Pomocy!!!!

koper

#5453673 Napisano: 15.11.2012 05:48:57
vilemo napisał(a):

chciałabym kupić router i zastanawiam się czym się różni oznaczenie 150 Mbps od 54 Mb/s emotka

Mbps i Mb/s to jest to samo Megabity na sekundę, więc oznacza dokładnie to samo, oczywiście jeżeli chodzi o samą jednostkę.
150 to więcej niż 54 emotka

ale wielkość litery b ma znaczenie, przy zakupie sprzętu trzeba na to zwrócić uwagę b to bity, a B to bajty 1bajt (B) to 8 bitów (b)
0 0

Gość: vilemo

#5453678 Napisano: 15.11.2012 05:50:16
dzięki wielkie emotka czyli muszę kupić ten 150 emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5454176 Napisano: 15.11.2012 09:48:27
W telefonie plusa mam komunikat: odrzucanie przez sieć... Nie mogę nigdzie zadzwonić /tylko alarmowe/... Do tego numeru też nie da się dodzwoni ć... Nadmieniam, że tę kartę mam od niedawna, ale była zasilana sposobem na rok, a później za 5 zł... Na koncie powinno być jakieś 9 zł... emotka
0 0

Gość: l0ginka

#5454181 Napisano: 15.11.2012 09:52:03
mariolakal napisał(a):

W telefonie plusa mam komunikat: odrzucanie przez sieć... Nie mogę nigdzie zadzwonić /tylko alarmowe/... Do tego numeru też nie da się dodzwoni ć... Nadmieniam, że tę kartę mam od niedawna, ale była zasilana sposobem na rok, a później za 5 zł... Na koncie powinno być jakieś 9 zł... emotka

A próbowałaś wyłączyć i włączyć? Czasem pomaga.
0 0

#5454198 Napisano: 15.11.2012 09:59:40
l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Pomogło na jeden raz... Tzn. była zapisana rozmowa nieodebrana, wybierana i znów klapa... Brak sieci... emotka
0 0

#5454206 Napisano: 15.11.2012 10:05:00
mariolakal napisał(a):

l0ginka napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Pomogło na jeden raz... Tzn. była zapisana rozmowa nieodebrana, wybierana i znów klapa... Brak sieci... emotka

Proponuję wejść w ustawienia sieci, spróbowac wybrac manualnie lub automatycznie, zależy jak masz w ustawieniach zapisane.
0 0

asantesana

#5454207 Napisano: 15.11.2012 10:05:30
mariolakal napisał(a):

Mariolka, jeśli coś takiego się dzieje jest kilka możliwości. Pierwszy sposób to wyjmij kartę i potrzyj nią o spodnie, bywa, ze jest jakiś pyłek, tłuste miejsce od palców i zakłóca połączenie. Drugi najczęstszy - wina telefonu. Spróbuj włożyć do innego, jeśli będzie ok, to wina telefonu. Możesz do swojego włożyć kawałek papierka, żeby dociskał kartę do styków. Trzeci najgorszy - wymiana karty sim, mogły zostać uszkodzone jakieś linie. Polecam zacząć od tarcia o spodnie, wielu kartom pomogło emotka
0 0

#5454216 Napisano: 15.11.2012 10:09:36
asante napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Mariolka, jeśli coś takiego się dzieje jest kilka możliwości. Pierwszy sposób to wyjmij kartę i potrzyj nią o spodnie, bywa, ze jest jakiś pyłek, tłuste miejsce od palców i zakłóca połączenie. Drugi najczęstszy - wina telefonu. Spróbuj włożyć do innego, jeśli będzie ok, to wina telefonu. Możesz do swojego włożyć kawałek papierka, żeby dociskał kartę do styków. Trzeci najgorszy - wymiana karty sim, mogły zostać uszkodzone jakieś linie. Polecam zacząć od tarcia o spodnie, wielu kartom pomogło emotka

A może Mariolka nie nosi spodni emotka
0 0

mia

#5454223 Napisano: 15.11.2012 10:11:59
l0ginka napisał(a):

asante napisał(a):

mariolakal napisał(a):

