto mogły dziś to zrobić. Pozdrawiam i Życzę Roku Obfitego w Wygrane.

Sprawdź czy wybierasz dobre bankomaty, wskazane w regulaminie.
0 0

Diana02

#7071714 Napisano: 31.12.2022 15:29:18
Witam! Jak ktoś chce darmowe 10 zł zarobić to prosiłabym o odebranie z bankomatu 20 zł z Big Milka. Ty zostawiasz sobie 10 zł i 10 zł mi przelewasz, wilk syty i owca cała emotka  u mnie niestety w podanych bankomatach możliwa wypłata minimalnie od 50 zł. 
0 0

Emememe

#7071720 Napisano: 31.12.2022 16:06:32
Diana02 napisał(a):

Witam! Jak ktoś chce darmowe 10 zł zarobić to prosiłabym o odebranie z bankomatu 20 zł z Big Milka. Ty zostawiasz sobie 10 zł i 10 zł mi przelewasz, wilk syty i owca cała emotka  u mnie niestety w podanych bankomatach możliwa wypłata minimalnie od 50 zł. 

W bankomacie, w którym wypłacałam, też było napisane, że min 50zł a jak wpisałam ręcznie 20zł to udało się tyle wypłacić emotka
0 0

Diana02

#7071721 Napisano: 31.12.2022 16:08:21
Emememe napisał(a):

Diana02 napisał(a):

W bankomacie, w którym wypłacałam, też było napisane, że min 50zł a jak wpisałam ręcznie 20zł to udało się tyle wypłacić emotka

Ja właśnie wpisałam też ręcznie i wyskakiwało: "zła wartość, minimalna kwota to 50zł" ☹️
0 0

Diana02

#7071722 Napisano: 31.12.2022 16:08:23
Emememe napisał(a):

Diana02 napisał(a):

Ja właśnie wpisałam też ręcznie i wyskakiwało: "zła wartość, minimalna kwota to 50zł" ☹️
0 0

Diana02

#7071723 Napisano: 31.12.2022 16:08:25
Emememe napisał(a):

Diana02 napisał(a):

1 Emememe 0

esstercia

#7071865 Napisano: 02.01.2023 02:14:37
Hej. Czy wiecie co zrobić w takiej sytuacji ? Gdzie można to zgłosić ?

Centrum handlowe korona we Wrocławiu zorganizowało konkurs na swoim profilu na fb. Z początku w komentarzu widniał regulamin jednak po zgłoszeniu moich uwag po ogłoszeniu wyników został usunięty. Zadaniem w konkursie wg posta konkursowego oraz według regulaminu była odpowiedz na pytanie konkursowe. Cyt regulamin „Odpowiedzieć na pytanie konkursowe i zamieścić ją razem ze zdjęciem”. W zasadach przyznawania nagród widnieje z kolei fragment o ocenie przez jury „wypowiedzi” pod katem merytorycznym, kreatywnym itp. Przeczytałam regulamin i zawarłam w komentarzu odpowiedz oraz zdjęcie. 30stego został umieszczony komentarz pod postem od autora postu i w nim ogłoszeni zwycięzcy. Dwie wygrane osoby nie dodały odpowiedzi w komentarzu a same zdjęcia. Natomiast jedna napisała cos ale nie była to odpowiedz na pytanie tylko życzenia świąteczne. Oczywiście zwróciłam uwagę na to ze konkurs został przeprowadzony nieprawidłowo i niezgodnie z regulaminem. Mój komentarz oraz komentarz ze zwycięzcami i z regulaminem zostały usunięte… pisałam do nich na priv ale oczywiście mnie zlewają. Wygrały jakies osoby po znajomosci po prostu i to nieregulaminowe odpowiedzi.  Moze  moglibyście mi podpowiedzieć co mogę z tym zrobić, albo może ktoś z Was może skomentować posta i upomnieć się w komentarzu o regulaminowe rozstrzygnięcie konkursu i wklejenie regulaminu? 
0 0

