Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
ja biorę 2 razy po 1 tabl. Magne b6, tak mi lekarz zalecił.
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja tak samo
i jeszcze wapno rozpuszczalne co jakis czas
Gość: grusia
No tu sie zgodze
z tym wapnem rozpuszczalnym to ciekawe, takie zwykłe kupujesz?
orchidea27
Postów 179
Data rejestracji 30.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też się wybieram na to badanie
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Kochana, Ty na razie poszukaj w internecie jak wygląda dzidzia w Twoim tygodniu
http://www.ebrzus...d=572&Itemid=160
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
też podpatrywałam swoją fasolkę
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to jeszcze maczek
Benasia ja miałam przy synku robione w 30 tyg i to byl ostatni dzwonek - pozniej maluch jest za duzy i ma za malo miejsca wiec jest mocno w pozycji embrionalnej więc mozesz niewiele zobaczyc. Teraz bylam w 18t 3d i było super widac, mala na 4D machała paluszkami, stroiła minki i co najazniejsze wygladala juz jak normalne dziecko.A ta buzinka ... cudo
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
myslalam,ze dobrze jak sie bierze.. wsumie maluch wysysa duze ilosci wapna jak buduja mu sie kosci a ja nie chcialabym zeby z jego braku polecialy mi zeby ;/ alergia swoja droga bo tez mam
Gość: konkursy15
tak widać rysy dziecka i można wywnioskować do kogo jest już bardziej podobne
a do badania dołączają nagranie, jak serduszko pyka, krótki filmik. No po prostu wypas. Ale warto!
Gość: misiulka
benasia- ale to jak urodzisz będziesz widziała na żywo i to codziennie - jak ssie kciuk, jak ssie nóżki, i jakie jest ładne
no i jak ładnie i głośno krzyczy - tego w 4 d nie zobaczysz