Dziś nic nie wygrałem! To już było!

pink086

#6779888 Napisano: 08.05.2021 08:56:18
Auchan idź się ugryź:P ale będę próbować hihi
0 0

ReneK

#6779897 Napisano: 08.05.2021 09:20:26
I po Urodzinachemotka
A prezentu jak nie było tak Ni Maemotka
A tak miało być pięknie emotka
Ale trzeba mieć Nadzieję że w końcu coś Superowego Nadejdzie emotka
Wąteczku Liczę na Ciebie!emotka
0 0

anaesth

#6779923 Napisano: 08.05.2021 12:27:46
Czwartkowa stówa do Auchan zmotywowała mnie do zagrania w innych loteriach bramkowych, no i co? To co zawsze, czyli pustki. Nie wiem jak Wy to robicie, że wygrywacie w Zozolach, Haribo i całej reszcie... Przynajmniej współpracownicy się cieszą, że przynoszę cukierki do pracy emotka
1 DAIKOKU 0

DAIKOKU

#6779961 Napisano: 08.05.2021 18:32:27
anialistopad napisał(a):

Auchan wszyscy wygrywają,a mi jakiś nie wpadaja te bony

..moje też jeszcze krążą w czarnej dziurze...
0 0

DAIKOKU

#6779967 Napisano: 08.05.2021 19:06:30
WĄTECZKU.... WĄTECZKU... JA ROBIĘ CO MOGĘ - CZAS NA CIEBIE emotka    emotka emotka emotka
0 0

flinta_13

#6780034 Napisano: 09.05.2021 14:13:04
wraithbeauty napisał(a):

Ale lipa dzisiaj ani lubisie ani haribo emotka

U mnie to samo masakraemotka
0 0

nanajka81

#6780039 Napisano: 09.05.2021 14:56:29
Auchan - wciąż 0 trafień, Lubisie - 0.
0 0

rare85

#6780040 Napisano: 09.05.2021 15:05:34
W Auchan próbuję nad ranem, próbuję po nocy
Próbuję wieczorem, i w południe, bo może zaskoczy...
I tak próbować nie przestanę
W końcu ten bon w me ręce się dostanie! emotka

@gnieszk@

#6780041 Napisano: 09.05.2021 15:13:47
rare85 napisał(a):

Amen emotka
1 rare85 0

FBbeata7

#6780046 Napisano: 09.05.2021 16:01:42
@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Amen emotka

Pewnie pod koniec loterii będzie luźniej, bo tylko raz można wygrać 100 zł i raz 50 zł. Jak wszyscy powygrywają już  swoje bony, będzie większa szansa.

domika

#6780070 Napisano: 09.05.2021 18:46:33
FBbeata7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Amen emotka

Pewnie pod koniec loterii będzie luźniej, bo tylko raz można wygrać 100 zł i raz 50 zł. Jak wszyscy powygrywają już  swoje bony, będzie większa szansa.

Też na to liczę, bo jak dotąd wielkie nic.
1 rare85 0

edzia21

#6780072 Napisano: 09.05.2021 19:01:44
domika napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Amen emotka

Niekoniecznie...patrząc na zainteresowanie tą akcją - to jakiś kosmos. Nawet w nocy (o 3, 4, 5)...ciężko coś trafić. Dodatkowo w moim AUCHAN co 5 minut nadają z megafonów o akcji i zachęcają do grania o bony, a ludzi multum. Bonów niby jest dużo, ale patrząc globalnie - mało. emotka  Moim punktem odniesienia jest też loteria milki/oreo/kaktusa...gdzie trzeba dodatkowo loda z kodem kupić, to masakra (i niby wygrane są co 3-4 minuty). emotka
1 mia 0

FBbeata7

#6780076 Napisano: 09.05.2021 19:26:13
edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Amen emotka

Niekoniecznie...patrząc na zainteresowanie tą akcją - to jakiś kosmos. Nawet w nocy (o 3, 4, 5)...ciężko coś trafić. Dodatkowo w moim AUCHAN co 5 minut nadają z megafonów o akcji i zachęcają do grania o bony, a ludzi multum. Bonów niby jest dużo, ale patrząc globalnie - mało. emotka  Moim punktem odniesienia jest też loteria milki/oreo/kaktusa...gdzie trzeba dodatkowo loda z kodem kupić, to masakra (i niby wygrane są co 3-4 minuty).  emotka

Ja dziś z Oreo  na ,,pustą " minutę sie załapałam. Lody strasznie słodkie i drogie,  więcej próbować nie będę.
1 edzia21 0

rare85

#6780080 Napisano: 09.05.2021 19:56:51
edzia21 napisał(a):

domika napisał(a):

FBbeata7 napisał(a):

@gnieszk@ napisał(a):

rare85 napisał(a):

Amen emotka

Niekoniecznie...patrząc na zainteresowanie tą akcją - to jakiś kosmos. Nawet w nocy (o 3, 4, 5)...ciężko coś trafić. Dodatkowo w moim AUCHAN co 5 minut nadają z megafonów o akcji i zachęcają do grania o bony, a ludzi multum. Bonów niby jest dużo, ale patrząc globalnie - mało. emotka  Moim punktem odniesienia jest też loteria milki/oreo/kaktusa...gdzie trzeba dodatkowo loda z kodem kupić, to masakra (i niby wygrane są co 3-4 minuty).  emotka

