Pomocy!!!!

magdalena_g

#5675452 Napisano: 13.06.2013 09:19:51
Co się stało Z pocztą na gazeta.pl /nie kogę wejść do wiadomości emotka
0 0

karkocka

#5675456 Napisano: 13.06.2013 09:28:17
ace napisał(a):

Pomocy! Wie ktos jak sie pozbyc wirusa policja? Najlepiej tak by nie byl wymagany inny komp... Bo kurcze zablokowal mi kompa a nie mam innego emotka

ostatnio ten wirus dopadł mój komputer emotka
Mężowi udało się odblokować, ale z innego komputera musiał wejść i na kilku stronach poczytać jak to zrobić emotka a i tak mu to trochę czasu zajęło
0 0

Gość: doma91misiek

#5678330 Napisano: 17.06.2013 21:20:15
Czy byłby ktoś tak miły i wytłumaczył mi czemu nie mogę zarejestrować rachunku z super-pharm do konkursu nivea? Wygląda na to, że mam błędny nr paragonu emotka
0 0

Gość: spin

#5678393 Napisano: 17.06.2013 22:12:17
ace napisał(a):

Pomocy! Wie ktos jak sie pozbyc wirusa policja? Najlepiej tak by nie byl wymagany inny komp... Bo kurcze zablokowal mi kompa a nie mam innego emotka

szukaj na google lub dobreprogramy.pl
0 0

baja31

#5678690 Napisano: 18.06.2013 12:08:48
Potrzebuję przetłumaczyć ulotkę informacyjną z leku. Informacja po niemiecku jeśli byłaby miła osoba która mogłaby mi pomóc przetłumaczyć byłabym wdzięczna. Na meila wyślę scan ulotki. Dziękuję
0 0

Gość: chochliczka

#5681418 Napisano: 21.06.2013 23:15:11
szukam pomocy odnosnie ipoda z hallsow, podlaczylam go kablem do usb i do laptopa i od kilku minut cisza,co robic?
0 0

Gość: l0ginka

#5681435 Napisano: 21.06.2013 23:59:24
chochliczka napisał(a):

szukam pomocy odnosnie ipoda z hallsow, podlaczylam go kablem do usb i do laptopa i od kilku minut cisza,co robic?

iPod nie wymaga zainstalowania iTunes?
0 0

#5681436 Napisano: 22.06.2013 00:02:05
l0ginka napisał(a):

chochliczka napisał(a):

iPod nie wymaga zainstalowania iTunes?

dzięki wlasnie juz to robię, ale nie wiem czy na windowsie 8 będzie dzialac? w wymaganich systemowych jest 7,xp i vista tylko chyba ;/
0 0

Gość: l0ginka

#5681438 Napisano: 22.06.2013 00:12:53

Powinien działać, a działa? Już zrobiłaś?
0 0

#5681439 Napisano: 22.06.2013 00:23:37

póki co wrzucilam jakies tam pliki i ładuje baterie- napisane w instrukcji, ze ok 3 h to trzeba robic,wiec narazie nei wiem czy działa.
0 0

#5681488 Napisano: 22.06.2013 10:43:47
chochliczka napisał(a):

póki co wrzucilam jakies tam pliki i ładuje baterie- napisane w instrukcji, ze ok 3 h to trzeba robic,wiec narazie nei wiem czy działa.

iTunes go widZi?
0 0

ankasss

#5681559 Napisano: 22.06.2013 13:46:37
mam problem z połączeniem z netem przez wi-fi, na stacjonarnym wszystko działa, a na laptopie nie może się połączyć, reset i odcięcie zasilania nie pomogły. najprawdopodobniej dzieciaki coś przyciskały i zablokowały połączenie, ma ktoś pomysł jak to odblokować?
0 0

#5681627 Napisano: 22.06.2013 15:35:13
ankasss napisał(a):

mam problem z połączeniem z netem przez wi-fi, na stacjonarnym wszystko działa, a na laptopie nie może się połączyć, reset i odcięcie zasilania nie pomogły. najprawdopodobniej dzieciaki coś przyciskały i zablokowały połączenie, ma ktoś pomysł jak to odblokować?

