Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: emilka1705
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: rachel
Gość: agasiam
Oczywiscie moze być klasyka rosół, schabowy lub piers z kurczaka i lody(ciasto) ale to weekendowy obiad co tydzień u rodziców i teściów. Chciałam rybę ale już sama nie wiem.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moim zdaniem lepsze carpaccio niż zupa tajska
czyli 4 lub 2, czekam dalej na opinie wieczorem musze podjąc decyzje.
musze sprawdzić ten priori. dzięki rachel
tak myślałam
Gość: quaqua
Ja gorąco polecam CYBEX Pallas http://cybex-onli...ats/pallas2-fix.html Ma 4 * w testach ADAC. Wygodny, dość drogi, ale starczy na długo. Można kupić z isofixem jak ktoś ma, albo bez (taniej).
dolly
Postów 8954
Data rejestracji 01.09.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam takie samo zdanie, nie umiem wybrać z tych propozycji- nie lubię grzybów, a w każdym zestawie sa. Postawiłabym na rybę zdecydowanie.
Mamy taki tylko PrioriFix i moge polecić, ale powiem szczerze, że zaskoczyłaś mnie, że teraz Tobi jest droższy- chociaż Ty piszesz o samym Priori bez isofixu, wiec moze rzeczywiscie wtedy jest tańszy... ale fotelik jest dobry
My też jesteśmy przed zakupem kolejnego fotelika i własnie te Cybexy nam polecają. Niemieckie i dopiero wchodzą na nasz rynek, mimo że się sprawdzają ponoć od kilku lat u sąsiadów.
Tylko mnie wizualnie nie odpowiadają
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie ma czegoś bardziej tradycyjnego? Rosół, jakiś kotlecik może z serem i ananasem, jakieś suróweczki, ciasto, coś co każdy zje ze smakiem i nie będzie się zastanawiał jak się za to zabrać.
Gość: dianek
sąsiedzi mają Tobiego - myśleliśmy o nim przez chwilę, ale to jest bardzo wąski fotelik - Benek nam teraz do niego ledwo wchodzi na szerokość
Priori jest fajny, tylko to nadal grupa 9-18kg
nie wiem czemu jedynym fotelikiem maxi cosi 9-25kg jest Mobi, który jest tyłem i przez system montażu nie do każdego auta wejdzie (chociaż i to trzeba mierzyć, bo znajomi w punto mają i jest luz z miejscem).
dolly,
co do Cybexów - my się zastanawialiśmy nad Pallasem
ale pogadałam z ludźmi i zrezygnowałam - dzieciaki marudzą, że przez tą blokadę z przodu nic nie widać i nie da się bawić
mierzyliśmy się i faktycznie tak średnio nam pasowało...
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiesz, ze nie jestem pewna czy to nie ten oglądalismy i wlasnie wizualnie mi nie pasował. Tam jest niby dodatkowa ochrona tułowia, ale te ruchome zagłówki do mnie nie przemawiają. Jak zdejmiesz własnie tę nadstawkę, to on sie taki goły robi, ze ja osobiscie mam wrazenie, iz to siedzisko + plecy.
Zobacz na tym 3 foto bez nadstawki
http://cybex-onli...ats/pallas2-fix.html
dodatkowo niby plecy sa ruchome, co jak dla mnie jest niemożliwe, chyba, że własnie w autach, które maja a'la kubełkowe siedziska.
W Priorifix to normalnie cały fotelik jedzie do pozycji półleżącej a tutaj jakoś to dziwnie rozwiązane
Gość: dianek
Mobi ma 1 wajchę i normalnie się nim zjeżdża (podobny system jak w Priori)
my stwierdziliśmy ostatecznie, że Pallas jest jakiś przekombinowany i odpuściliśmy - niby super, ale tak jakoś średnio ten misiaa działa...
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ten fotelik co pokazałyście jak dla mnie za bardzo jakiś taki wymyślny się wydaje .
dolly
Postów 8954
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mam własnie pojęcia co wybrać, a już czas. najchętniej bym tego priorifix nie zmieniała
Mobi tylko do 25kg a ja potrzebuje do 36kg
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mówicie o 2 fotelikach i dorosłej z tyłu siedzenia, my tak jeździliśmy w wakację w górach tzn Domiś, jego kuzynka i jej mama z tyłu ( a do szczupłych nie należy) i ciągle jej się pytałam czy nie przesiąść się z nią ( mamy honde civic, więc jakieś nie wiem jak szerokie nie jest) jak wracaliśmy to przesiadła się z małą do mojej siostry auta, bo tam kanapa szersza, a i tak nie wiem jak dała radę 7 godzin tak jechać
Gość: zucchini
Czy noworodka przebiera się w czyste ciuszki każdego dnia?
Który proszek najlepszy do prania dziecięcego?
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak dla mnie z tych 3 podanych marek 5-10-15 najgorsza aczkolwiek może dziewczyny powiedzą coś więcej ja mało takich ubranek kupuje. Co do przebierania to ja przebierałam codziennie. Co do proszku nie doradzę bo nie używam.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak noworodka się przebiera, czasem nawet częściej jak np. się przesiusia czy zrobi kupkę i przejdzie.
Mam wrażenie że z proszków to najlepszy Dzidziuś. Najlepiej ubranka dopiera. Te inne są przereklamowane a kosztują słono.
Ciuszki z F&F czy C&A do najtańszych nie należą. Jakość mają niezłą, nie wyciągają się. Kamiś ma pełno ciuszków z Tesco (F&F, Cherokee)