Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aaa znalazłam
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: myszka222
dziękuję wszystkim za odpowiedzi może jeszce ktoś ma jakieś doświadczenia w tej sprawie?
karkocka
Postów 3884
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Ja mam podwójne nazwisko od kilkunastu lat i jak do tej pory nie miałam z tym żadnych problemów, a nawet widzę więcej plusów, bo w konkursie mogę brać udział na każde z moich nazwisk, a nagroda i tak do mnie dojdzie
W rubrykach zawsze się mieszczę, a dodam, że mam jeszcze 2 imiona
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: sonyyy
Chodzi o dość nietypową sprawę, ale równocześnie dość istotną... Wiadomo nie od dziś, że sesja przychodzi i zaskakuje studentów jak zima polskich kierowców... Dlatego zwracam się tutaj do Was z ogromną prośbą...
Zbliża się cięzkie zaliczenie... chcemy sobie trochę pomóc i zbieramy lajki fan page'a naszego wykładowcy... Może akuratnie coś to nam pomoże, choć odrobinkę..
Bylibysmy bardzo wdzięczni gdyby każdy z Was kliknął "Lubię to" dla tej stronki: https://www.faceb...hotechniczneRokowska
edi999a
Postów 1393
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: spin
abodak
Postów 2220
Data rejestracji 29.12.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane 13
a masz na allegro w ustawieniach zaznaczone aby ci robili przelewy/wyplaty z payu codziennie?
klik dla dzieci,to tylko chwilka http://www.dobryklik.pl/
Gość: koza.k90
lepiej zaczekaj, bo może ten ktoś ma za mało kasy na koncie i PayU nie ma z czego ściągnąć
ale dziwne, że wtedy nie informują
edi999a
Postów 1393
Data rejestracji 08.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
Gość: awi
Czy ktoś zna się na prawie pracy i może napisać co ona ma zrobić i jakie ew. może mieć kłopoty?
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: kama1985
Pilot Pen Polska:
Zobowiązaliśmy się przekazać dzieciom tyle długopisów, ołówków i innych artykułów piśmiennych, ile lajków zdobędzie nasz fanpage (do 02.06.2013) Także namawiajcie znajomych, pomagajcie i zafundujcie dzieciakom uśmiech na twarzach
https://www.faceb...lska/117832371606091
anta
Postów 271
Data rejestracji 03.03.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pomyłka
Gość: size
I ostatnie, dwa dni temu, u góry ekrany wywaliło mi jakby "gałąź" choinki. W sumie sympatyczny element, acz poczułam niepokój. Miał 3 cm długości i w sumie nie przeszkadzał. Mąż - wypalone piksele. Ale: mam tendencję do zmazywania - poruszałam wokół gałęzi, na drugi dzień znikły igły (cud). Na zgaszonym ekranie widoczna rysa - jakby przecięta nożem.
Jeden dzień życia z cudem, dzisiaj gałąź na 5 cm , na wygaszonym ekranie rysa na 9 cm spokojnie...
Rozumiem, że to proces postępujący i za chwilę będę miała święta Bożego Narodzenia? Co trafił szlag? To rzeczywiście te piksele? Wie ktoś może co mnie czeka i ile to może kosztować?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: amif
padła matryca i może być coraz gorzej
ale można wymienić
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Amif wujek google naszym przyjacielem jest
http://mozillapl....iewtopic.php?t=29519
warto popytać w serwisach lub na forach internetowych - ludzie sprzedają sprzęt na części
Gość: size
Czułam zło...
Nie przeżyję tego nerwowo, to mój ukochany komputerek...