Pomocy!!!!

kalisto1986

#3100414 Napisano: 11.02.2010 12:19:34
malenka89 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

tato999 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

psika napisał(a):

Witam!
Wiem, że jestem z wami krótko, ale potrzebuje waszej pomocy. Potrzebuje info o konkursach gdzie jest kasa do wygrania, bo mój maż stracił prace, mamy kredyt hipoteczny do spłacenia a nie bedę miała kasy. Nie licze że kasa mi spadnie z nieba, ale może ktoś mi może coś podpowiedzieć jak mogę coś zdobyć. Teraz nawet wygrana 1złotówka albo znaleziona jest dla mnie na miare złota. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc... Dziękuje

ps.żaden Bank nie udzieli kredytu, jeśli nie ma dokumentu, że kredytobiorca ma robote na czas nieokreślony...lub nie posiada nieruchomości by kredyt spłacać,,tu mi za plecami fajna bankierka podpowiada. A jeśli dostał wypowiedzenie to 3 miesieczne..a czesto i spora kase na dowidzenia dają)
chyba myślisz że tu jacyś głupi siedzą na forum
ps2.
polataj po bazie i poszukaj jaki konk Cie interesuje..
Ja nie mam nic, oprócz długów, a nie żebrze i ciesze sie z biletu do kina..

emotka co ty wogule piszesz , ktos dostal kredyt bo mial prace , stracil ja i wiadomo nie ma na jego splate emotka
pisz do mnie smialo jestem i identycznej sytuacji chetnie ci pomoge chocby dobrym słowem lub rada . Lepiej poprosić o pomoc czy rade niż się załamywać emotka mase z nas to rozumie i napewno pomoze

darekgryko emotka emotka emotka

Ty chyba życia nie znasz

ja znam osobiście sytuację gdzie osoba była zatrudniona na czas nieokreślony od kilkunastu dobrych lat, wzięła kredyt na budowę domu a powaleni właściciele z firmy z powodu redukcji stanowiska zwolnili go z pracy emotka

facet się załamał bo żona w tym samym czasie dostała wypowiedzenie też z umowy na czas nieokreślony

zawał i po człowieku emotka

więc darekgryko zastanów się zanim coś powiesz

a do mnie-mieszkającego na stancji przychodził kolega z żoną na codzienne herbatki i kanapki i zupki...bo nakupili sobie: nowy tv, kino domowe, komp- wszystko na raty + kredyt na chate- ich 2 pensje 4 tys szły na ich dobrodziejstwa więc jeść musieli gdzieś u ludzi...3 tyg ich karmiłem póki sie nie dowiedziałem o w/w...i tak kilka mies. chodzili na jedzenie po znajomych -dzieki temu maja wszysko w chacie... i żadnego przyjaciela..
Znam życie. A rozsądek to inna bajka..
Nie miałem zamiaru kogokolwiek obrażać!
A komu i na jakich zasadach są udzielane kredyty doskonale wiem...
Czasami ludzie po prostu chca dużo za dużo na raz mieć i sie nie wyrabiają...
A niektórzy wolą: BYÆ A NIE MIEÆ..
Grunt to mieć zdrowie a reszta jakoś sie ułoży..

emotka

właśnie przyjaciele są po to żeby sobie pomagać....

-----------------------

szukam kogoś kto zrobi mi kolaż ze zdjęć emotka

święte słowa, też wzieliśmy kredyty, ale w czasie kiedy mąż miał stałą prace i jakoś powoli dawaliśmy rade, zwolnili go i juz nie jest tak łatwo i co jesteśmy straszni ? w życiu różnie ludzią się układa nie wiesz co tobie może się zdażyć więc lepiej mieć koło siebie przyjaciół niż zostać samemu jak palec.
A na tym właśnie polega przyjaźń na pomocy !!! raz ty a innym razem ja.
Ja oddam coś co mam zbędne ktoś mi czymś innym pomoże i jakoś się toczy, bez pomocy przyjaciół i rodziny jadłabym ale chyba tynk ze ścian i nie wstydze się tego powiedzieć bo wiem że to co się stało nie jest moją winą
więc nie osądzaj ludzi
0 0

