Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: polec
To jest ten konkurs w końcu ???
asiam
Postów 4110
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
https://www.e-kon...rticles-9-58100.html
Bezpośredni link:
http://filmosfera...r=wiadomosc,7151,0,0
Dziękuję.
ZAKUPY NA KONKURSY : Carrefour,Biedronka, Lidl, Lewiatan, Kaufland, Netto, Żabka,Chorten,Hebe,Groszek,Intermarche ,Delikatesy Centrum, ABC, Rossmann, Lewiatan,Orlen, Circle K, Laboo.
asiam-gwarancja uczciwości. Na e-konkach od 2004 roku!
asiam
Postów 4110
Data rejestracji 05.06.2004
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Buziaki dla Was.
Gość: sawik83
Gość: malpka
Gość: krycha6337
jak pozbyć sie z komputera wirusa Win32:Malware-gen
avans mi znalazł i nie daj mu rady.PW
Gość: mireck
Wejdź na forum dobreprogramy chyba i pouszkaj wątku logi hijackthis
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisz do mnie smialo jestem i identycznej sytuacji chetnie ci pomoge chocby dobrym słowem lub rada . Lepiej poprosić o pomoc czy rade niż się załamywać
Gość: becia1973
isiulka
Postów 3493
Data rejestracji 28.05.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: tato999
darekgryko
Ty chyba życia nie znasz
ja znam osobiście sytuację gdzie osoba była zatrudniona na czas nieokreślony od kilkunastu dobrych lat, wzięła kredyt na budowę domu a powaleni właściciele z firmy z powodu redukcji stanowiska zwolnili go z pracy
facet się załamał bo żona w tym samym czasie dostała wypowiedzenie też z umowy na czas nieokreślony
zawał i po człowieku
więc darekgryko zastanów się zanim coś powiesz
darog
Postów 2977
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a do mnie-mieszkającego na stancji przychodził kolega z żoną na codzienne herbatki i kanapki i zupki...bo nakupili sobie: nowy tv, kino domowe, komp- wszystko na raty + kredyt na chate- ich 2 pensje 4 tys szły na ich dobrodziejstwa więc jeść musieli gdzieś u ludzi...3 tyg ich karmiłem póki sie nie dowiedziałem o w/w...i tak kilka mies. chodzili na jedzenie po znajomych -dzieki temu maja wszysko w chacie... i żadnego przyjaciela..
Znam życie. A rozsądek to inna bajka..
Nie miałem zamiaru kogokolwiek obrażać!
A komu i na jakich zasadach są udzielane kredyty doskonale wiem...
Czasami ludzie po prostu chca dużo za dużo na raz mieć i sie nie wyrabiają...
A niektórzy wolą: BYÆ A NIE MIEÆ..
Grunt to mieć zdrowie a reszta jakoś sie ułoży..
darog
Postów 2977
Data rejestracji 19.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
a do mnie-mieszkającego na stancji przychodził kolega z żoną na codzienne herbatki i kanapki i zupki...bo nakupili sobie: nowy tv, kino domowe, komp- wszystko na raty + kredyt na chate- ich 2 pensje 4 tys szły na ich dobrodziejstwa więc jeść musieli gdzieś u ludzi...3 tyg ich karmiłem póki sie nie dowiedziałem o w/w...i tak kilka mies. chodzili na jedzenie po znajomych -dzieki temu maja wszysko w chacie... i żadnego przyjaciela..
Znam życie. A rozsądek to inna bajka..
Nie miałem zamiaru kogokolwiek obrażać!
A komu i na jakich zasadach są udzielane kredyty doskonale wiem...
Czasami ludzie po prostu chca dużo za dużo na raz mieć i sie nie wyrabiają...
A niektórzy wolą: BYÆ A NIE MIEÆ..
Grunt to mieć zdrowie a reszta jakoś sie ułoży..
Gość: krycha6337
dzieki za poradę ale juz było za pózno
komputer padł - wirus mi go zjadł
poszukuje konka by wygrać nowy
sydariameki
Postów 1893
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malenka89
Postów 7292
Data rejestracji 10.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
właśnie przyjaciele są po to żeby sobie pomagać....
-----------------------
szukam kogoś kto zrobi mi kolaż ze zdjęć
izoldaaa6
Postów 770
Data rejestracji 08.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kryska31
Pomoc dla Haiti wystarczy otworzyć stronę