Pomocy!!!!

kalisto1986

#3083184 Napisano: 04.02.2010 12:34:13
Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

szukam pomocy w kwestii empiku - wczoraj dzwoniłam do nich, że nie dostałam mojego bestselleru, babka wzięła wszystkie informacje i dziś dzwoniła. Otóż moja przesyłka została doręczona, ale zupełnie pod inny adres, pomylili numery domów, dokładnie mówiąc przestawili numer i co mam teraz zrobić??

teoretycznie pójdę do tego kogoś, chociaz nie znam tej osoby, spytac się o moją przesyłkę, ale co mam zrobić, jak ten ktos powie, że nie dostał żadnej przesyłki albo nie będzie chciał mi oddać??

babka z empiku nie potrafiła mi podać numeru przesyłki ani kiedy została wysłana/doręczona, tylko powiedziała, że taką informację dostała z magazynu emotka dosłownie od kiedy mieszkam w mieście zawsze mam jakieś przeboje z kurierami emotka nawet nie wiem co było w tej przesyłce... czy ten przysłowiowy brulion, czy może gra...

emotka

To przecież nie Twoja wina, tylko Empiku! Wiec sparwe powinnas z nimi załatwoać, od razu napisałabym oficjalną reklamację z żądaniem przesłania nagrody pod właściwy adres. emotka

Reni ma racje to nie ty masz ganiać i prosić się żeby ktoś oddał twoją nagrode tylko oni pisz reklamacje emotka
0 0

Gość: sisia

#3083714 Napisano: 04.02.2010 03:16:30
Mam czarną dziurę w głowie i zapomniałam PIN do jednego z numerów telefonu ( nr nie jest zarejestrowany, papiery w koszu), jak mozna to obejść.
POMOCY!!!
0 0

ziolko

#3083718 Napisano: 04.02.2010 03:18:20
kalisto1986 napisał(a):

Reni napisał(a):

ziolko napisał(a):

szukam pomocy w kwestii empiku - wczoraj dzwoniłam do nich, że nie dostałam mojego bestselleru, babka wzięła wszystkie informacje i dziś dzwoniła. Otóż moja przesyłka została doręczona, ale zupełnie pod inny adres, pomylili numery domów, dokładnie mówiąc przestawili numer i co mam teraz zrobić??

teoretycznie pójdę do tego kogoś, chociaz nie znam tej osoby, spytac się o moją przesyłkę, ale co mam zrobić, jak ten ktos powie, że nie dostał żadnej przesyłki albo nie będzie chciał mi oddać??

babka z empiku nie potrafiła mi podać numeru przesyłki ani kiedy została wysłana/doręczona, tylko powiedziała, że taką informację dostała z magazynu emotka dosłownie od kiedy mieszkam w mieście zawsze mam jakieś przeboje z kurierami emotka nawet nie wiem co było w tej przesyłce... czy ten przysłowiowy brulion, czy może gra...

emotka

To przecież nie Twoja wina, tylko Empiku! Wiec sparwe powinnas z nimi załatwoać, od razu napisałabym oficjalną reklamację z żądaniem przesłania nagrody pod właściwy adres. emotka

Reni ma racje to nie ty masz ganiać i prosić się żeby ktoś oddał twoją nagrode tylko oni pisz reklamacje emotka

już wyjaśnione emotka poszłam, dość łatwo znalazłam odpowiednią osobę, babka powiedziała, że wczoraj oddała paczkę kurierowi, dzwoniłam do empiku i powiedziałam, że będzie zwrot. Mają wysłać ponownie. Jedynie co się dowiedziałam, ze była to książka.

Teraz pytanie - jakie książki empik wysyłał? kto już dostał?
0 0

Gość: mkmadzia7

#3083731 Napisano: 04.02.2010 03:22:16
ziolko napisał(a):

już wyjaśnione emotka poszłam, dość łatwo znalazłam odpowiednią osobę, babka powiedziała, że wczoraj oddała paczkę kurierowi, dzwoniłam do empiku i powiedziałam, że będzie zwrot. Mają wysłać ponownie. Jedynie co się dowiedziałam, ze była to książka.

Teraz pytanie - jakie książki empik wysyłał? kto już dostał?

książki nie dostałam, ani brulionu emotka
Dotarła płytka DVD z filmem Zmierzch emotka
0 0

Gość: js28

#3083749 Napisano: 04.02.2010 03:29:57
czy ktoś wie w jaki sposób skontaktować się z Claudią? Na maile nie odpowiadają, telefonicznie - czekam w nieskończoność za połączeniem.
0 0

isiulka

#3083757 Napisano: 04.02.2010 03:32:44
malenka89 napisał(a):

spin napisał(a):

robisz ______ i enter

no tak emotka
dziękuję emotka

najlepiej mimo wszytsko zrobić linie jako krawędź dolna bo wtedy masz pewnosc ze ci sie nie wysypie ta kreska jak wrzucisz tekst np do starego czy adekwatnie do nowego worda (zalezy jakiego uzywasz)
0 0

Gość: amaretta1

#3083810 Napisano: 04.02.2010 03:51:41
adamaszek napisał(a):

Czy ktoś w zeszłym roku wygrał coś z firmy Benus (waga, kijki, krokomierz)? Wygrałem wagę i do tej pory nie dotarła, a na ich stronie już nie ma regulaminu, do jakiego mają przysłać