Gość: jenny21

#3100448 Napisano: 11.02.2010 12:31:38
tato999 napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

darekgryko napisał(a):

psika napisał(a):

Witam!
Wiem, że jestem z wami krótko, ale potrzebuje waszej pomocy. Potrzebuje info o konkursach gdzie jest kasa do wygrania, bo mój maż stracił prace, mamy kredyt hipoteczny do spłacenia a nie bedę miała kasy. Nie licze że kasa mi spadnie z nieba, ale może ktoś mi może coś podpowiedzieć jak mogę coś zdobyć. Teraz nawet wygrana 1złotówka albo znaleziona jest dla mnie na miare złota. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję za jaką kolwiek pomoc... Dziękuje

ps.żaden Bank nie udzieli kredytu, jeśli nie ma dokumentu, że kredytobiorca ma robote na czas nieokreślony...lub nie posiada nieruchomości by kredyt spłacać,,tu mi za plecami fajna bankierka podpowiada. A jeśli dostał wypowiedzenie to 3 miesieczne..a czesto i spora kase na dowidzenia dają)
chyba myślisz że tu jacyś głupi siedzą na forum
ps2.
polataj po bazie i poszukaj jaki konk Cie interesuje..
Ja nie mam nic, oprócz długów, a nie żebrze i ciesze sie z biletu do kina..

emotka co ty wogule piszesz , ktos dostal kredyt bo mial prace , stracil ja i wiadomo nie ma na jego splate emotka
pisz do mnie smialo jestem i identycznej sytuacji chetnie ci pomoge chocby dobrym słowem lub rada . Lepiej poprosić o pomoc czy rade niż się załamywać emotka mase z nas to rozumie i napewno pomoze

darekgryko emotka emotka emotka

Ty chyba życia nie znasz

ja znam osobiście sytuację gdzie osoba była zatrudniona na czas nieokreślony od kilkunastu dobrych lat, wzięła kredyt na budowę domu a powaleni właściciele z firmy z powodu redukcji stanowiska zwolnili go z pracy emotka

facet się załamał bo żona w tym samym czasie dostała wypowiedzenie też z umowy na czas nieokreślony

zawał i po człowieku emotka

więc darekgryko zastanów się zanim coś powiesz

Trzeba pozerkac w spisie konkursow i poszukac co jest do wygrania.Nikt tego za nikogo nie zrobi no i powodzenia!!!
0 0

Gość: spin

#3101051 Napisano: 11.02.2010 03:34:28
czy Wam strona www.malyglod.pl tez sie nie chce ladowac?
0 0

abodak

#3101058 Napisano: 11.02.2010 03:35:20
spin napisał(a):

czy Wam strona www.malyglod.pl tez sie nie chce ladowac?

niestety nie emotka
0 0

Gość: gimikiss

#3101072 Napisano: 11.02.2010 03:41:39
Hej wysyłał ktoś zgłoszenie na zimę mistrzów na NIEwydrukowanym blankiecie a i ile zgłoszeń (Ci co wygrali) wysyłaliście? emotka
0 0

darog

#3101073 Napisano: 11.02.2010 03:42:31
kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka

tak..pomagać przyjacielowi a nie go WYKORZYSTYWAÆ emotka widzisz różnice?
0 0

Gość: cytrynkowa

#3101074 Napisano: 11.02.2010 03:42:45
psika napisał(a):

Witam!

niestety tak to bywa, u mnie podobna sytuacja tyle ze mąż ma wciąz prace, ale za marne grosze:(

