Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
martuska11
Postów 42
Data rejestracji 28.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moja kolezanka 3 lata temu kupiła telefon na allegro, zapłaciła za niego 550zł przelewem, a telefon nie dotarł. Zgłosiła to i otrzymała 500zł z funduszu, bo aukcje allegro są ubezpieczone ( czy jakoś tak do 500zł), więc zgłaszac na policje:)
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Gość: chochliczka
Nie jestem pewna,ale wydaje mi się, że często na konkursach fb jest wymóg by upubliniczac link do konkursu itd, dlatego rzadko biorę udział- mogę sie mylic.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Czasami tak, ale to wtedy sama coś udostępniasz, proszą Cię o to a nie tak sami od siebie bez sensu...
Gość: chochliczka
Acha
Gość: l0ginka
1.Klikasz po prawej strony u góry ten przycisk z kłódeczką.
2. Rozwiajasz Kto może zobaczyć dodawane przeze mnie treści takim znaczkiem-daszkiem skierowanym ku dołowi (jeśli nie rozwinięte, bo jak masz rozwinięte znaczek zmienia położenie dzióbkiem do góry)
3.Następnie pierwsze od góry jest: Kto będzie mógł zobaczyć moje przyszłe posty?
Domyślnie masz ustawione publiczne, więc rozwijasz znaczkiem obok i klikasz niestandardowe. I tam widzisz:
Udostępnij to użytkownikom:
Te osoby lub listy...: i tu masz opcje: znajomi znajomych, znajomi,określone osoby z listy, tylko ja...
Możesz tez odptaszkować przy Znajomi oznaczonych osób...
Następna opcja to Nie udostępniaj tego:
i tu... Jeśli chcesz konkretnie jakąś osobę pozbawić wglądu w to, co piszesz. Możesz dodawac wiele osób z listy Twoich znajomych. Amen.
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
Bardzo Ci dziękuję za pomoc, to jest to o co mi chodzi. Grzebałam tam, ale nie wiedziałam co jak poustawiać. Miałam zaznaczone znajomi. Mam jeszcze jedno pytanie, czy jeśli zaznaczę przy wszystkim tylko ja, to organizator konkursu będzie wiedział, że polubiłam jego stronę lub udostępniłam zdjęcie? I czy wtedy moi znajomi będą widzieć moje posty pisane na mojej tablicy?
Gość: doma91misiek
Jak chcę szybko aby przesłali ten kalendarz i mam wysłać do Rudej wiadomość to oznacza że mam napisać prywatną na fb czy na maila podanego w regulaminie?
Gość: l0ginka
asantesana
Postów 6359
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
ela
Postów 2041
Data rejestracji 27.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kasia10006
Postów 61
Data rejestracji 12.07.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy ktoś też tak ma?
Gość: becia1973
u mnie jest identycznie
Gość: becia1973
oczywiście- trzeba iść zgłosić oszustwo na policję i poinformować allegro- oni zwrócą na tej podstawie wartość przelewu
Gość: mariolakal
Gość: nineczka17
coli albo pepsi,one sa rżące
Po coli odejdzie bez szorowania, ale sporo odczekaj. Jeśli mocno przypalona, to nawet 2 godziny. Jeżeli cokolwiek zostanie wśród tego błysku, to zalej powtórnie. Tym razem będzie już jak nowa
sposob z tej strony
http://f.kafeteri...mat.php?id_p=4367768
Gość: mariolakal
Dzięki ! Zaraz lecę po colę... PS. A z zewnętrznej strony czym najlepiej ???
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zakładam działalność, we wniosku CEIDG-1 jako główne miejsce prowadzenia wpisałam adres domowy. Chcę dopisać jeszcze 2 miejsca (np. budynek gospodarczy na własnej działce). Czy za ten dodatkowy budynek i każde inne dodatkowe miejsce będę musiała odprowadzać podatek od nieruchomości, czy tylko za miejsce główne?
Nie mogę znaleźć informacji (jakaś podstawa prawna) w google, a w UM jedni mówią tak, inni inaczej...
ibiza
Postów 30
Data rejestracji 01.10.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie za bardzo wiem, gdzie umieścić to zapytanie... (za co z góry przepraszam - ewentualnie proszę to przenieść w odpowiednie miejsce)
Jak grać w ŁAKOTKACH, żeby wygrać?
Wysłałam już z 15 zgłoszeń i nie wygrałam niestety ani jednego ślizgacza dla chrześniaka...
Mam nadzieję, że ktoś troszkę mnie naprowadzi...
Z góry dziękuję!
Gość: doma91misiek
Najprostsze odpowiedzi wygrywają, żadne rymowanki wydziwianki. Przynajmniej u mnie tak było 3/3 zgłoszenia wygrane.