Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: czarna2318
Gość: magma6
o dzieki za fajne pomysły
Gość: rafi323raf
magiczna.wybieram apteke magiczna, bo...
tak mi przyjmowało
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że jestem z wami krótko, ale potrzebuje waszej pomocy. Potrzebuje info o konkursach gdzie jest kasa do wygrania, bo mój maż stracił prace, mamy kredyt hipoteczny do spłacenia a nie bedę miała kasy. Nie licze że kasa mi spadnie z nieba, ale może ktoś mi może coś podpowiedzieć jak mogę coś zdobyć. Teraz nawet wygrana 1złotówka albo znaleziona jest dla mnie na miare złota. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc... Dziękuje
Gość: asiasia
darog
Postów 2977
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Dostaliście kredyt hipoteczny?? Czyli macie na własność cokolwiek...pod jej zastaw...
Wielu by tu dało żeby mieć np.na stancje, czyli co miesiąc opłacić 300zł za pokój studencki..
Czy ktoś wie o konkach na kosmetyki męskie albo jakies bony by koszule, czy spodnie sobie kupić? O wygranie kasy nie pytam, głupio!
Gość: AgaAga
Kasa rzadko się zdarza, ale graj o wartościowe przedmioty a potem sprzedawaj.
darog
Postów 2977
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
ps.żaden Bank nie udzieli kredytu, jeśli nie ma dokumentu, że kredytobiorca ma robote na czas nieokreślony...lub nie posiada nieruchomości by kredyt spłacać,,tu mi za plecami fajna bankierka podpowiada. A jeśli dostał wypowiedzenie to 3 miesieczne..a czesto i spora kase na dowidzenia dają)
chyba myślisz że tu jacyś głupi siedzą na forum
ps2.
polataj po bazie i poszukaj jaki konk Cie interesuje..
Ja nie mam nic, oprócz długów, a nie żebrze i ciesze sie z biletu do kina..
zdolnabestia
Postów 5292
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 8
Np. wpisuje się słowo bony
https://www.e-kon...earch.html?word=bony
I trochę konków z bonami na ciuchy jest
Gość: scofield
beataa81
Postów 735
Data rejestracji 19.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak masz jakieś pytania to pisz na pw -chętnie Ci pomogę w miarę możliwości...nie pisz raczej tak na ogóle bo jak sama widzisz zawsze się ktoś przyczepi nawet jeśli sytuacji nie zna...Mam nadzieję,że dacie sobie jakoś radę...sama niedawno byłam w podobnej sytuacji i wiem,że można się załamać bez perspektyw-zwłaszcza jak się dziecko ma...
marta25
Postów 148
Data rejestracji 07.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
psika
Postów 598
Data rejestracji 11.01.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuje za dobre słowo! Mam dziecko i to jest najgorsze, bo chce dla niej jak najlepiej. To że mam zabezpieczenie pod kredyt hipoteczny to oznacza tylko tyle że jak nie bede placic rat to mi zabiora dom i tyle mam, wiec podarujcie sobie uwagi. Jak kogoś urazilam to przepraszam.
Gość: melcia8
Gość: spin
jpg to format pliku a rgb to paleta kolorow. kazde zdjecie robione np. aparatem lub pobrane ze strony www ma palete rgb i jej zmieniac nie musisz. napisz moze co kombinujesz
zaczytana-pola
Postów 11549
Data rejestracji 24.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podpinam się. Zdobiłam zdjęcie i przerobiłam je w Photoshopie, tzn. zmieniłam tło. Ale potrzebuję, żeby to zdjęcie otwierało się normalnie, jako podgląd obrazów i faksów, a nie za pomocą Photoshopa. Jak mogę to zmienić? ( dodam, że to nie na potrzeby konkursowe, żeby nie było
Gość: spin
a jesli chcesz zeby Ci wszystkie jpg zawsze sie otwieraly w tym podgladzie to daj otworz za pomoca>wybierz program>podglad obrazkow i faksow... i na dole jest pole do zaznzaczenia ptaszka zawsze uzywaj... to daj tam ptaszka
jesli to jest plik psd to bedzie Ci sie w photoshopie otwierac
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety tak już próbowałam i mam komunikat: Podgląd niedostępny.
Gość: arta
kliknij prawym, wlasciwosci i jakie masz rozszerzenie?
zaczytana-pola
Postów 11549
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już wszystko wiem. Spin naprowadził mnie skutecznie na mój błąd.