Kiedy bralismy kredyt oboje mielismy dochody a mąż miał bardzo duze, niestety firma plajtuje i dochody coraz niejsze, a ja nie mam pracy:(

graj w cosie da potem sprzedawaj,
trzymam za was kciuki
emotka
0 0

#3101076 Napisano: 11.02.2010 03:43:19
darekgryko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka

ale czy ktos chciał tu kogos wykorzystac????
emotka
0 0

sambolera

#3101081 Napisano: 11.02.2010 03:44:33
darekgryko napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):

malenka89 napisał(a):

emotka

ja widzę, ale nie każdy czyta ze zrozumieniem
0 0

annb

#3101084 Napisano: 11.02.2010 03:45:26
darog mówił o sytuacji z jego kolegą,nie o psice...
0 0

sambolera

#3101088 Napisano: 11.02.2010 03:46:36
annb napisał(a):

darog mówił o sytuacji z jego kolegą,nie o psice...

no własnie emotka tak to jest jak sie czyta wybiórczo
0 0

#3101103 Napisano: 11.02.2010 03:52:12
no tak ale skrytykowal psinkę, wiec myslalam ze o niej mowa,
a co do kretytu to ja tez nam osoby które nie miały umow na czas nieokreslony a kredyty dostały, no i co do kasy na do widzenia to są 3 wypłaty ostatnie, wiec sporo to to raczej nie jest, a na spłate nawet odsetek na pewno nie starczy emotka
0 0

ja-sylwia

#3101917 Napisano: 11.02.2010 08:21:29
może mi jakaś dobra osóbka wytłumaczyć na czym polega konkurs Samsung game gdzie trzeba odgadnąć nazwe ulicy itd?? bo niby jest ta transmisja ale na tym laptopie nic nie widać bo za mały ekran..prosze na pw:)
0 0

Gość: cobra176

#3101924 Napisano: 11.02.2010 08:23:42
magic18girl napisał(a):

może mi jakaś dobra osóbka wytłumaczyć na czym polega konkurs Samsung game gdzie trzeba odgadnąć nazwe ulicy itd?? bo niby jest ta transmisja ale na tym laptopie nic nie widać bo za mały ekran..prosze na pw:)

Też chciałabym wiedzieć emotka
0 0

ja-sylwia

#3101945 Napisano: 11.02.2010 08:30:02
cobra176 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

chyba nikt nie pomoże:(
0 0

#3102020 Napisano: 11.02.2010 08:50:45
magic18girl napisał(a):

cobra176 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

ten konkurs to bułka z masłem, na laptopach nie pokazuje się konkretna ulica i miasto. Pogłówkujcie troszkę emotka
0 0

#3102060 Napisano: 11.02.2010 08:59:57
spin napisał(a):

magic18girl napisał(a):

cobra176 napisał(a):

magic18girl napisał(a):

ten konkurs to bułka z masłem, na laptopach nie pokazuje się konkretna ulica i miasto. Pogłówkujcie troszkę emotka

Acha, łatwo mówić. Zgadnąć ulicę, nr domu i mieszkanie jak nawet się nie wie, czego się szuka emotka
0 0

#3102075 Napisano: 11.02.2010 09:05:18
Podpowiedz z mojej strony przyjzyj sie dokladnie laptopom - na kazdym wyswietla sie to samo, bo tak naprawde jest tylko jeden adres do odgadniecia i jedno miasto.
0 0

#3102108 Napisano: 11.02.2010 09:13:56
spin napisał(a):

Podpowiedz z mojej strony przyjzyj sie dokladnie laptopom - na kazdym wyswietla sie to samo, bo tak naprawde jest tylko jeden adres do odgadniecia i jedno miasto.

właśnie to zauważyłam już dawno, że się wyświetla to samo, tylko nadal nie wiem co emotka nie dowidzę.
Ale w każdym razie dzięki za chęć pomocy emotka może mnie którejś nocy olśni emotka
0 0

basku

#3103280 Napisano: 12.02.2010 10:21:36
tym razem zupelnie pozakonkursowo emotka

SZUKAM NAMIAROW
na jakas firme w KRAKOWIE, która zajmuje sie zaopatrzeniem biura w artykuly spozywcze i chemie (typu: herbata, kawa, ciastka, mleko, itp;)

Czy ktos ma kontakt na sprawdzona firme emotka
z przystepnymi cenami;)

bardzo prosze o priv
0 0