Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: bruce
spoko... wszyscy mają na studiach wariackie i niepotrzebne przedmioty, to niestety utrapienie, na które trzeba przymknąć oko, i przejść jak najszybciej i najmniej boleśnie... rozumiem Cię i trzymam kciuki!
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle czasem program studiów jest po prostu... dziwny. Dianek dasz radę
Gość: cb656Old
No i o to chodzi
Gość: polec
Gość: malpka
Gość: potworkaa
no właśnie też ciekawa jestem
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proszę info PW
Gość: ewe85lina
Na jednym paragonie mam w sumie 15 produktów... więc wysyłam 5 zgłoszeń do konkursu czy jedno? Jak takie pytanie już było to przepraszam za powtórkę.
Gość: tedance
5
Gość: ewe85lina
dzięki
Gość: malpka
kto pomoże?
Gość: agulecece
tylko na newsletera tak mi sie wydaje
Gość: potworkaa
problem w tym, że na początku konkursu przynajmniej u mnie ich nie doliczało..i się zastanawiam czy to błąd z ich strony, z mojej czy jednak trzeba pełnej rejestracji dokonać...
Gość: justys807
Gość: arta
tak, one zawsze tak wyglądają, więc jeśli kupujesz coś w kauflandzie, co jest na gwarancji, zawsze zrób ksero paragonu, bo po pół roku druk znika, jak w harrym potterze
Gość: misiek
polecam lodówkę paragony do sloiczka i w lodówce trzymac papier nie wyblaknie i bedzie czytelny
Gość: zucchini
Zdarzyły mi się w Kauflandzie paragony nieczytelne. Można iść do punktu obsługi i poprosić o paragon zastępczy. To wydruk na A4, wszystko dokładnie rozpisane z nazwami producentów. Polecam w razie wątpliwości.
dziękuję bardzo:)
beata28
Postów 724
Data rejestracji 26.06.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy jest szansa ,zeby doszły te braki.
Prosze o pomoc tym bardziej ,że czas realizacji jest do 07.02 a nie tak jakmi w @ napisali ,ze do końca lutego.