Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: sonyyy
Umie ktoś francuski?
zdolnabestia
Postów 5286
Data rejestracji 12.12.2005
Punkty karne 0
Konkursy dodane 9
Zanim znajdzie się ktoś chętny - wrzuć list do translatora, przynajmniej wyłapiesz sens.
http://translate.google.com/
Gość: dymek1303
Gość: skorpik26
moze to byc w zamian np za bon na 20 zł empik, lub doładowanie dowolonej sieci 15 zł, wazne zebym miała dzisiaj 11 zł na koncie (pilna wpłata i brakuje mi dokladnie 11 zł
Gość: mariolakal
Jak można w prosty sposób wyjąć to głupie sitko, na które wsypuje się kawę ??? Kurde, paznokieć nie pomaga, nóż również, wywrócenie do góry nogami też nie... Po kilku minutach udało mi się dopiero wyjąć przy pomocy ręcznika kuchennego... Myślałam jednak, że mnie trafi...
Po drugie: nie jestem żadnym smakoszem kawy, a wręcz mogłaby dla mnie nie istnieć, ale skoro to miała mieć w tej kawiarce tak wykwintny smak, więc postanowiłam ją zostawić dla gości ... I co ? Kurde... Nie widzę żadnej różnicy... Dzisiaj zaserwowałam też znajomym i... NIC ! Wielkie g... A może ja po prostu nie umiem się nią posługiwać ? Pomóżcie głupiej babie !!!
Gość: skorpik26
Nieaktualne!
Bardzo dziękuję osobie która zgłosiła się z pomocą!
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
Nie mogę sprawdzić stanu konta ani logując się na stronie Heyah, ani poprzez kod ekspresowy (w przypadku kodu -> "Nie masz uprawnień do otrzymywania tego typu informacji").
Próbowałam doładować konto z rachunku bankowego na 10 PLN - właśnie przyszło info "Przykro nam, ale próba uzupełnienia konta została anulowana. Dziękujemy i zapraszamy ponownie."
Dodam, że to mój prywatny numer, który muszę doładować, bo biorę udział w akcji "Telefon bez umowy"
gonika
Postów 298
Data rejestracji 24.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: bc14
Ja nie potrafię się nigdzie z Heyah dodzwonić, stan konta tez nie działa
joan
Postów 18667
Data rejestracji 02.09.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 6
kammaro
Postów 2095
Data rejestracji 29.03.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Uskrzydla mnie każda wygrana.Przegrana daje kopa do działania.
♦♦♦
Gość: mikki85
nawet stanu konta na karcie pre paid sprawdzić nie idzie
a jeszcze przed godziną Heyah działała
nie sposób ani zadzwonić, ani wysłać eska
z innych sieci rozmowy i SMS-y jednak dochodzą - zadzwoniłam do siebie z Plusa
całe szczęście, bo jakby coś dzwoniło...
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
Gość: spin
nariam
Postów 1955
Data rejestracji 02.11.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak
opłacasz koszty przesyłki powiększone o usługę "za pobraniem"
Gość: myszka222
Rowneiz jestem zainteresowana co oznacza ta rubryka H w PIT 37
Gość: ksantypa
INFORMACJA O DOCHODACH (PRZYCHODACH) WYKAZYWANYCH NA PODSTAWIE ART. 45 UST. 3c USTAWY
Poz. 122 wypełniają podatnicy, o których mowa w art. 3 ust. 1 ustawy, którzy uzyskali dochody (przychody) określone w art. 30a ust. 1 pkt 2, 4 lub 5 ustawy, od których podatek został pobrany przez płatnika zgodnie z art. 30a ust. 2a ustawy. -odsukaj sobie co to jest -tam cos chodzi o dochod uzyskany ze sprzedaży czegos tam
Gość: ksantypa
skoro platnik pobral 150 zl zaliczek to i prychod musi jakis byc
tam masz 0 podatek i dlatego nie mozesz wpisac tych skaldek zdrowotnych-masz tam ze suma 108 + 109 nie moe byc wieksza niz 107 a 107 to podatek
Gość: myszka222