Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pytam bo są czasem w promocji a po co kupować gdy będzie trzeba w wyższej cenie
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
79magda
Postów 5007
Data rejestracji 05.02.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczynałam od Pampersów 2 - 5 kilo, to chyba dwójki. Młoda jak się urodziła, wazyła 3 kilo, ale pieluchy od 3 do 5 kilo były za duże. Te 2 - 5 są w żółtym opakowaniu Newborn. Na początku przewijasz dziecko nawet i 10 razy na dobę, szczególnie, gdy jest karmione piersią - częściej się wypróżnia, bo pokarm matki bardzo szybko się trawi.
Idę prosto, nie biorę jeńców żadnych!
Gość: bc14
w tym tygodniu lub zeszłym pojawił gdzieś link z bezpłatnymi badaniami dla malych dzieci
niestety nie pamietam z czego.
Kojarzycie?
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zaczynałam od takich http://allegro.pl...zja-i1656059646.html i bardzo je sobie chwaliłam
Gość: olcia24
i 2 paczki rozm. 3-6 kg
Te najmniejsze przydają się w szpitalu ,a dokupić można sobie potem wg potrzeb,bo jak dziecko urodzi się duże i szybko przybiera na wadze, to z tych 1 (2-5kg) bardzo szybko wyrośnie.
Nie róbcie sobie dużego zapasu 1 , bo szybko stanją się za małe ( no chyba ,że ktoś będzie mieć wcześniaka 2.700g -to inna para kaloszy )
masza
Postów 7690
Data rejestracji 11.11.2008
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://aptekajakm...0307e03d1ac33511c3d7
takie jak te dostałam w szpitalu
a w domu już pampers, huggies rozmiar mini
Obcując z kotem, człowiek ryzykuje jedynie to, że stanie się wewnętrznie bogatszy.
Colette
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja kupiłam teraz w promocji paczkę huggis newborn - czy huggisy są dobrą firmą dla dzidzi?
orchidea27
Postów 179
Data rejestracji 30.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
witam ja dla mojego szkraba kupowałam 1 paczkę pampersa , na poczatek nie kupuj duzo ja kupowałam po paczce bo dzidzia w tym okresie w moim przypadku szybko rosła
orchidea27
Postów 179
Data rejestracji 30.12.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powiem też tak mój mały nie mógł mieć innych pieluszek jak pamers miał uczulenie ale za to od chusteczek pampersa miał uczulenie więc używam cleanica różowe i nie bylo problemu
dlatego nie kupuj dużo żeby w raze W zmienić na inne
Gość: cytrynkowa
moja mama to ciągle pytała kiedy w koncu, ja już 2 lata po ślubie, ale bez ślubu też bym nie miała obawco do powiedzenia rodzicom.:) Agusia a mieszkacie razem????
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
poza tym ślub zawsze można wziąć
jola29k
Postów 2313
Data rejestracji 27.09.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 4
Ja nie powiedziałam ojcu (mama niezyje) ze jestem w ciazy ,slub wziełam w piatym miesiacu ciązy .
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytrynkowa, od 3 lat razem mieszkamy i w sumie sami się utrzymujemy.
Szczerze powiedziawszy nie zależy mi w tej chwili na ślubie, za bardzo mi mdło
Gość: katrin22
Oj mdliło, mi wchodziły zapeikanki z sosem czosnkowym i ketchupem
Gość: katrin22
Powiedzieliśmy rodzinie i znajomym jak byłam w 2 miesiącu ciąży, po prostu poinformowaliśmy, że nasza rodzinka się powiększy
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To o tyle latwiej
Gość: grusia
Gość: grusia
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a jeszcze mam pytanie idąc do szpitala musze od razu zabrać paczkę pampersów czy tam się jakieś na początek dostanie?