Pomocy!!!!

mama2006

#5519920 Napisano: 17.12.2012 05:18:10
mam konta na gazeta.pl.Dziś wchodziłam bez problemu a teraz d..pa.Wyświetla się komunikat:Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: naruszenie regulaminu. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.
Nie mam nic na sumieniu, nie wiem w jaki sposób złamałam regulamin ale wejść nie można za żadne z kont.Miał ktoś taką sytuację?Nie wiem, czy dali mi bana, czy to tylko błąd.
emotka
0 0

mama2006

#5519998 Napisano: 17.12.2012 05:55:06
mama2006 napisał(a):

mam konta na gazeta.pl.Dziś wchodziłam bez problemu a teraz d..pa.Wyświetla się komunikat:Możliwość zalogowania się została zablokowana. Powód: naruszenie regulaminu. Wniosek o zniesienie blokady prosimy kierować na adres: abuse@gazeta.pl.
Nie mam nic na sumieniu, nie wiem w jaki sposób złamałam regulamin ale wejść nie można za żadne z kont.Miał ktoś taką sytuację?Nie wiem, czy dali mi bana, czy to tylko błąd.
emotka

pomoże ktoś?
0 0

madalenadelamur

#5520289 Napisano: 17.12.2012 07:39:27
POMOCY!!!
W piątek kupiłam coś na allegro,ale dowiedziałam się,że to samo kupiła inna osoba a miał być to prezent.Napisałam do osoby,która wystawiła dany przedmiot wiadomość iż proszę o zwrot pieniędzy w związku z zaistniałą sytuacją jednak odpowiedzi do dziś nie uzyskałam.Nie wiem co zrobić???Piszę,piszę i nic zero wiadomości!!!!
0 0

Gość: czarnygreg

#5520300 Napisano: 17.12.2012 07:42:59
kupiłam synowi grę na PS3,sklep już wysłał(mam maila) a ja się dopatrzyłam ze kupiłam w wersji do kontrolera move!
pytanie do znawców:
czy jak kontrolera nie mam to da sie grać?
gdzie tanio kupić taki kontroler? i czy trzeba do niego jakieś akcesoria? ładowarka?
pomocy!
0 0

ziolko

#5520376 Napisano: 17.12.2012 08:08:51
madalenadelamur napisał(a):

POMOCY!!!
W piątek kupiłam coś na allegro,ale dowiedziałam się,że to samo kupiła inna osoba a miał być to prezent.Napisałam do osoby,która wystawiła dany przedmiot wiadomość iż proszę o zwrot pieniędzy w związku z zaistniałą sytuacją jednak odpowiedzi do dziś nie uzyskałam.Nie wiem co zrobić???Piszę,piszę i nic zero wiadomości!!!!

jeśli kupiłaś w sklepie, to masz prawo do zwrotu w ciągu 10 dni, ale rzecz musi być oryginalnie zapakowana
jeśli u osoby fizycznej to zalezy tylko od dobrej woli sprzedawcy, czy przyjmie zwrot

poza tym daną rzecz możesz dać komuś innemu
0 0

ziolko

#5520381 Napisano: 17.12.2012 08:10:07
mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

emotka

pomoże ktoś?

napisz z innego konta na ten podany adres, podaj maila, z którym są problemy i poproś o wyjaśnienie
0 0

madalenadelamur

#5520452 Napisano: 17.12.2012 08:32:02
DZIÊKI ZA POMOC emotka

ziolko napisał(a):

madalenadelamur napisał(a):

POMOCY!!!

jeśli kupiłaś w sklepie, to masz prawo do zwrotu w ciągu 10 dni, ale rzecz musi być oryginalnie zapakowana
jeśli u osoby fizycznej to zalezy tylko od dobrej woli sprzedawcy, czy przyjmie zwrot

poza tym daną rzecz możesz dać komuś innemu

0 0

zdolnabestia

#5520512 Napisano: 17.12.2012 08:54:43
mama2006 napisał(a):

emotka

Miałam identyczną sytuację niedawno z pocztą na wp. Skontaktowałam się z nimi z innego maila. Odblokowali mi konto, jednak kazali zmienić hasło. Wchodzę na pocztę, a tam kupa wysłanego przeze mnie spamu! Tak jak sugerowali - ktoś mi się włamał na konto i rozsyłał spam.
0 0

mama2006

#5521685 Napisano: 18.12.2012 01:36:06
zdolnabestia napisał(a):

mama2006 napisał(a):

emotka

Miałam identyczną sytuację niedawno z pocztą na wp. Skontaktowałam się z nimi z innego maila. Odblokowali mi konto, jednak kazali zmienić hasło. Wchodzę na pocztę, a tam kupa wysłanego przeze mnie spamu! Tak jak sugerowali - ktoś mi się włamał na konto i rozsyłał spam.