jaki router, jaki laptop?
0 0

ankasss

#5681653 Napisano: 22.06.2013 16:49:35
router ASMAX Ar 1004, laptop Lenovo B570
0 0

Gość: swibek

#5681726 Napisano: 22.06.2013 19:58:55
ankasss napisał(a):

jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta.. emotka sprawdz sobie.. tez kiedys przeklinałam, reinstal robiłam, przepinałam.. a poprostu przenosząc kompa palcem przesunełam.. a ile nerwów było przez taką cenzurarelkę.. emotka
0 0

ankasss

#5681738 Napisano: 22.06.2013 20:41:05
faktycznie przestawiłam przycisk i jest jakiś postęp,(w życiu bym na to nie wpadła), teraz próbuje nawiązać połączenie, ale wyskakuje jakiś komunikat, że połączenie jest za słabe. jutro albo w poniedziałek spróbuje się jeszcze skontaktować z netią
dzięki za podpowiedź

swibek napisał(a):

ankasss napisał(a):

jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta.. emotka sprawdz sobie.. tez kiedys przeklinałam, reinstal robiłam, przepinałam.. a poprostu przenosząc kompa palcem przesunełam.. a ile nerwów było przez taką cenzurarelkę.. emotka

tęp
0 0

Gość: swibek

#5681816 Napisano: 23.06.2013 00:00:57
ankasss napisał(a):

faktycznie przestawiłam przycisk i jest jakiś postęp,(w życiu bym na to nie wpadła), teraz próbuje nawiązać połączenie, ale wyskakuje jakiś komunikat, że połączenie jest za słabe. jutro albo w poniedziałek spróbuje się jeszcze skontaktować z netią
dzięki za podpowiedź

swibek napisał(a):

ankasss napisał(a):

tęp

jak już włączyłaś to próbuj resetować połączenie, ewentualnie na nowo instalke puść.. mogło cosik wywalić.. ale najlepiej sprawdź jutro.. ja czasem tłumaczę sobie, ze komp chce sam ode mnie odpocząć.. albo burza w okolicy (no co! emotka 300 km dalej burza, to też może reagować!) emotka
0 0

Gość: hittmanka

#5682640 Napisano: 24.06.2013 16:02:57
z innej beczki ale może ktoś niestety miał podobne doświadczenia....

moja teściowa leczy się onkologicznie, nie jest dobrze... guz ucisnął rdzeń i przestała chodzić. Jest rehabilitowana ale już nie będzie chodziła, narazie jest basen i noszenie jej na rękach do toalety ale dojdą pampersy itp... ja i mąż pracujemy, bierzemy opiekę , l4 i co się da żeby z mamą być ale już długo tak nie pociągniemy bo nas zwolnią i dopiero się narobi... chciałam załatwić pielęgniarkę żeby przychodziła na 2-4 h dziennie ale powiedzieli mi że przy raku się nie należy.... może ktoś wie kto nam może pomóc bo niczego nie mogę znaleźć a na prywatną długotrwałą opiekę niestety mnie nie stać emotka
0 0

Gość: gosia16

#5682645 Napisano: 24.06.2013 16:07:37
hittmanka napisał(a):

moja teściowa leczy się onkologicznie, nie jest dobrze... guz ucisnął rdzeń i przestała chodzić. Jest rehabilitowana ale już nie będzie chodziła, narazie jest basen i noszenie jej na rękach do toalety ale dojdą pampersy itp... ja i mąż pracujemy, bierzemy opiekę , l4 i co się da żeby z mamą być ale już długo tak nie pociągniemy bo nas zwolnią i dopiero się narobi... chciałam załatwić pielęgniarkę żeby przychodziła na 2-4 h dziennie ale powiedzieli mi że przy raku się nie należy.... może ktoś wie kto nam może pomóc bo niczego nie mogę znaleźć a na prywatną długotrwałą opiekę niestety mnie nie stać emotka

Są oddziały pielęgnacyjno-opiekuńcze.przewlekle chorych.nawet jak sa płatne to jest to chyba 75% emerytury ,a teściowa pewnie taką posiada.
0 0

Gość: koza.k90

#5682646 Napisano: 24.06.2013 16:07:38
hittmanka napisał(a):

PW
0 0