Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: klaudiag19
hej kobietki
ja nie oglądałam, ale wyobrażałam sobie to tak jak pokazują we filmach
w moim przypadku nie bło tak źle, 2 godiznki i po sprawie, a chłop 4kg wyskoczył
a ja tak z innej beczki...macie jakieś pomysły na dzień ojca, bo ja nie mam, a muszę coś od synka kupić dla męża i chciałabym mu sprawić tym radochę.....
Gość: grusia
Gość: nineczka17
niestety nie są dość chłonne na obfite krwawienia i podpaski nie dadzą rady będzie przeciekać takie podkłady też u mnie co chwile były do zmiany ja krwawiłam bardzo mocno
Gość: katrin22
dlatego nie oglądam filmów dokumentalnych z porodu
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja miałam CC i w szpitalu musiałam używać tych podkładów ale jak wróciłam do domu normalne alwaysy mi wystarczały
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
obawa przed bolem - straszna .
juz mowilam ,ze pojade do tego szpitala w ktorym podaja gaz rozweselajacy
a z tym gazem to fajne
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
wolałabys CC ?
Tak, znieczulą, a czy będę szyta wyżej, czy niżej to już mi obojętne.
Możliwe, że się o tym bólu nie myśli wtedy, ale wyobrażacie sobie, szczypce, nożyce i kupa krwi, a rodząca pęka ze śmiechu zamiast przeć
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiecie co? Mnie się słabo robi jak pomyślę o tym, że mogłoby boleć
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Nie powiem Ci, jak boli, bo sama nie wiem, wiem, że kobiety mówią, że bóle przy okresie to pieszczota
Gość: kotek11
a ja mam inne pytanko - czy jest już mamuśka która miała baby blues albo depreję... widzę u siebie dziwne objawy... i zastanawiam się czy wszystko w porządku z moją psychiką
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę to ja bym chciała jakieś wyjebiste znieczulenie, żeby nie czuć
A w którym tygodniu ciąży jesteś??
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0