Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bridget
Postów 5955
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a test to dokładniejsze badanie genetyczne, ni wiem jak podchodzic w styczniu skonczyłam 35 lat? czy któras tak pozno rodziła i nie wykonywała badan genetycznych?
Jeżeli nie potrafisz kogoś zrozumieć, załóż jego buty, przejdź jego drogę i spójrz jego oczami, a dopiero później oceniaj !!
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak skończyłaś to myślę warto.
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
monika1985monik
Postów 1415
Data rejestracji 08.04.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: grusia
Mi tez zalozono karte pozniej , ok 12 tygodnia ( i wcale nie mialam o to pretensji ) chyba i problemów nie bylo z becikowym bo karta ciąży wypełniana jest na podstawie kartoteki wiec wsio jedno kiedy ta pierwsza zostanie wypisana, wazne by w papierach bylo kiedy wizyta.
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie robili ksero z karty w urzędzie. Podobno w niektórych starcza zaświadczenie od byle lekarza, a u mnie karty sobie zażyczyli...
Gość: grusia
kalisto1986
Postów 7986
Data rejestracji 13.01.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę,że nie mogą robić problemów i tak ten cały przepis można łatwo obalić w sądzie, jakby któraś się uparła
Gość: size
Porody, skurcze, wyprawki, badania...
Wraca wszystko...
Gość: dianek
ale w karcie mam wpisaną pierwszą wizytę w 6 tyg ciąży
przy becikowym interesowało ich tylko zaświadczenie lekarza - i zgodnie z prawem tylko to ma prawo ich interesować, karta ciąży jest dokumentem takim jak kartoteka w przychodni - osoba z zewnątrz nie ma do niej wglądu jeśli właściciel sobie tego nie życzy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hihi to do roboty.
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mam podobnie, a potem idę do sklepu i stwierdzam, że mam ochotę na banana, albo jakieś inne tałatajstwo. Na widok Coli ślinka cieknie. Mięso to zależy jakie, ale jak pomyślę o mielonych to prawie muszę treść żołądka przełykać spowrotem, za to bym zjadła pieczonego kurczaka, albo karkówkę w sosiku
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: minia
Ja miałam ogromną ochotę na frytki, słone chipsy i sok z marchewki a i Prince Polo (inne wafelki się nie liczyły).
bridget
Postów 5955
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewnie nie ma 2 identycznych ciaz a i wiek poteguje ze te ciaze przechodze duzo trudniej.
Sennosc jest bezgraniczna , chodze spac o 22 wtaje po 8 spie w dzien..., a do tego te bole podbrzusza i ciagniecie w pachwinach...
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
malutka456
Postów 2712
Data rejestracji 03.08.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dla mnie cebula smazona pachnie rewelacyjnie, ale nie moge jej za duzo jesc ;/ no chyba, ze najpierw lekow sie najem
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też jeszcze nie jadłam, ale właśnie stwierdziłam, że mam ochotę na płatki chocapic z mlekiem takim z lodówki