cudaczek121

#7071867 Napisano: 02.01.2023 05:53:23
@eestercia, obawiam się, że niewiele wskórasz. Kiedyś wzięłam udział w konkursie, gdzie trzeba było pokazać swoje zdjęcie z wakacji. Do wygrania były 3 vouchery na masaz igłowa twarzy. No pewnie,zgadzam się, że moje zdjęcie nie było najpiękniejsze, ale w konkursie wzięły udział tylko 4 osoby, w tym ja! Jedna dziewczyna w komentarzu dala tylko serduszko,a to raczej nie było w temacie konkursu, co nie? Zaglądnęłam na profil konkursiwy 40 minut  po regulaminowym zakończeniu konkursu i co widzę? Laska od komentarza z serduszkiem umieściła zdjęcie normalne,ale specjalnie patrzyłam i tej fotki nie było przed północą na pewno.I jeszcze bezczelnie pod postem konkursowym napisali, że widza, ze wzięły udział 4 panie,ale zgodnie z regulaminem, mogą nagrodzić tylko 3 osoby. Uważam, że mogli chociaż dać mi jakas nagrodę pocieszenia, skoro jedna dziewczyna dala komentarz w nieregulaminowym czasie. A tak to stracili klientkę, bo na pewno do nich nie przyjdę za własną kasę.
0 0

nanajka81

#7071877 Napisano: 02.01.2023 09:43:04
esstercia napisał(a):

Centrum handlowe korona we Wrocławiu zorganizowało konkurs na swoim profilu na fb. Z początku w komentarzu widniał regulamin jednak po zgłoszeniu moich uwag po ogłoszeniu wyników został usunięty. Zadaniem w konkursie wg posta konkursowego oraz według regulaminu była odpowiedz na pytanie konkursowe. Cyt regulamin „Odpowiedzieć na pytanie konkursowe i zamieścić ją razem ze zdjęciem”. W zasadach przyznawania nagród widnieje z kolei fragment o ocenie przez jury „wypowiedzi” pod katem merytorycznym, kreatywnym itp. Przeczytałam regulamin i zawarłam w komentarzu odpowiedz oraz zdjęcie. 30stego został umieszczony komentarz pod postem od autora postu i w nim ogłoszeni zwycięzcy. Dwie wygrane osoby nie dodały odpowiedzi w komentarzu a same zdjęcia. Natomiast jedna napisała cos ale nie była to odpowiedz na pytanie tylko życzenia świąteczne. Oczywiście zwróciłam uwagę na to ze konkurs został przeprowadzony nieprawidłowo i niezgodnie z regulaminem. Mój komentarz oraz komentarz ze zwycięzcami i z regulaminem zostały usunięte… pisałam do nich na priv ale oczywiście mnie zlewają. Wygrały jakies osoby po znajomosci po prostu i to nieregulaminowe odpowiedzi.  Moze  moglibyście mi podpowiedzieć co mogę z tym zrobić, albo może ktoś z Was może skomentować posta i upomnieć się w komentarzu o regulaminowe rozstrzygnięcie konkursu i wklejenie regulaminu? 

takich konkursów na FB jest niestety mnóstwo. Nie raz widzę iż organizatorzy wybierają nieregulaminowe odpowiedzi. Ostatnio był konkurs: coś w stylu ułóż imię dla kota ze słów "Święta Bożego narodzenia" i jedna z odpowiedzi która wygrała to wypisanie kilkunastu (nie jednego) imion. Tak samo był konkurs grudniowy bodajże pentela: temat "narysuj co kojarzy ci się z zimą, na zdjęciu pokaż produkty, których użyłeś". Oczywiście jedno z miejsc zajęła praca na której ani pół produktu nie było, poza tym była ona publikowana kiedyś na instagramie, wtedy była mniej "wycięta" i widać na niej że do namalowania jej nie były użyte produkty pentela.   Organizator to właściwie zlał choć napisał że "praca zgodna z regulaminem".  Tak więc nic z tym nie zrobisz.
0 0

mary18

#7072075 Napisano: 02.01.2023 19:06:13
Czy numer kasy fiskalnej na paragonie to tylko same cyferki czy też te litery przed nim trzeba wpisać? 
0 0

misiamarysia

#7072076 Napisano: 02.01.2023 19:06:56
mary18 napisał(a):

Czy numer kasy fiskalnej na paragonie to tylko same cyferki czy też te litery przed nim trzeba wpisać? 