Ty to umiesz człowieka pocieszyć emotka Nic to, pozostaje próbować. Skończę tą loterię z tarczą albo na tarczy, to znaczy z bonem lub bez emotka
0 0

edzia21

#6780082 Napisano: 09.05.2021 20:07:00
rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Ty to umiesz człowieka pocieszyć emotka Nic to, pozostaje próbować. Skończę tą loterię z tarczą albo na tarczy, to znaczy z bonem lub bez emotka

Trzymam kciuki za Ciebie emotka  czasami wystarczy tylko ten JEDEN strzał emotka
1 rare85 0

tereniagno

#6780087 Napisano: 09.05.2021 21:22:30
Oreo mnie dziś dobiło.Nie dość,że te lody drogie,to jeszcze nie smakują mi i nie tylko,
to jeszcze wpisuję kod i co chwilę-nieprawidłowyemotka emotka
Z Kaktusa też pudłaemotka
Od początku kwietnia 0 wygranych i nic nie mogę ugrać emotka
Już mi "ręce letom" na te bramki,ciągle łudzę się, że MOŻE TERAZ i następne rozczarowanieemotka
Chyba czas na jakiś odpoczynek od konkursów, skoro tak długo same pustkiemotka
0 0

Gość: leilani1

#6780096 Napisano: 09.05.2021 22:29:37
 Jeśli ktoś chciałby cokolwiek wygrać bo nic nie wygrywa, oto i mała podpowiedź dla wszystkich, którzy lubią muzykę i wygrywanie płyt: na facebookowej stronie Radio Kultura zawsze we wtorki i bodajże piątki około 10 rano podawane jest zadanie konkursowe - przeważnie do wygrania są płyty (czasem książki, raz były to skarpetki i śmieszne mydło) - i  ZAWSZE taki konkurs trwa tylko do 11.45, a jakiś kwadrans później podawane są wyniki i w tym krótkim czasie trzeba im wysłać odpowiedź. Tak więc siłą rzeczy udział bierze wtedy mało osób wiec możliwość wygrania spora emotka Taka moja mała podpowiedź dla wszystkich, którzy chcą coś wygrać - cokolwiek, a im się nie udaje emotka . Tam wystarczy udzielić odpowiedzi jednym krótkim celnym zdaniem - np. ostatnio tam było pytanie o planetę, na której chcielibyście spędzić urlop. Ja odpowiedziałam: "na Diunie bo tam jest zawsze najlepszy melanż" emotka (Melanż to taka substancja wydobywana na Diunie z książek Franka Herberta, jeśli ktoś nie czytał Diuny emotka ). No i wygrałam. Tam też wygrałam ostatnio Mazurki Chopina, dzis słuchałam ich przez cały dzień  emotka

fantagiro

#6780100 Napisano: 10.05.2021 00:05:28
maju maju ..cóż zobaczymy dziś?!
ps.  hokus pokus emotka
0 0

nanajka81

#6780108 Napisano: 10.05.2021 07:02:26
leilani1 napisał(a):

Jeśli ktoś chciałby cokolwiek wygrać bo nic nie wygrywa, oto i mała podpowiedź dla wszystkich, którzy lubią muzykę i wygrywanie płyt: na facebookowej stronie Radio Kultura zawsze we wtorki i bodajże piątki około 10 rano podawane jest zadanie konkursowe - przeważnie do wygrania są płyty (czasem książki, raz były to skarpetki i śmieszne mydło) - i  ZAWSZE taki konkurs trwa tylko do 11.45, a jakiś kwadrans później podawane są wyniki i w tym krótkim czasie trzeba im wysłać odpowiedź. Tak więc siłą rzeczy udział bierze wtedy mało osób wiec możliwość wygrania spora emotka Taka moja mała podpowiedź dla wszystkich, którzy chcą coś wygrać - cokolwiek, a im się nie udaje emotka . Tam wystarczy udzielić odpowiedzi jednym krótkim celnym zdaniem - np. ostatnio tam było pytanie o planetę, na której chcielibyście spędzić urlop. Ja odpowiedziałam: "na Diunie bo tam jest zawsze najlepszy melanż" emotka (Melanż to taka substancja wydobywana na Diunie z książek Franka Herberta, jeśli ktoś nie czytał Diuny emotka ). No i wygrałam. Tam też wygrałam ostatnio Mazurki Chopina, dzis słuchałam ich przez cały dzień  emotka

no i fajnie że się podzieliłaś tym gdzie da się wygrać. Co prawda ja wyrosłam z grania o to co mi niepotrzebne ale jak są to książki to gram bo potem je zanoszę do miejskiej biblioteki emotka DZIĘKUJE!
0 0

nanajka81

#6780109 Napisano: 10.05.2021 07:04:47
edzia21 napisał(a):

rare85 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Trzymam kciuki za Ciebie  emotka  czasami wystarczy tylko ten JEDEN strzał emotka

u mnie już 6 strzałów i d*a z wygranej w Auchan.
0 0