Pomocy!!!!

Gość: czarna2318

#3088196 Napisano: 06.02.2010 11:36:42
A mi ktoś pomoże.Chodzi mi o ten konkurs z magiczną apteką jaka powinna być treść smsa bo straciłam już z 10 zl a on ciągle piszą,że źle.Czy sms powinien zawierać ten cudzysłów i powinno być aptekę magiczną czy bez tych ę i ą.Niby wysłałam taką treść jak w regulaminie ale oni mi piszą,że źle emotka
0 0

Gość: magma6

#3088233 Napisano: 06.02.2010 11:54:32
misiek napisał(a):

arta napisał(a):

justys807 napisał(a):

mam pytanie do biorących udział w konkursie garniera w sieci kaufland. Czy wasze paragony z kaufland-u też mają tak słabo widoczne dane jakby były wyblakłe? proszę o odpowiedź na pw

tak, one zawsze tak wyglądają, więc jeśli kupujesz coś w kauflandzie, co jest na gwarancji, zawsze zrób ksero paragonu, bo po pół roku druk znika, jak w harrym potterze emotka

polecam lodówkę paragony do sloiczka i w lodówce trzymac papier nie wyblaknie i bedzie czytelny

o dzieki za fajne pomysły emotka bo paragony z kauflandu to niekiedy totalna masakra i lupa nie pomoże emotka
0 0

Gość: rafi323raf

#3088243 Napisano: 06.02.2010 11:58:32
czarna2318 napisał(a):

A mi ktoś pomoże.Chodzi mi o ten konkurs z magiczną apteką jaka powinna być treść smsa bo straciłam już z 10 zl a on ciągle piszą,że źle.Czy sms powinien zawierać ten cudzysłów i powinno być aptekę magiczną czy bez tych ę i ą.Niby wysłałam taką treść jak w regulaminie ale oni mi piszą,że źle emotka

magiczna.wybieram apteke magiczna, bo...

tak mi przyjmowało
0 0

psika

#3089187 Napisano: 06.02.2010 09:41:40
Witam!
Wiem, że jestem z wami krótko, ale potrzebuje waszej pomocy. Potrzebuje info o konkursach gdzie jest kasa do wygrania, bo mój maż stracił prace, mamy kredyt hipoteczny do spłacenia a nie bedę miała kasy. Nie licze że kasa mi spadnie z nieba, ale może ktoś mi może coś podpowiedzieć jak mogę coś zdobyć. Teraz nawet wygrana 1złotówka albo znaleziona jest dla mnie na miare złota. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc... Dziękuje
0 0

Gość: asiasia

#3089221 Napisano: 06.02.2010 09:57:40
Czy ktoś mi może napisać na jaki adres odsyłał kody z łatolotto i jakie dane się podawało, lub czy było jakieś oświadczenie? chodzi tu oczywiście o dzbanuszki - krowki.
0 0

darog

#3089231 Napisano: 06.02.2010 10:04:41
psika napisał(a):

Witam!
Wiem, że jestem z wami krótko, ale potrzebuje waszej pomocy. Potrzebuje info o konkursach gdzie jest kasa do wygrania, bo mój maż stracił prace, mamy kredyt hipoteczny do spłacenia a nie bedę miała kasy. Nie licze że kasa mi spadnie z nieba, ale może ktoś mi może coś podpowiedzieć jak mogę coś zdobyć. Teraz nawet wygrana 1złotówka albo znaleziona jest dla mnie na miare złota. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc... Dziękuje

Dostaliście kredyt hipoteczny?? Czyli macie na własność cokolwiek...pod jej zastaw...
Wielu by tu dało żeby mieć np.na stancje, czyli co miesiąc opłacić 300zł za pokój studencki..

Czy ktoś wie o konkach na kosmetyki męskie albo jakies bony by koszule, czy spodnie sobie kupić? O wygranie kasy nie pytam, głupio!
0 0

Gość: AgaAga

#3089252 Napisano: 06.02.2010 10:16:30
psika napisał(a):

Witam!

Kasa rzadko się zdarza, ale graj o wartościowe przedmioty a potem sprzedawaj.
0 0

darog

#3089258 Napisano: 06.02.2010 10:19:18
psika napisał(a):

Witam!

ps.żaden Bank nie udzieli kredytu, jeśli nie ma dokumentu, że kredytobiorca ma robote na czas nieokreślony...lub nie posiada nieruchomości by kredyt spłacać,,tu mi za plecami fajna bankierka podpowiada. A jeśli dostał wypowiedzenie to 3 miesieczne..a czesto i spora kase na dowidzenia dają)
chyba myślisz że tu jacyś głupi siedzą na forum
ps2.
polataj po bazie i poszukaj jaki konk Cie interesuje..
Ja nie mam nic, oprócz długów, a nie żebrze i ciesze sie z biletu do kina..
0 0

zdolnabestia

#3089262 Napisano: 06.02.2010 10:20:47
Grajcie grajcie, konkursów jest cała baza. Szukając czegoś konkretnego, można skorzystać z wyszukiwarki u góry strony.
Np. wpisuje się słowo bony
https://www.e-kon...earch.html?word=bony
I trochę konków z bonami na ciuchy jest emotka
0 0

