Pomocy!!!!

Gość: barbara1910

#3633629 Napisano: 18.08.2010 09:01:21
emotka czy ktos moze mi pomoc...probuje wyslac e maila i zwraca mi spowrotem emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3633639 Napisano: 18.08.2010 09:07:19
barbara1910 napisał(a):

emotka czy ktos moze mi pomoc...probuje wyslac e maila i zwraca mi spowrotem emotka

nie jestem expertem, ale może stawiasz np. kropkę na końcu??? A propos, na jaki adres wysylasz ??
0 0

slavek

#3633703 Napisano: 18.08.2010 09:28:18
też nie jestem ale może coś poradzimy emotka
0 0

maxx

#3633713 Napisano: 18.08.2010 09:32:26
barbara1910 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

zazwyczaj zwrotka zawiera przyczyne odrzucenia wiadomosci, np. nieistniejacy adresat, przekroczony rozmiar wiadomosci, przekroczony limit skrzynki, etc. Bez dodatkowych informacji, ciezko podac konkretna przyczyne...
0 0

Gość: smerfetka007

#3633758 Napisano: 18.08.2010 09:52:31
szukam kodu z biletu na jutrzejszy konkurs Cinema City, może ktoś ma zbędny bilet i poratuje kodzikiem?
moge zaglosowac, zarejestrowac sie itp emotka
0 0

Gość: barbara1910

#3633853 Napisano: 18.08.2010 10:41:01
mariolakal napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

nie jestem expertem, ale może stawiasz np. kropkę na końcu??? A propos, na jaki adres wysylasz ??

nie stawiam emotka
maxx napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

zazwyczaj zwrotka zawiera przyczyne odrzucenia wiadomosci, np. nieistniejacy adresat, przekroczony rozmiar wiadomosci, przekroczony limit skrzynki, etc. Bez dodatkowych informacji, ciezko podac konkretna przyczyne...

pousuwalam wszystko na skrzynce niestety zwraca ,sprobowalam z innej poczty mam to samo
emotka
0 0

ignam

#3633856 Napisano: 18.08.2010 10:46:08
barbara1910 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

nie stawiam emotka
maxx napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

barbara1910 napisał(a):

pousuwalam wszystko na skrzynce niestety zwraca ,sprobowalam z innej poczty mam to samo
emotka

Ale to nie Twoja skrzynka może być pełna, tylko adresata emotka
0 0

kammaro

#3633965 Napisano: 19.08.2010 05:46:47
7 września muszę się dostać z Katowic do Warszawy, mam dwie opcje do wyboru:
kurs autobusowy Olsztyn 5 godz - 41 zł
zwykły pociąg 4 godz - 51 zł
Będzie to mój pierwszy raz i nie mam pojęcia, czym lepiej, (bezpieczniej).
11 wrzesnia będę wracała.
Bardzo proszę o rady, bądź wypowiedzi osób, które jeżdżą pociągami
0 0

joan

#3634066 Napisano: 19.08.2010 06:53:34
kammaro napisał(a):

Uwielbiam podróże pociągami! emotka Oto, dlaczego warto wybrać pociąg:
+ jest dużo miejsca na bagaż, a w pociągach przedziałowych można się nawet położyć,
+ przy długich trasach nogi będą wdzięczne, bo można się przejść lub zmienić pozycję siedzącą,
+ pociąg jedzie z założoną prędkością bez względu na korki w miastach,
+ w pociągu można skorzystać z toalety, a w wielu autobusach NIE! Pamiętam, jak jechałam z Katowic do Darłówka - w autobusie nie było ubikacji, a kierowca robił przystanki co 4 godziny emotka

Warto jednak pamiętać, że:
+ należy upewnić się na krótko przed wyjazdem, co do dokładnej godziny odjazdu pogiągu (dworzec w Katowicach zaczyna być remontowany, tydzień temu przesunęli nam odjazd o... minutę)
+ w przypadku podróżowania nocą, bezpieczniejsza jest podróż PKSem, bo choć jechałam w pojedynkę pociągiem nocnym do Wawy, nie mogę tego komuś polecić z czystym sumieniem. Jakkolwiek podróżowanie nocą to wg mnie jedyny powód, dla którego ewentualnie wybrałabym PKS emotka
0 0

