Dziś nic nie wygrałem! To już było!

jokan

#6722982 Napisano: 19.08.2020 12:58:10
anaesth napisał(a):

Nie trzeba słów, smutna pomarańcza mówi wszystko emotka

ja tez dzisiaj nic:(, a w kotrym konkursie taka pomaranczka wyskakuje?
0 0

nanajka81

#6723012 Napisano: 19.08.2020 14:53:19
kubuś - 2 razy pudło, leibniz - pudło, aquafresh - pudło... Kozel - 7 x pudło... Beznadziejne są te bramki emotka
0 0

tereniagno

#6723015 Napisano: 19.08.2020 15:01:57
Heh,nadal pustoemotka
0 0

nanajka81

#6723033 Napisano: 19.08.2020 15:56:13
superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

kubuś - 2 razy pudło, leibniz - pudło, aquafresh - pudło... Kozel - 7 x pudło... Beznadziejne są te bramki emotka

Wiesz moze nie tyle beznadziejne bramki, co slabo zabezpieczone promocje.
Gosciu rozlozyl Leszka od srodka - przodownik tyg.9. 
Formularze do loterii za 2zl, te bramkowe, bez numeru kasy fiskalnej - ja omijam, bo szkoda kasy. Ze sklepikarzami nie wygrasz. I do tego jest masa kas fiskalnych z blednymi godzinami na paragonach (zmiana czasu lato/zima). Wydrukuje jak wygra... A Ty placisz za kazdy produkt.
Jakby w bramkach info o wygranej przychodzilo po 2 godzinach to moge zagrac. Tak to jedynie podbijanie statystyk loterii. Dobrze ze Pomarancz ma numer kasy, moze w koncu przestanie mi płakac.

a co to ten pomarańcz?
0 0

anialistopad

#6723047 Napisano: 19.08.2020 16:19:20
Nic i nic w loteri, Haribo mnie olewa, kubuś, leibniz i tak każda po kolei
0 0

kaktus1012

#6723171 Napisano: 20.08.2020 09:15:54
Wątku działaj, wątku ruchy, dosyć mamy tej posuchy. Rozwiąż worek z nagrodami, sypnij hojnie prezentami. 
0 0

jokan

#6723174 Napisano: 20.08.2020 09:31:07
nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

Formularze do loterii za 2zl, te bramkowe, bez numeru kasy fiskalnej - ja omijam, bo szkoda kasy. Ze sklepikarzami nie wygrasz. I do tego jest masa kas fiskalnych z blednymi godzinami na paragonach (zmiana czasu lato/zima). Wydrukuje jak wygra... A Ty placisz za kazdy produkt.
Jakby w bramkach info o wygranej przychodzilo po 2 godzinach to moge zagrac. Tak to jedynie podbijanie statystyk loterii. Dobrze ze Pomarancz ma numer kasy, moze w koncu przestanie mi płakac.

a co to ten pomarańcz?

Nestle płatki - loteria
0 0

nanajka81

#6723213 Napisano: 20.08.2020 11:11:28
jokan napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

superloser napisał(a):

nanajka81 napisał(a):

a co to ten pomarańcz?

Nestle płatki - loteria

a to jeszcze nie brałam udziału... dzięki!
0 0

ankasss

#6723218 Napisano: 20.08.2020 11:32:51
Bardzo dawno nic nie wygrałam, może wpisem w wątku coś odczaruje.
0 0

dwaburekoty

#6723290 Napisano: 20.08.2020 15:43:02
Dzisiaj odido spokojnie, prosto, ładnie, lecz bez zbytecznej kombinatoryki typowej dla mnie. jeśli i to nie przyniesie skutku, to kończę przygodę z konkursami
0 0

basiag

#6723295 Napisano: 20.08.2020 15:57:50
dwaburekoty napisał(a):

Dzisiaj odido spokojnie, prosto, ładnie, lecz bez zbytecznej kombinatoryki typowej dla mnie. jeśli i to nie przyniesie skutku, to kończę przygodę z konkursami

