Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
martunik3
Postów 3129
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
otwiera się lista laureatów jakiegoś starego konka, rano jeszcze konkurs się otwierał
martunik3
Postów 3129
Data rejestracji 15.04.2009
Punkty karne 1
Konkursy dodane
powinno się otwierać Konkurs "Utulanki kołysanki"
marines27
Postów 267
Data rejestracji 29.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety nie korzystałem z tak zacnej oferty ale miałem przyjemność usłyszeć warunki.
Tak, można zrezygnować: telefonicznie lub pisemnie. Oczywiście po uregulowaniu zadłużenia.
Gość: brodziatko
jest tak samo. tylko warunkami sie roznia po ilu nieudanych zwrotach i jak licza zwrot.
Gość: chochliczka
mam go ok miesiac to laptop hp compaq.
Zauwazylam,ze co jakis czas slychac taki ddziwny dzwiek jakby wypuszczal powietrze,ewentualnei jakby naped dvd zaczynal chodzic, czhy ktos pomoze mi c oz tym zrobić?czy to jest normalne?
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: ksantypa
to chyba chłodzienie-u mnie jak za długo trzymam na kolanach i ciut sie pzregrzeje to podobne dźwieki wydaje.Trzeba zwracac uwagę , eby nie zaslaniać tych nawiewów co sa pod nim
Gość: chochliczka
kurna tylko ze u mnie robi sie to tez jak on stoi na biurku
aurorcia
Postów 4461
Data rejestracji 10.04.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie klikam i nie biorę udziału w klikanych!!!!
tereniagno
Postów 5277
Data rejestracji 19.03.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam w PZU i dziś mi wygasa.Wczoraj odnowiłam,ale był u mnie przedstawiciel,Wcześniej otrzymałam pismo,że mam przyjechać przedłużyć.Więc myślę,że automatycznie nie przedłuża się,chyba,że w innych ubezpieczalniach.
Nie klikam,nie głosuję,natrętnych blokuję
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
uups, to nie dobrze
Ja dopiero dzisiaj zauważyłam, że wygasa.. wiedziałam, że coś w maju, ale nie wiedziałam, że tak szybko
Gość: mariolakal
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wystarczy,że złoży do urzędu tak zwany czynny żal - wujek google pewnie wypluje jakiś wzór jak wpisze
asantesana
Postów 6359
Data rejestracji 14.01.2012
Punkty karne 0
Konkursy dodane 7
http://wiadomosci...adomosci/763546.html
Tutaj masz do ściągnięcia wzór pisma z "czynnym żalem"
luk1990
Postów 2350
Data rejestracji 13.10.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
co robię źle ? proszę o pomoc
alaalex40 i luk1990
ziolko
Postów 10403
Data rejestracji 06.01.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
wbk?
miałam wbk z innego konkursu kiedyś, to pokazuje zły pin, jak 3x się źle wprowadzi
trzeba dzwonić na infolinię banku (nr podany na odwrocie karty)
Gość: iskierka
Sony Xperia e ,a konkretnie nie łaczy się z wi-fi . Widzi sieć ,woła hasło,niby trwa logowanie i nic.Były zmieniane ustawienia na routerze(linksys wag200g) i nic nie daje.Router bez problemu łączy się z innym smartfonem ,laptopem czy drukarką.Czy miał ktoś podobny problem i udało go się jakoś rozwiązać?
Gość: spin
proponuje najpierw sprawdzic czy wifi bedzie dzialalo na jakims publicznym hotspocie
Gość: iskierka
Dziękuję za podpowiedz
Gość: mariolakal