tak właśnie przypuszczam, ostatnio ktoś próbował mi się włamać na konto na FB , zaraz potem mi zablokowali IP na gazeta.pl.
Pisałam do nich z innego konta ale brak odzewu.
A stamtąd wysyłam wszystkie zgłoszenia konkursowe.
emotka
0 0

mama2006

#5521753 Napisano: 18.12.2012 02:18:40

naprawili, bez słowa wyjaśnienia.
Dobre i to.
0 0

mama2006

#5522058 Napisano: 18.12.2012 05:52:55
ziolko napisał(a):

mama2006 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

emotka

pomoże ktoś?

napisz z innego konta na ten podany adres, podaj maila, z którym są problemy i poproś o wyjaśnienie

odpisali mi w końcu, że blokada została założona przez pomyłkę.Mam wyczyścić cookies i powinno grać.
I jest ok.
0 0

ziolko

#5522079 Napisano: 18.12.2012 06:02:01
mama2006 - napisz, że czujesz się pokrzywdzona, bo nie miałaś dostępu do swojej poczty nie ze swojej winy emotka
0 0

frodo

#5525856 Napisano: 20.12.2012 07:24:25
Mam pytanko. Wczoraj kurier próbował się ze mną skontaktować ale miałam wyłączony telefon. Dzisiaj do niego oddzwoniłam ale nie jest w stanie przypomnieć sobie co zrobił z moją przesyłką. Jak można ustalić skąd ta przesyłka i co się z nią stało???
0 0

luckymen

#5525879 Napisano: 20.12.2012 07:38:26
frodo napisał(a):

Mam pytanko. Wczoraj kurier próbował się ze mną skontaktować ale miałam wyłączony telefon. Dzisiaj do niego oddzwoniłam ale nie jest w stanie przypomnieć sobie co zrobił z moją przesyłką. Jak można ustalić skąd ta przesyłka i co się z nią stało???

z jakiej firmy kurier? może bony z kauflandu?
0 0

frodo

#5525924 Napisano: 20.12.2012 07:56:36
wojtekgra napisał(a):

frodo napisał(a):

z jakiej firmy kurier? może bony z kauflandu?

Nie, opek - podejrzewam, że to może być przesyłka ze Smolara...
0 0

Gość: mikki85

#5525951 Napisano: 20.12.2012 08:05:56
smolar nic ostatnio chyba nie wysyłał

za to Soraya wczoraj i przedwczoraj DHL-em
0 0

mama2006

#5525956 Napisano: 20.12.2012 08:07:55
ziolko napisał(a):

mama2006 - napisz, że czujesz się pokrzywdzona, bo nie miałaś dostępu do swojej poczty nie ze swojej winy emotka

pisałam , pisałam.Odblokowali jedno, zablokowali drugie .Ciągle mi każą czyścić cookies, ale to nic nie daje.Wkurza mnie to, jak do jutra nie odblokują tego ostatniego konta, to zjadę ich od góry do dołu.
0 0

frodo

#5526120 Napisano: 20.12.2012 09:28:17
mikki85 napisał(a):

smolar nic ostatnio chyba nie wysyłał

za to Soraya wczoraj i przedwczoraj DHL-em

Ja czekam na wafle z Mannera oraz bon z Żywca (mam nadzieję, że to nie Żywiec)
0 0

greggch

#5526181 Napisano: 20.12.2012 10:07:31
Mam pytanie do osób, które wygrały Ipoda w Superpharm.Czy należy wysłać im zdjęcie paragonu?
Bo w mailu nic nie piszą o paragonie?
0 0

renatak0

#5527030 Napisano: 21.12.2012 05:16:20
Ratunku! Kupiłam starter z playa i nie moge wysłać sms premium z niego, zależy mi na tym strasznie, bo muszę eska wysłać jak najszybciej, dlaczego wysłanie wiadomości jest niemożliwe?
0 0