Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: cosmolinka
Dofinansowanie na własną działalność to nie jest dochód, który wykorzystujesz na swoje potrzeby tylko na rozkręcenie firmy. Jak dla mnie nie powinni Ci zabrać zasiłku, przynajmniej nie od razu, ale to takie moje rozumowanie. Najlepiej zadzwoń lub się tam przejdź. Wiesz przepisy... Każdy może inaczej interpretować.
Gość: cosmolinka
Ja jestem zadowolona z tego konta. Faktycznie jest darmowe, jedynie karta jest płatna 2 zł miesięcznie, ale i to można obejść, jeśli wykonuje się nią płatności na kwotę minimum 100 zł miesięcznie.
calliope
Postów 1900
Data rejestracji 03.08.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz na myśli płatność PayU? Ja miałam podobnie jak coś źle nacisnęłam i nie przełączyło mnie do banku, w końcu napisałam maila do sprzedawcy, że zapłacę bezpośrednio ze swojego konta i było ok.
Gość: smerfetka007
Ja korzystam juz kilka lat i jest za darmo. Wprowadzili opłatę za kartę, ale można z karty zrezygnować, jeśli Ci niepotrzebna lub jak koleżanka wyżej napisała płacąc nią na określoną sumę omijasz tą opłatę. Kilka lat temu było lepiej w mbanku. Nawet konto było oprocentowane. Teraz mbank coraz bardziej upodabnia się do innych banków...
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja płacę za kartę, coś koło 30zł rocznie. Konto jak konto, wolę to w idea banku, tam nie płacę za kartę, i przynajmniej wypłaty ze wszystkich bankomatów mam za darmo, a nie że jeszcze na prowizji tną.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: krzyszu
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Gość: chochliczka
Chyba nie ma innego sposobu, niz na pismie powiadomienie tego oszusta, ze zglasza na policje sprawe,jezeli w ciagu ilus tam dni nie dostanie zwrotu kasy albo telefonu, po tym czasie poszlabym na policje- nie ma innej rady.Powinna isc, nawet jesli nie odniesie to duzego skutku,dla zasady, by taki złodziej nie czuł sie bezkarny.
Gość: agasiam
monikar
Postów 3327
Data rejestracji 04.06.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 3
Też jej tak poradziłam. Wkurza mnie że oszuści w sieci są tacy bezkarni...
mahuska
Postów 6330
Data rejestracji 25.07.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście że zgłosic sprawę na policję. Wpisz w google słowo oszustwo i znajdziesz ile spraw już w sądzie się skończyło
wanderlust
Postów 843
Data rejestracji 30.12.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałbym pytanie ws. praw autorskich.
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pierwszy raz widzę takie coś - nie pokazuje mi się cała góra - nie mogę wejść w pocztę ani poszukać żadnej strony, a co najgorsze - nie mogę się również wylogować, by spróbować zalogować ponownie
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
targicola
Postów 1089
Data rejestracji 19.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zależy czy masz taki punkt w umowie. można wziąć kaucje na taki cel ale ogólnie przyjęte jest,że osoba wynajmująca(i zarabiająca na tym)odświeżenie lub remont mieszkania ma wliczone w koszta(zyski i straty)
....nie wiem,nie znam sie,nie orientuje sie-zarobiony jestem....
Gość: chochliczka
http://pralkownia...ARTUCH-BOSCH-SIEMENS
jest numer:
WM10A27RPL/33
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ace
Postów 1986
Data rejestracji 05.06.2006