Do mnie waga dotarła już dość dawno, ale do kiedy mają termin wysyłki, nie wiem. Najlepiej zadzwonić do Benusa.
0 0

isiulka

#3083811 Napisano: 04.02.2010 03:52:00
wie ktoś może skąd mogę pobrać książkę Dlaczego mężczyźni kochają zołzy w pdf??
0 0

beataa81

#3083830 Napisano: 04.02.2010 03:57:40
isiulka napisał(a):

pw emotka

a też przy okazji sobie pobiorę emotka
0 0

Gość: potworkaa

#3083908 Napisano: 04.02.2010 04:28:37
czy jest tu moze ktos kto skonczyl lub konczy socjologie?stoje przed wyborem studiow II stopnia i mam kilak pytan i watpliwosci emotka bede wdzieczna za PW emotka
0 0

sweety162

#3083915 Napisano: 04.02.2010 04:33:48
beataa81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pw emotka

http://chomikuj.pl/meg/e-book ;]
0 0

isiulka

#3083988 Napisano: 04.02.2010 05:10:57
beataa81 napisał(a):

isiulka napisał(a):

pw emotka

nie aktualne emotka Dzieki Beata i Farmerka emotka
0 0

malenka89

#3084490 Napisano: 04.02.2010 07:36:14
Poszukuję pomocy od ekonomisty emotka
0 0

Gość: dianek

#3084520 Napisano: 04.02.2010 07:45:27
poszukuję osoby która zda jutro za mnie egzamin z konserwacji i rewaloryzacji krajobrazu.... historia sztuki przerasta moje możliwości intelektualne emotka
0 0

Gość: cb656Old

#3084564 Napisano: 04.02.2010 08:03:10
dianek napisał(a):

poszukuję osoby która zda jutro za mnie egzamin z konserwacji i rewaloryzacji krajobrazu.... historia sztuki przerasta moje możliwości intelektualne emotka

...a może zrezygnować z tych studiów? Oszukujesz sama siebie, a może to wcale Ci niepotrzebne?

Trapi mnie w takich sytuacjach filozoficzne nieco pytanie: czy chciałabyś trafić pod opiekę lekarza, za którego inni zdawali egzaminy?

...nie chodzi o to, że jest różnica między zawodem lekarza, a tym, jaki zdobywasz po swoich studiach - chodzi o ogólny stosunek do uczciwości.
0 0

Gość: schiraz

#3084685 Napisano: 04.02.2010 08:41:02
Poszukuję osoby, która posiada, lub wie skąd wziąć grudniowy i styczniowy numer Olivii. Chodzi mi oczywiście o stronę z konkursami sms, brałam udział w jednym i drugim konkursie, na początku stycznia dostałam info o wygranej i nie wiem z którego wygrałam, a doszła mi na pewno nie taka nagroda. W ramach reklamacji muszę odesłać mail z treścią sms-a konkursowego, a nie pamiętam... Z góry dziękuję serdecznie:))
0 0

#3084710 Napisano: 04.02.2010 08:51:26
cb656 napisał(a):

dianek napisał(a):

...a może zrezygnować z tych studiów? Oszukujesz sama siebie, a może to wcale Ci niepotrzebne?

Trapi mnie w takich sytuacjach filozoficzne nieco pytanie: czy chciałabyś trafić pod opiekę lekarza, za którego inni zdawali egzaminy?

...nie chodzi o to, że jest różnica między zawodem lekarza, a tym, jaki zdobywasz po swoich studiach - chodzi o ogólny stosunek do uczciwości.

cb656 dziękuje za motywację emotka oczywiście poszukiwania takowej osoby to tylko moje żalenie się nad sobą bo dobrze wiem że pójdę jutro na egzam i mam nadzieję że dokompletuje ostatni brakujący mi wpis i mam nadzieję że będzie to kolejna taka ocena jak wszystkie w tym semestrze czyli piękne 5.0 emotka

a zaraz po egzaminie się sklonuje by było mnie 5 sztuk idąc na zakupy, idąc zarezerwować stolik na jutrzejsze spotkanie z klientem, idąc omówić z kumpelą kolejny etap projektu który robimy, przygotowując się do rozmowy z klientem i idąc zjeść wreszcie normalny obiad w pierwszy dzień ferii emotka (czyli wreszcie wolne 2 tygodnie na spokojną pracę)
kofam swoje studia i swoją pracę ^^ ale konserwatorem zabytków to ja nie będę emotka

PS. nigdy nie ściągałam na żadnym egzaminie na studiach a co dopiero mówić o tym żeby ktoś za mnie na ustny poszedł xD

PSS. a tematu lekarzy proszę przy mnie nie poruszać... bo to jakaś paranoja... emotka
0 0

aga17

#3084712 Napisano: 04.02.2010 08:51:58
Czy wysyłał ktoś na Zimę mistrzów zgłoszenie listem poleconym?Bo nie wiem czy odbierają polecone ze skrzynki?
0 0

Gość: arta

#3084728 Napisano: 04.02.2010 08:54:36
cb656 napisał(a):

dianek napisał(a):

Weź jednak poprawkę na to, że często się zdarza, iż przedmioty na studiach nijak się mają do wybranego KIERUNKU i bardzo często są tzw. zapchajdziurą uczelnianą...

Jestem więcej, jak pewna, że Dianek napisała tak, by się pożalić, a nie po to, by ktoś faktycznie za nią poszedł i zdał egzamin...
0 0

#3084739 Napisano: 04.02.2010 08:57:56
i już wam nie zaśmiecam emotka wracam sie pożalić do restauracji collegium maius wykonywanej przez kremera i Księżarskiego oraz do restauracji Sukiennic pod kierunkiem Prylińskiego i Matejki (a po cóż mi to ja ja architektem krajobrazu mam być emotka emotka )
0 0