życzę szczęścia , bo ja pisuję tak z natury: ładnie, składnie, poprawnie i mało kiedy to łapie, jak czasem coś mi wyjdzie całkiem od pały jak ostatnio w lewiatanie to z zaskoczenia załapuje. Ich musi coś zaintrygować, zadziwić, bo ładnych, składnych to mają chyba po kokardkę emotka

nanajka81

#6723309 Napisano: 20.08.2020 16:24:03
dwaburekoty napisał(a):

obiecywanki cacanki emotka ciężko skończyć z czymś co jest fajne i ciekawe choć często niesprawiedliwe. Ja wciąż się męczę nad FA przygoda i na razie efektu w postaci wygranej brak emotka

dwaburekoty

#6723312 Napisano: 20.08.2020 16:32:48
nanajka81 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

obiecywanki cacanki emotka ciężko skończyć z czymś co jest fajne i ciekawe choć często niesprawiedliwe. Ja wciąż się męczę nad FA przygoda i na razie efektu w postaci wygranej brak emotka

w wersji pierwotnej posta było "spróbuję skończyć z konkursami" emotka . potem stwierdziłam że będę bardziej zdecydowana emotka . moje zgłoszenia z grą słów, skojarzeniami, zabawne itp nie cieszą się popularnością, więc trzeba spróbować w drugą strone. emotka

delfinka101

#6723316 Napisano: 20.08.2020 16:54:58
dwaburekoty napisał(a):

Ja siedzę od kilku dni, nakupiłam paragonów chyba 5 a mój syn usiadł, napisał,wysłał i mnie zawstydził.To co napisał jest naprawdę fajne,całkiem w innym klimacie niż ja klepię. Niech wygra .
0 0

FBelzbieta16

#6723317 Napisano: 20.08.2020 16:56:29
Pajęczyną omotane moje szczęście w wygranych.... emotka
Bezlitosny kurz zatarł zapach szczęścia emotka
Losie, wątku- weź podziałaj bo po długiej przerwie wracam do gry!
Sprawcą mej radości możesz być TY emotka
0 0

as32572

#6723357 Napisano: 20.08.2020 19:29:37
Hej nagrody, gdzie jesteście?
0 0

anaesth

#6723365 Napisano: 20.08.2020 19:53:21
delfinka101 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Ja siedzę od kilku dni, nakupiłam paragonów chyba 5 a mój syn usiadł, napisał,wysłał i mnie zawstydził.To co napisał jest naprawdę fajne,całkiem w innym klimacie niż ja klepię. Niech wygra .

Tak samo mój mąż - siada, pisze i wygrywa. Zaraz go posadzę do Odido, bo liczba paragonów mnie przerosła (całe 3). 

basiag napisał(a):

życzę szczęścia , bo ja pisuję tak z natury: ładnie, składnie, poprawnie i mało kiedy to łapie, jak czasem coś mi wyjdzie całkiem od pały jak ostatnio w lewiatanie to z zaskoczenia załapuje. Ich musi coś zaintrygować, zadziwić, bo ładnych, składnych to mają chyba po kokardkę emotka

To ja tak ostatnio wygrałam w bref i elseve - zgłoszeniami pisanymi na kolanie w 2 minuty. Im więcej myślę, staram się, dopieszczam zgłoszenie, tym gorzej emotka  
0 0

edzia21

#6723372 Napisano: 20.08.2020 20:16:27
anaesth napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

dwaburekoty napisał(a):

Tak samo mój mąż - siada, pisze i wygrywa. Zaraz go posadzę do Odido, bo liczba paragonów mnie przerosła (całe 3). 

basiag napisał(a):

To ja tak ostatnio wygrałam w bref i elseve - zgłoszeniami pisanymi na kolanie w 2 minuty. Im więcej myślę, staram się, dopieszczam zgłoszenie, tym gorzej emotka  

Również 2-minutowe "shity" na Bref powysyłałam i sporo wygrałam emotka  Jak usiądę i pomyślę nad zgłoszeniem, to u Albedo niczego nie mam. Jakoś tak, ostatnio...

anaesth

#6723374 Napisano: 20.08.2020 20:26:50
edzia21 napisał(a):

Również 2-minutowe "shity" na Bref powysyłałam i sporo wygrałam emotka  Jak usiądę i pomyślę nad zgłoszeniem, to u Albedo niczego nie mam. Jakoś tak, ostatnio...

A u Smolara da się wygrać shitem? Bo dzisiaj wysłałam emotka

(trochę się offtopic zrobił)
0 0

dwaburekoty

#6723375 Napisano: 20.08.2020 20:29:50
anaesth napisał(a):

edzia21 napisał(a):

A u Smolara da się wygrać shitem? Bo dzisiaj wysłałam emotka

(trochę się offtopic zrobił)

da się. jedyny raz wygrałam u nich (co prawda tylko zestaw produktów) totalnym shitem. pytanie było, jak o siebie zadbasz, albo coś takiego. moja odpowiedź: pójdę w końcu do fryzjera, bo mam dość koloru swoich włosów.

po smsie z gratulacjami, Smolar stał się dla mnie agencja niegodną jakiegokolwiek szacunku.