Gość: scofield

#3089361 Napisano: 07.02.2010 07:00:28
Szukam kogos kto ma nowa ksiazke o sherlocku - Sherlock Holmes. Nieautoryzowana biografia PW
0 0

beataa81

#3089398 Napisano: 07.02.2010 07:51:05
psika napisał(a):

Witam!

jak masz jakieś pytania to pisz na pw -chętnie Ci pomogę w miarę możliwości...nie pisz raczej tak na ogóle bo jak sama widzisz zawsze się ktoś przyczepi nawet jeśli sytuacji nie zna...Mam nadzieję,że dacie sobie jakoś radę...sama niedawno byłam w podobnej sytuacji i wiem,że można się załamać bez perspektyw-zwłaszcza jak się dziecko ma...
0 0

marta25

#3089429 Napisano: 07.02.2010 08:32:53
Pytanie techniczne jak rozwiązuje krzyżówkę np. w Vivie ile mogę wysłać rozwiązań z jednego telefonu? W gazecie nie widzę regulaminu.
0 0

psika

#3089586 Napisano: 07.02.2010 10:12:15
beataa81 napisał(a):

psika napisał(a):

Witam!

jak masz jakieś pytania to pisz na pw -chętnie Ci pomogę w miarę możliwości...nie pisz raczej tak na ogóle bo jak sama widzisz zawsze się ktoś przyczepi nawet jeśli sytuacji nie zna...Mam nadzieję,że dacie sobie jakoś radę...sama niedawno byłam w podobnej sytuacji i wiem,że można się załamać bez perspektyw-zwłaszcza jak się dziecko ma...

Dziękuje za dobre słowo! Mam dziecko i to jest najgorsze, bo chce dla niej jak najlepiej. To że mam zabezpieczenie pod kredyt hipoteczny to oznacza tylko tyle że jak nie bede placic rat to mi zabiora dom i tyle mam, wiec podarujcie sobie uwagi. Jak kogoś urazilam to przepraszam.
0 0

Gość: melcia8

#3090752 Napisano: 07.02.2010 09:54:05
Czy wiecie jak zmienić format zdjęcia z JPEG na RGB??? emotka
0 0

Gość: spin

#3090759 Napisano: 07.02.2010 09:57:46
melcia8 napisał(a):

jpg to format pliku a rgb to paleta kolorow. kazde zdjecie robione np. aparatem lub pobrane ze strony www ma palete rgb i jej zmieniac nie musisz. napisz moze co kombinujesz emotka
0 0

zaczytana-pola

#3090770 Napisano: 07.02.2010 10:05:21
spin napisał(a):

melcia8 napisał(a):

jpg to format pliku a rgb to paleta kolorow. kazde zdjecie robione np. aparatem lub pobrane ze strony www ma palete rgb i jej zmieniac nie musisz. napisz moze co kombinujesz emotka

Podpinam się. Zdobiłam zdjęcie i przerobiłam je w Photoshopie, tzn. zmieniłam tło. Ale potrzebuję, żeby to zdjęcie otwierało się normalnie, jako podgląd obrazów i faksów, a nie za pomocą Photoshopa. Jak mogę to zmienić? ( dodam, że to nie na potrzeby konkursowe, żeby nie było emotka )
0 0

Gość: spin

#3090778 Napisano: 07.02.2010 10:11:58
jesli jest to plik jpg a nie psd to kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i daj otworz za pomoca>podglad obrazkow i faksow...

a jesli chcesz zeby Ci wszystkie jpg zawsze sie otwieraly w tym podgladzie to daj otworz za pomoca>wybierz program>podglad obrazkow i faksow... i na dole jest pole do zaznzaczenia ptaszka zawsze uzywaj... to daj tam ptaszka

jesli to jest plik psd to bedzie Ci sie w photoshopie otwierac
0 0

zaczytana-pola

#3090781 Napisano: 07.02.2010 10:14:51
spin napisał(a):

jesli jest to plik jpg a nie psd to kliknij na niego prawym przyciskiem myszy i daj otworz za pomoca>podglad obrazkow i faksow...

a jesli chcesz zeby Ci wszystkie jpg zawsze sie otwieraly w tym podgladzie to daj otworz za pomoca>wybierz program>podglad obrazkow i faksow... i na dole jest pole do zaznzaczenia ptaszka zawsze uzywaj... to daj tam ptaszka

Niestety tak już próbowałam i mam komunikat: Podgląd niedostępny.
0 0

Gość: arta

#3090795 Napisano: 07.02.2010 10:27:13
ilonar2301 napisał(a):

spin napisał(a):

kliknij prawym, wlasciwosci i jakie masz rozszerzenie?
0 0

zaczytana-pola

#3090796 Napisano: 07.02.2010 10:28:56
arta napisał(a):

ilonar2301 napisał(a):

spin napisał(a):

kliknij prawym, wlasciwosci i jakie masz rozszerzenie?

Już wszystko wiem. Spin naprowadził mnie skutecznie na mój błąd. emotka
0 0