Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
magdalena_g
Postów 494
Data rejestracji 28.01.2013
Punkty karne 1
Konkursy dodane
karkocka
Postów 3884
Data rejestracji 16.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ostatnio ten wirus dopadł mój komputer
Mężowi udało się odblokować, ale z innego komputera musiał wejść i na kilku stronach poczytać jak to zrobić
Zrobię zakupy w Carrefour, Tesco, Superpharm, Netto, Auchan, Kaufland, Hebe, Drogeria Natura, Stokrotka, Lidl, Biedronka, Żabka, Pepco, Rossmann, Odido, Lewiatan, Piotr i Paweł,, TOYS\'R`US, BP, Orlen, Delikatesy Centrum, Inmedio, Circle K, DUKA ...
Gość: doma91misiek
Gość: spin
szukaj na google lub dobreprogramy.pl
baja31
Postów 143
Data rejestracji 21.03.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: chochliczka
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
Gość: l0ginka
iPod nie wymaga zainstalowania iTunes?
dzięki wlasnie juz to robię, ale nie wiem czy na windowsie 8 będzie dzialac? w wymaganich systemowych jest 7,xp i vista tylko chyba ;/
Gość: l0ginka
Powinien działać, a działa? Już zrobiłaś?
póki co wrzucilam jakies tam pliki i ładuje baterie- napisane w instrukcji, ze ok 3 h to trzeba robic,wiec narazie nei wiem czy działa.
iTunes go widZi?
ankasss
Postów 1233
Data rejestracji 12.09.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jaki router, jaki laptop?
ankasss
Postów 1233
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: swibek
jeśli działało to może dzieciaki poprostu przesuneły suwaczek do netu.. nie wiem jak na Twoim ale mój laptop ma z przodu takie wyłączanko neta..
ankasss
Postów 1233
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za podpowiedź
tęp
Gość: swibek
jak już włączyłaś to próbuj resetować połączenie, ewentualnie na nowo instalke puść.. mogło cosik wywalić.. ale najlepiej sprawdź jutro.. ja czasem tłumaczę sobie, ze komp chce sam ode mnie odpocząć.. albo burza w okolicy (no co!
Gość: hittmanka
moja teściowa leczy się onkologicznie, nie jest dobrze... guz ucisnął rdzeń i przestała chodzić. Jest rehabilitowana ale już nie będzie chodziła, narazie jest basen i noszenie jej na rękach do toalety ale dojdą pampersy itp... ja i mąż pracujemy, bierzemy opiekę , l4 i co się da żeby z mamą być ale już długo tak nie pociągniemy bo nas zwolnią i dopiero się narobi... chciałam załatwić pielęgniarkę żeby przychodziła na 2-4 h dziennie ale powiedzieli mi że przy raku się nie należy.... może ktoś wie kto nam może pomóc bo niczego nie mogę znaleźć a na prywatną długotrwałą opiekę niestety mnie nie stać
Gość: gosia16
Są oddziały pielęgnacyjno-opiekuńcze.przewlekle chorych.nawet jak sa płatne to jest to chyba 75% emerytury ,a teściowa pewnie taką posiada.
Gość: koza.k90
PW