Gość: muzulmanka

#3634100 Napisano: 19.08.2010 07:08:42
kto mi pomoże wygrać fartuszek?

proszęęęę
0 0

Gość: rachel

#3635539 Napisano: 19.08.2010 11:08:24
kto powie czy jest jakis sposób by wygrac bon z górskiej natury do rossmana??? próbuje i nic
0 0

edith

#3635563 Napisano: 19.08.2010 11:14:08
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

+ jest dużo miejsca na bagaż, a w pociągach przedziałowych można się nawet położyć,
+ przy długich trasach nogi będą wdzięczne, bo można się przejść lub zmienić pozycję siedzącą,
+ w pociągu można skorzystać z toalety, a w wielu autobusach NIE! Pamiętam, jak jechałam z Katowic do Darłówka - w autobusie nie było ubikacji, a kierowca robił przystanki co 4 godziny emotka

+ należy upewnić się na krótko przed wyjazdem, co do dokładnej godziny odjazdu pogiągu (dworzec w Katowicach zaczyna być remontowany, tydzień temu przesunęli nam odjazd o... minutę)
+ w przypadku podróżowania nocą, bezpieczniejsza jest podróż PKSem, bo choć jechałam w pojedynkę pociągiem nocnym do Wawy, nie mogę tego komuś polecić z czystym sumieniem. Jakkolwiek podróżowanie nocą to wg mnie jedyny powód, dla którego ewentualnie wybrałabym PKS emotka

Podroż pociągiem jest super pod warunkiem że nie wraca się z Warszawy z kibicami tak jak ja ostatnio,masz wtedy dodatkowe atrakcje niezbyt fajne emotka
0 0

Gość: mariolakal

#3635568 Napisano: 19.08.2010 11:16:24
rachel napisał(a):

kto powie czy jest jakis sposób by wygrac bon z górskiej natury do rossmana??? próbuje i nic

Chyba łut szczęścia... emotka
0 0

chmurka

#3635717 Napisano: 19.08.2010 12:04:34
Na jaki kod doładowuje się w PLAY emotka emotka
0 0

anetka129

#3636123 Napisano: 19.08.2010 01:46:58
szukam osoby która gra w konku dbaj o linie
skoro w regulaminie pisze
Uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie. Termin nadsyłania zgłoszeń do Konkursu od 10 sierpnia 2010 r. do dnia 31 sierpnia 2010 r. Po tym terminie możliwe będzie tylko głosowanie na poszczególne zdjęcia przez internautów – do 10 września 2010r

to skąd głosy pod zdjeciami
0 0

jasnoska

#3636200 Napisano: 19.08.2010 02:16:41
anetka129 napisał(a):

szukam osoby która gra w konku dbaj o linie
skoro w regulaminie pisze
Uczestnik może wysłać tylko jedno zgłoszenie. Termin nadsyłania zgłoszeń do Konkursu od 10 sierpnia 2010 r. do dnia 31 sierpnia 2010 r. Po tym terminie możliwe będzie tylko głosowanie na poszczególne zdjęcia przez internautów – do 10 września 2010r

to skąd głosy pod zdjeciami

głosować można od samego początku emotka
0 0

zaczytana-pola

#3636226 Napisano: 19.08.2010 02:24:56
edith napisał(a):

joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

Podroż pociągiem jest super pod warunkiem że nie wraca się z Warszawy z kibicami tak jak ja ostatnio,masz wtedy dodatkowe atrakcje niezbyt fajne emotka

Ja całe życie spędzam jeżdżąc pociągami i do szkoły i do pracy emotka więc poleciłabym Ci pociąg. Więcej miejsca, kilka łazienek( jak zwał tak zwał), półka na bagaż dość pojemna, bez problemu można przejść, pociąg( w osobowym możesz usiąść bliżej początku, tam prawie zawsze siedzi kanar( konduktor), więc jest dość bezpiecznie. Po pociągu możesz pospacerować, po autobusie nie bardzo emotka
0 0

Gość: myszka31

Gość: nice

#3636252 Napisano: 19.08.2010 02:32:01
chmurka napisał(a):

Na jaki kod doładowuje się w PLAY emotka emotka

*100*kod# zadzwoń
0 0

snowflake

#3636326 Napisano: 19.08.2010 02:54:47
pytanie:
z twixa i chupa chupa trzeba wysłać tylko 1 paragon?
0 0