Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za miłe słowa otuchy
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak mi się zdaje, mój Krzyś w internecie przeczytał, że w zależności od tego jakie to od 150-1000zł. Jak dla mnie koszt jest bez znaczenia przy tym jaki komfort będę czuła.
Gość: grusia
Ogolnie sie nie orientowalam jak to jest teraz bo nie zamierzam korzystac - chce w pelni swiadoma wydac na swiat dziecko,bardziej boje wbijania igly w kregoslup niz bolu ktorym tylko strasza.Kobieta zanim nie urodzi nie ma pojecia jak wiele jest w stanie wytrzymac
Gość: katrin22
No właśnie, dopóki się nie dowie na własnej skórze to nie wie. Ja już dziś nie czytam o porodach, bo az mi się słabo zrobiło, prawda jest taka, że każda kobieta inaczej przechodzi, a na forach najwięcej negatywnych opinii umieszczają kobiety po traumatycznych przeżyciach. Wiadomo, że nie jest to przyjemne( ból) ale tyle kobiet rodzi i dały radę. Ja jednak się sama boję jak chole.....a
Gość: kotek11
Eh, szkoda...
poczytajcie do czego macie prawo
Prosty przykład - wg prawa ciezarna ma prawo do darmowego badania USG miedzy 10 a 14 tyg. w praktyce bardzo czesto jest ono wykonywane tylko odpłatnie, nawet dziewczyny tu o tym pisały. Ot nasza polityka
Gość: czarna777
Mi zostały 3 tygdnie, już ledwo chodzę bo brzuch na dole okropnie mnie boli, a przytyłam tylko 7 kg. Jest to moja druga ciąża i drugi raz muszę mieć cesarkę. Więc jak to jest rodzić naturalnie nie mam pojęcia. U mnie w szpitalu płaci się 490zł za znieczulenie obojętnie czy naturalnie rodzisz czy cesarka
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
grusia nikt nie mowi o wykłocaniu się. ale ja np. nie mialam teraz zapewnionego kontaktu z cora skora do skory. mimo iż rodziłam juz jak standardy obowiazywały. co do reszty .. u mnie nie bylo czasu na uzgodnienei planu porodu - na porodowce godzinke spedzilam tylk o i to z max. rozwarciem...
ale np. opieprzyłam w delikatny sposob polozną, ze sie nawet mi nie przedstawial... a dla mnie to takie minium - skoro mamy ze soba wspolpracowac to miloby bylo wiedziec kto kim jest ( jak rodziłam synka to porod wspominam gorzej, ale za to polozna i studenki wykazywaly takie ludzkie odruchy)