Dziś cieszę się z.....

fryz

#7393024 Napisano: dzisiaj o 16:48:55
pikawka napisał(a):

Przyjeżdżaj do mnie, ja czekałam 3 miesiące!!!! emotka  W sumie był termin za 2 ale miałam wycieczkę do Turcji i przełożyłam o miesiąc emotka

Jak zaczynałam poszukiwania (szpitale na śląsku i w małopolsce) to najwcześniej bylo w 2028 💩
1 pikawka 0

pikawka

#7393025 Napisano: dzisiaj o 16:52:35
fryz napisał(a):

Jak zaczynałam poszukiwania (szpitale na śląsku i w małopolsce) to najwcześniej bylo w 2028 💩

W u mnie w Bydgoszczy to samo - 2 lata emotka   emotka   a wystarczyło oddalić się o 40 km i proszę emotka  jestem mega zadowolona, ludzie przemili. Fakt sala operacyjna do 19 czynna i od rana do wieczora zasuwają… ja byłam ostatnia, wzięli mnie dopiero o 19 emotka ale mam za sobą a jutro rano do domku emotka

pikawka

#7393026 Napisano: dzisiaj o 16:53:07
fryz napisał(a):

To maj to i tak nie jest źle. Zleci!!
1 fryz 0

fryz

#7393027 Napisano: dzisiaj o 16:57:47
pikawka napisał(a):

W u mnie w Bydgoszczy to samo - 2 lata emotka   emotka   a wystarczyło oddalić się o 40 km i proszę emotka  jestem mega zadowolona, ludzie przemili. Fakt sala operacyjna do 19 czynna i od rana do wieczora zasuwają… ja byłam ostatnia, wzięli mnie dopiero o 19 emotka ale mam za sobą a jutro rano do domku emotka

Mnie ortopeda przygotowywał na 5 lat czekania na zabieg, więc ten maj to jakby ekspresowy 😅😅😅
1 pikawka 0