Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Reni ma racje to nie ty masz ganiać i prosić się żeby ktoś oddał twoją nagrode tylko oni pisz reklamacje
Gość: sisia
POMOCY!!!
ziolko
Postów 10410
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
już wyjaśnione
Teraz pytanie - jakie książki empik wysyłał? kto już dostał?
Gość: mkmadzia7
książki nie dostałam, ani brulionu
Dotarła płytka DVD z filmem Zmierzch
Gość: js28
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
najlepiej mimo wszytsko zrobić linie jako krawędź dolna bo wtedy masz pewnosc ze ci sie nie wysypie ta kreska jak wrzucisz tekst np do starego czy adekwatnie do nowego worda (zalezy jakiego uzywasz)
Gość: amaretta1
Do mnie waga dotarła już dość dawno, ale do kiedy mają termin wysyłki, nie wiem. Najlepiej zadzwonić do Benusa.
isiulka
Postów 3493
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pw
a też przy okazji sobie pobiorę
Gość: potworkaa
sweety162
Postów 394
Data rejestracji 09.04.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
http://chomikuj.pl/meg/e-book ;]
isiulka
Postów 3493
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
nie aktualne
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: dianek
Gość: cb656Old
...a może zrezygnować z tych studiów? Oszukujesz sama siebie, a może to wcale Ci niepotrzebne?
Trapi mnie w takich sytuacjach filozoficzne nieco pytanie: czy chciałabyś trafić pod opiekę lekarza, za którego inni zdawali egzaminy?
...nie chodzi o to, że jest różnica między zawodem lekarza, a tym, jaki zdobywasz po swoich studiach - chodzi o ogólny stosunek do uczciwości.
Gość: schiraz
cb656 dziękuje za motywację
a zaraz po egzaminie się sklonuje by było mnie 5 sztuk idąc na zakupy, idąc zarezerwować stolik na jutrzejsze spotkanie z klientem, idąc omówić z kumpelą kolejny etap projektu który robimy, przygotowując się do rozmowy z klientem i idąc zjeść wreszcie normalny obiad w pierwszy dzień ferii
kofam swoje studia i swoją pracę ^^ ale konserwatorem zabytków to ja nie będę
PS. nigdy nie ściągałam na żadnym egzaminie na studiach a co dopiero mówić o tym żeby ktoś za mnie na ustny poszedł xD
PSS. a tematu lekarzy proszę przy mnie nie poruszać... bo to jakaś paranoja...
aga17
Postów 338
Data rejestracji 21.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: arta
Weź jednak poprawkę na to, że często się zdarza, iż przedmioty na studiach nijak się mają do wybranego KIERUNKU i bardzo często są tzw. zapchajdziurą uczelnianą...
Jestem więcej, jak pewna, że Dianek napisała tak, by się pożalić, a nie po to, by ktoś faktycznie za nią poszedł i zdał egzamin...