A może Mariolka nie nosi spodni emotka

To może otrzeć o majtki... Zapewne nosi emotka
0 0

#5454226 Napisano: 15.11.2012 10:14:05
nie wiem, czy o majtki na pewno pomaga emotka
Ewentualnie może potrzeć o spodnie M. (o ile nie pomyliłam imienia)
0 0

#5454237 Napisano: 15.11.2012 10:19:31
No i chyba pomogło i Mariolka wisi na telefonie emotka zapomniawszy o nas.
0 0

Gość: iga77

#5454248 Napisano: 15.11.2012 10:24:23
witam mam pytanie jaki najlepiej telefonik kupic ,aby odpoweiedziec jak najszybciej na pytanie .i aby pokazywal raporty z sekundami
0 0

tereniagno

#5454254 Napisano: 15.11.2012 10:26:28
dolly napisał(a):

Pomięty można, byle bylo widac, co tam na nim jest. Tylko go nie prasuj. emotka

Ja wyprasowałam pognieciony i została tylko czarna kartka hehe emotka
0 0

asantesana

#5454260 Napisano: 15.11.2012 10:28:24
l0ginka napisał(a):

Nabijajcie się nabijajcie emotka
Jakis czas temu pracowałam w salonie pewnej sieci komórkowej. Miny klientów były bezcenne gdy wyjmowałam kartę, pocierałam o spodnie i oddawałam telefon z hasłem już działa. Nie wiem jakie Mariolka nosi majtki, jak takie grube z twardego materiału to się nadadzą, bo miękkie nie działają emotka
0 0

#5454285 Napisano: 15.11.2012 10:46:20
asante napisał(a):

l0ginka napisał(a):

Nabijajcie się nabijajcie emotka
Jakis czas temu pracowałam w salonie pewnej sieci komórkowej. Miny klientów były bezcenne gdy wyjmowałam kartę, pocierałam o spodnie i oddawałam telefon z hasłem już działa. Nie wiem jakie Mariolka nosi majtki, jak takie grube z twardego materiału to się nadadzą, bo miękkie nie działają emotka

emotka emotka emotka Kurde, akurat nie miałam żadnych na sobie... już jestem przygotowana do spania, jak nigdy... Jezzzdemmm chora, a rano ku wnusiowi zmierzam... PS. Telefon zaczął działać /nie wiem dlaczego i na jak długo/... Nie pocierałam go o spodnie ani o grube gacie...PS. Chciałabym nosić stringi, ale mnie uwierają... emotka
0 0

79magda

#5456109 Napisano: 16.11.2012 09:55:33
Chciałabym obejrzeć sobie film online, ale wszędzie chcą rejestracji... Czy ktoś może mi polecić stronkę bez pułapek typu magiczne opłaty za oglądanie filmów? emotka Ładnie proszę emotka
0 0

baxter

#5456121 Napisano: 16.11.2012 10:01:08
79magda napisał(a):

Chciałabym obejrzeć sobie film online, ale wszędzie chcą rejestracji... Czy ktoś może mi polecić stronkę bez pułapek typu magiczne opłaty za oglądanie filmów? emotka Ładnie proszę emotka

nie wiem czy chcesz jakis konkretny film obejrzeć czy to co bedzie mozliwe,moze na iply cos znajdziesz? częśc jest płatna ale jest sporo bezpłatnych
http://www.ipla.tv/
0 0

79magda

#5456132 Napisano: 16.11.2012 10:04:37
baxter napisał(a):

79magda napisał(a):

nie wiem czy chcesz jakis konkretny film obejrzeć czy to co bedzie mozliwe,moze na iply cos znajdziesz? częśc jest płatna ale jest sporo bezpłatnych

Chciałam obejrzeć Dwoje do poprawki emotka ale tu chyba nie ma
emotka
0 0

kalisto1986

#5456138 Napisano: 16.11.2012 10:06:31
79magda napisał(a):

pw emotka
0 0

baxter

#5456140 Napisano: 16.11.2012 10:08:38
baxter napisał(a):

79magda napisał(a):

zapomniałam jeszcze o http://tvnplayer.pl/filmy-online/ z tym ze tu sa filmy i programy tvn -owskie
0 0