Pomocy!!!!

martunik3

#5649674 Napisano: 08.05.2013 20:17:26
efelinkaaa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

kto mi powie gdzie właściwe jest ten konkurs, powinien jeszcze być aktualny emotka

https://www.e-kon...111974/#.UYqPnMerusE

nie mogę go namierzyć

ja widzę listę laureatów, więc raczej nie jest aktualny...

otwiera się lista laureatów jakiegoś starego konka, rano jeszcze konkurs się otwierał emotka
0 0

martunik3

#5649675 Napisano: 08.05.2013 20:18:52
martunik3 napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

martunik3 napisał(a):

kto mi powie gdzie właściwe jest ten konkurs, powinien jeszcze być aktualny emotka

https://www.e-kon...111974/#.UYqPnMerusE

nie mogę go namierzyć

ja widzę listę laureatów, więc raczej nie jest aktualny...

otwiera się lista laureatów jakiegoś starego konka, rano jeszcze konkurs się otwierał emotka

powinno się otwierać Konkurs "Utulanki kołysanki"
0 0

marines27

#5649676 Napisano: 08.05.2013 20:19:00
aneti napisał(a):

Kolega dał się nabrać na darmowe maszynki, dziś dostał list że niebawem je wysyłają emotka pytanie czy oni wysyłają je poleconym i można tego badziewia nie odebrać, czy wrzucają do skrzynki razem w drukiem przelewu? Jak się z tego wycofać? Na necie roi się od porad ale pewnie ktoś z was zna sprawę z autopsji...

Niestety nie korzystałem z tak zacnej oferty ale miałem przyjemność usłyszeć warunki.

Tak, można zrezygnować: telefonicznie lub pisemnie. Oczywiście po uregulowaniu zadłużenia.
0 0

Gość: brodziatko

#5649684 Napisano: 08.05.2013 20:33:22
monikar napisał(a):

pecia napisał(a):

monikar napisał(a):

Chciałabym sprzedać towar na allegro z opcją przesyłki pobraniowej. Interesuje mnie jednak kto ponosi koszty odesłania przesyłki jeśli klient nie przyjmie towaru od kuriera?

Jeżeli chodzi o Pocztę Polską, to za zwrot płaci nadawca przesyłki. Jeżeli nie będzie chciał jej odebrać trafia ona wówczas do Urzędu Niedoręczalnych Przesyłek w Koluszkach. Na ich stronie powinien być cennik, wychodzi to dosyć drogo, bo płacisz za nadanie a potem jeszcze za ewentualny zwrot, no ale ktoś te koszty musi pokryć emotka

dziękuję za odpowiedź emotka a jeśli chodzi o przesyłkę kurierską?

jest tak samo. tylko warunkami sie roznia po ilu nieudanych zwrotach i jak licza zwrot.
0 0

Gość: chochliczka

#5651382 Napisano: 11.05.2013 20:05:46
Szukam pomocy odnosnie mojego laptopa.
mam go ok miesiac to laptop hp compaq.
Zauwazylam,ze co jakis czas slychac taki ddziwny dzwiek jakby wypuszczal powietrze,ewentualnei jakby naped dvd zaczynal chodzic, czhy ktos pomoze mi c oz tym zrobić?czy to jest normalne?
0 0

efelinkaaa

#5651417 Napisano: 11.05.2013 20:48:08
Czy ktoś wie czy polisa OC przedłuża się automatycznie? Właśnie spojrzałam, że kończy się.. dzisiaj, a jutro chcę jechac na działkę emotka
0 0

Gość: ksantypa

#5651422 Napisano: 11.05.2013 20:51:25
chochliczka napisał(a):

Zauwazylam,ze co jakis czas slychac taki ddziwny dzwiek jakby wypuszczal powietrze,ewentualnei jakby naped dvd zaczynal chodzic, czhy ktos pomoze mi c oz tym zrobić?czy to jest normalne?

to chyba chłodzienie-u mnie jak za długo trzymam na kolanach i ciut sie pzregrzeje to podobne dźwieki wydaje.Trzeba zwracac uwagę , eby nie zaslaniać tych nawiewów co sa pod nim
0 0

Gość: chochliczka

#5651424 Napisano: 11.05.2013 20:52:56
ksantypa napisał(a):

chochliczka napisał(a):

to chyba chłodzienie-u mnie jak za długo trzymam na kolanach i ciut sie pzregrzeje to podobne dźwieki wydaje.Trzeba zwracac uwagę , eby nie zaslaniać tych nawiewów co sa pod nim

kurna tylko ze u mnie robi sie to tez jak on stoi na biurku emotka ech to chyba slabo z nim jak nawet od tego sie przegrzewa .
0 0

aurorcia

#5651443 Napisano: 11.05.2013 21:45:36
szukam kogoś kto pisze lub pisał pracę licencjacką/magisterską na temat "Obywatelstwo Unii Europejskiej" emotka emotka emotka
0 0

tereniagno

#5651450 Napisano: 11.05.2013 22:10:06
efelinkaaa napisał(a):

Czy ktoś wie czy polisa OC przedłuża się automatycznie? Właśnie spojrzałam, że kończy się.. dzisiaj, a jutro chcę jechac na działkę emotka

