Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wazne ,ze umiecie się wspierac.
nie pozostaje mi nic innego jak zyczyc Ci aby maluszek był zdrowy bo kochającą rodzine juz ma
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
juz blizej niz dalej
cudaczek121
Postów 6809
Data rejestracji 28.02.2006
Punkty karne 1
Konkursy dodane
Moi rodzice przy trójce dzieci już spasowali,a Mama się zawsze zastanawia,co tak mega wielodzietne rodziny jedzą na obiad
https://poznaj.to/rejestracja?r=qYGwG
http://greenpanth...pl/?rf=fe7923290ef74
http://rejestracj...apros.htm?u=76199977
https://panel.dem...2421eee602a151c9a17/
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie nazwałabym urodzenia dziecka głupotą. Obserwuję nawet trend, w którym 40 latki rodzą swoje pierwsze dzieci, bo wcześniej była kariera itp. Nikt się temu nie dziwi. Dla Dagmary to kolejny dzidziuś więc myślę, że ta czterdziestka z plusem to nie taki straszny wiek.
leoniu
Postów 485
Data rejestracji 04.02.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo przeszukuję i mi same auta do wygrania wychodzą. A mnie chwilowo wózek bardziej interesuje!
A - i pytanie nr dwa, czy te zachwyty to są prawziwe nad tym wózkiem, czy przereklamowane???
Gość: emilka1705
a u mnie te same cyferki tylko odwrotnie 23:)
fryteczka
Postów 4287
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
uwazam ,ze slowa -kiedys byly inne czasy nie maja w tym przypadku znaczenia.
wszystkie sa zdrowe,bardzo sie kochaja , wspieraja .. swieta sa fajne ,pelno osob przy stole..
wiek oczywiscie-niesie ze soba zagrozenie ale jak widac nie tylko starsze kobiety ale i mlode rodza chore i zdrowe dzieci - nie ma reguly
Gość: polec
Gość: dagmara
My tzw. biedy nie klepiemy chociaż się nie przelewa (szczególnie,że pracuje tylko mąż, ale ma własną niedużą firmę)Co do chorób - to i nas nie ominęły-jeden z naszych synków widzi bardzo niewiele, ale myślę że życie w naszej rodzinie tu akurat jest pomocą, bo ja nie mogę się skupić tylko na jego problemach i poprostu daję mu żyć, a nie załamuję się i rozpaczam (chociaz bywają i gorsze chwile). Dodatkowe dziecko nie jest więc jakimś strasznym obciążeniem finansowym(najstarszy syn studiuje, ma dobre stypendium, drugi też mam nadzieję dostanie sie na sponsorowane z unii studia), gorzej oczywiście to wygląda od strony medycznej, ale coż tu już w tej kwestii nie mogę nic zmienić. Dzięki za życzenia
Tak podczytuje i życzę z całego serca wszystkiego Dobrego, żeby dzidziuś bylł zdrowy, bo to jest najważniejsze, cała reszta przyjdzie sama.
Szczerze podziwiam za chęci, za odwagę i determinację w stworzeniu dzieciom szczęśliwego domu. To jest najważniejsze.
Dużo zdrówka i szczęśliwego rozwiązania. PO prostu musi być dobrze i już
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to ile kobieta ma lat nie jest wskaźnikiem, moja mama mnie urodziła jak miała 40 lat - choć byłam ostatnia z rodzeństwa, i zarówno moje wcześniejsze rodzeństwo jak i ja najmłodsza urodzona właśnie na dzień matki byłam i jestem zdrowa jak rybka
a jak się urodziłam ważyłam 3650, i miałam 57cm, i miałam śliczne czarne dłuższe włoski
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
chmurka
Postów 366
Data rejestracji 06.11.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ten wózeczek jest wypasiony
Gość: cytrynkowa
moja córa ma długie nogi aż o 6 dni przerastają inne części ciała!
Gość: agulecece
umojego synusia rece o tydzien wyprzedzaja wszystko hehheeh u mnie najpierw lekarz tez powiedzial ze chyba dziewczynka a teraz wiem ze napewno synus
Gość: katrin22
Kochana, lekarz się zawsze może pomylić, a nawet jeśli córa, to coś cudownego, zobaczysz, że jak będzie córa, to będzie córunia tatusia