Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusiu, gratuluję dziewczynki... Ale tak się zastanawiam - z jednej strony taki rygoryzm jeśli chodzi o kwestie alkoholowo-płynowozębowe itp. Z czym się w sumie zgadzam.
A z drugiej - hurtowe ilości usg, które zdaniem niektórych w nadmiernej ilości też nie jest zdrowe... Z czym też się w sumie zgadzam...
monia24
Postów 4198
Data rejestracji 10.05.2007
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratuluję i zdrówka życzę
\"Gdy kochasz i podążasz właściwą drogą, to wiatr wieje we właściwą stronę i zawsze jest z górki. A nawet jeśli jest pod górkę, to jak kochasz, ktoś cię za sobą w górę pociągnie\" - M.Witkiewicz
Gość: grusia25
Wielkie gratulacje ,nawet nie wiesz jak Ci zazdroszcze
Gość: agulecece
ja mam dziewczęce ciuszki a potrzebuje chłopięce moze jakas wymiana?
Gość: katrin22
Gratuluję takiej gromadki musicie mieć wesoło, i musi to byc na prawdę szczęśliwa rodzinka
Ja też mam odmienne zdanie co do niektórych spraw, ale tu na forum nie warto je wyrażać, bo robi się z tego niezły mętlik.
Gość: grusia
A gdzie Ty kobieto widzisz HURTOWE ILOSCI USG w moim przypadku ?Nie znosze jak ktos sie wtrynia nie wiedzac o czym pisze ...
Gość: iwciaj71
gratuluję, fajnie masz
Gość: agulecece
ja uważam ,że lepiej robić często usg i w razie czego w odpowiednim czasie zareagować(jeżeli z dzidzą jest coś nie tak)niż później mieć pretensje do wszystkich o wszystko a GRUSIA za 1 usg ma filmik i zdjęcia więc gdzie tu częste usg?
- miałam robione od pocztaku ciąży 2 USG - nie latam co miesiac podgladac maluszka - robilabym tak gdyby własnie było cos nie tak ale jest wszystko w porzadku.Dodam ze mialam miec robione jeszcze jedno ale byla awaria a ze to badanie robi sie w konkretnym terminie to przepadło. Mi na tym ostatnim USG zrobiono full opcje bo mowi sie ze jest to najwazniejsze USG w całej ciąży a zrobienie 2D,3D,4D za jednym zamachem nie jest takie trudne - wystarczy nacisnac odpowiedni klawisz. Co jak co ale nie mozna mi zarzucic niczego pod tym wzgledem dlatego nie lubei gdy ktos wpada w temat i mi cos zarzuca nie wiedzac jaka jest prawda .
GRATULACJE przyszła mamusiu
A ja mam dzis zly dzien,mam dzis wizyte i zobacze czy dalej musze brac leki na serce - z nerwow rzucam gromami - dobrze ze synek zostal u dziadkow po wczorajszej wycieczce
efelinkaaa
Postów 3061
Data rejestracji 27.10.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam chyba 6 USG w ciązy
dagmara, agusia - gratulacje!
grusia - gratuluję córeczki
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do usg to jeśli by bylo szkodliwe to by nie robili ich lekarza. Teraz w dobie nowowczesnego sprzętu nie ma takich zagrożeń. Lekarz robi usg tak często jak uważa za stosowne i ja ufam mu że wie co robi i co jest dla nas dobre
zresztą lubię popatrzeć na moje maleństwo - teraz widać że to malutki człowieczek
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: nineczka17
wielki szacunek i podziw
ja już nie mam odwagi na czwarte dzieciątko
za bardzo ciąża daje mi się we znaki
podziwia i szanuję każdą kobietę w ciąży bo mnie każda kosztowała wiele
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Bardzo serdecznie Ci gratuluję i obyś urodziła zdrowe Dziecko
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
Gość: dagmara
Cudaczku 121, to ani gLupota ani odwaga tylko prawdziwe życie, ktore nie zawsze przystaje do ludzkich wyobrażeń. Jeśli będziesz w okolicach Trojmiasta to zapraszam do nas - myślę,ze warto. tak samo zresztą kazdego, kto ma na to ochotę , u nas zawsze zmieści sie jeszcze jedna osoba, bo i dom spory i pogadać lubimy. ;D
Gość: badgirl
-po pierwsze GRATULUJE !!!
-po drugie PODZIWIAM
-trochę zazdroszczę (odwagi)
Życzę spokojnej ciąży i lekkiego porodu
Gość: dagmara
I tego mi właśnie trzeba, dzięki