Ja mam w PZU i dziś mi wygasa.Wczoraj odnowiłam,ale był u mnie przedstawiciel,Wcześniej otrzymałam pismo,że mam przyjechać przedłużyć.Więc myślę,że automatycznie nie przedłuża się,chyba,że w innych ubezpieczalniach.
0 0

efelinkaaa

#5651471 Napisano: 11.05.2013 23:05:40
tereniagno napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Ja mam w PZU i dziś mi wygasa.Wczoraj odnowiłam,ale był u mnie przedstawiciel,Wcześniej otrzymałam pismo,że mam przyjechać przedłużyć.Więc myślę,że automatycznie nie przedłuża się,chyba,że w innych ubezpieczalniach.

uups, to nie dobrze emotka
Ja dopiero dzisiaj zauważyłam, że wygasa.. wiedziałam, że coś w maju, ale nie wiedziałam, że tak szybko emotka
0 0

Gość: mariolakal

#5651848 Napisano: 12.05.2013 22:52:04
Szukam jakiegoś wzoru usprawiedliwienia/wymyślonego powodu coby złożyć zeznanie podatkowe za rok 2012 po terminie i uniknąć kary... Moja koleżanka "zapomniała", że pracowała na umowę-zlecenie i dopiero dzisiaj przyniosła mi z płaczem PIT-11 zapominając o tym, ze ja już nie pracuję od ponad 4 lat i nie pamiętam tych kruczków, gdyż mam nawrót deprechy... emotka
0 0

kalisto1986

#5651868 Napisano: 12.05.2013 23:29:38
mariolakal napisał(a):

Szukam jakiegoś wzoru usprawiedliwienia/wymyślonego powodu coby złożyć zeznanie podatkowe za rok 2012 po terminie i uniknąć kary... Moja koleżanka "zapomniała", że pracowała na umowę-zlecenie i dopiero dzisiaj przyniosła mi z płaczem PIT-11 zapominając o tym, ze ja już nie pracuję od ponad 4 lat i nie pamiętam tych kruczków, gdyż mam nawrót deprechy... emotka

wystarczy,że złoży do urzędu tak zwany czynny żal - wujek google pewnie wypluje jakiś wzór jak wpisze emotka jego złożenie zwalnia z odpowiedzialności emotka
0 0

asantesana

#5651889 Napisano: 13.05.2013 00:05:11
kalisto1986 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

wystarczy,że złoży do urzędu tak zwany czynny żal - wujek google pewnie wypluje jakiś wzór jak wpisze emotka jego złożenie zwalnia z odpowiedzialności emotka

http://wiadomosci...adomosci/763546.html
Tutaj masz do ściągnięcia wzór pisma z "czynnym żalem"
0 0

luk1990

#5652632 Napisano: 13.05.2013 20:35:25
mam problem z rejestracja karty płatniczej z loreal paris emotka chce zarejestrowwać na stronie ale wyskakuje mi ,że nie udało sięzminić/nadać pinu emotka wpisuję kod aktywacyjny 0000 emotka
co robię źle ? proszę o pomoc emotka )
0 0

ziolko

#5652648 Napisano: 13.05.2013 20:54:11
luk1990 napisał(a):

mam problem z rejestracja karty płatniczej z loreal paris emotka chce zarejestrowwać na stronie ale wyskakuje mi ,że nie udało sięzminić/nadać pinu emotka wpisuję kod aktywacyjny 0000 emotka
co robię źle ? proszę o pomoc emotka )

wbk?
miałam wbk z innego konkursu kiedyś, to pokazuje zły pin, jak 3x się źle wprowadzi
trzeba dzwonić na infolinię banku (nr podany na odwrocie karty)
0 0

Gość: iskierka

#5652927 Napisano: 14.05.2013 11:19:01
Mamy problem z
Sony Xperia e ,a konkretnie nie łaczy się z wi-fi . Widzi sieć ,woła hasło,niby trwa logowanie i nic.Były zmieniane ustawienia na routerze(linksys wag200g) i nic nie daje.Router bez problemu łączy się z innym smartfonem ,laptopem czy drukarką.Czy miał ktoś podobny problem i udało go się jakoś rozwiązać?
0 0

Gość: spin

#5652947 Napisano: 14.05.2013 11:39:57
iskierka napisał(a):

Mamy problem z
Sony Xperia e ,a konkretnie nie łaczy się z wi-fi . Widzi sieć ,woła hasło,niby trwa logowanie i nic.Były zmieniane ustawienia na routerze(linksys wag200g) i nic nie daje.Router bez problemu łączy się z innym smartfonem ,laptopem czy drukarką.Czy miał ktoś podobny problem i udało go się jakoś rozwiązać?

proponuje najpierw sprawdzic czy wifi bedzie dzialalo na jakims publicznym hotspocie
0 0

Gość: iskierka

#5653433 Napisano: 14.05.2013 20:54:39
spin napisał(a):

iskierka napisał(a):

Mamy problem z

proponuje najpierw sprawdzic czy wifi bedzie dzialalo na jakims publicznym hotspocie

Dziękuję za podpowiedz emotka sprawdzimy
0 0

Gość: mariolakal

#5653488 Napisano: 14.05.2013 21:42:18
Hej, w jakim banku najlepiej założyć konto walutowe ? Mój synuś ma zamiar wyruszyć na saksy do Holandii, a później wysłać jakiś grosz mamusi... emotka
0 0