Litery również
1 kumulacja 0

joan

#7072091 Napisano: 02.01.2023 20:22:53
/ nieaktualne, thx /
0 0

zielonaszpilka

#7072093 Napisano: 02.01.2023 20:38:30
esstercia napisał(a):

Olać, zapomnieć. Nic nie wskórasz, nigdzie tego nie zgłosisz, gra nie warta świeczki.
0 0

natik999

#7072286 Napisano: 03.01.2023 18:58:38
Hej z takiego maila: [email protected]
dostałam dziś maila o tytule: Nagroda w konkursie - vouchery do Playera

a mail jest pusty....???
o co chodzi...
z Jakiego maila dostaliście info o wygranej w konkursie?
0 0

byekitty

#7072288 Napisano: 03.01.2023 19:03:51
natik999 napisał(a):

a mail jest pusty....???
o co chodzi...

może Ci blokuje poczta. mam maila o wygranej właśnie od Unknown GSM <gsm@tvn.pl>

natik999

#7072290 Napisano: 03.01.2023 19:07:26
byekitty napisał(a):

natik999 napisał(a):

a mail jest pusty....???
o co chodzi...

może Ci blokuje poczta. mam maila o wygranej właśnie od Unknown GSM

A jak można usunąć taką blokadę-poczta Interia (pierwszy raz mam taką sytuację)...emotka

0 0

simonapp

#7072356 Napisano: 04.01.2023 10:04:04
rare85 napisał(a):

Szukam pomocy w sprawie drukarki Canon. Drukowałam przez Wi-Fi, i z telefonu, i z komputera. I wczoraj nagle komunikat, że brak połączenia z drukarką. Kombinowałam z tym Wi-fi, ale w końcu zdecydowałam, że podłączę ją przez kabel. I tu też zonk - komunikat: drukarka nie odpowiada. Zastosowałam już chyba każde rozwiązanie z netu, i nic. Dodam, że drukarka kseruje normalnie, ale nie drukuje. Czy ktoś miał może styczność z takim problemem? Instalowałam sterowniki, ale to nic nie dało.

Syn miał podobny problem, z drukowaniem z telefonu. 
Twierdzi, że winna jest jego najnowsza aktualizacja. 
Zainstalował aplikację PRINTER SHARE za 16 zł. ale twierdzi, że możesz spróbować na wersji darmowej. 
Nie wiem, czy pomogłam, ale chęci były.  emotka
1 rare85 0

natik999

#7072364 Napisano: 04.01.2023 10:29:10
cb656 napisał(a):

natik999 napisał(a):

a mail jest pusty....???
o co chodzi...

Niekoniecznie "jest pusty".
Prawdopodobnie program pocztowy, z jakiego korzystasz, blokuje automatyczne wyświetlanie zawartości online, więc wystarczy zagrzebać w ustawieniach, by tę blokadę wyłączyć.
Jak odbierasz pocztę? Z przeglądarki internetowej, wprost z serwera, czy przez klienta poczty, na przykład Thunderbirda?

normalnie loguję się na poczta.interia.pl

0 0

netka2000

#7072365 Napisano: 04.01.2023 10:30:16
simonapp napisał(a):

rare85 napisał(a):

Szukam pomocy w sprawie drukarki Canon. Drukowałam przez Wi-Fi, i z telefonu, i z komputera. I wczoraj nagle komunikat, że brak połączenia z drukarką. Kombinowałam z tym Wi-fi, ale w końcu zdecydowałam, że podłączę ją przez kabel. I tu też zonk - komunikat: drukarka nie odpowiada. Zastosowałam już chyba każde rozwiązanie z netu, i nic. Dodam, że drukarka kseruje normalnie, ale nie drukuje. Czy ktoś miał może styczność z takim problemem? Instalowałam sterowniki, ale to nic nie dało.

Syn miał podobny problem, z drukowaniem z telefonu. 
Twierdzi, że winna jest jego najnowsza aktualizacja. 
Zainstalował aplikację PRINTER SHARE za 16 zł. ale twierdzi, że możesz spróbować na wersji darmowej. 
Nie wiem, czy pomogłam, ale chęci były.  emotka

Po pewnej ilości wydrukowanych stron drukarki Canon mają wbudowaną funkcję blokowania, po to by użytkownik kupił nową lub zaniósł do serwisu. Trzeba zresetować do ustawień fabrycznych. U mnie też tak było. Link https://artjet.pl...ejszych-producentow/