Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
agusia147
Postów 4520
Data rejestracji 01.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS. Z rodzicami już załatwione. Moi twierdzą że się cieszą. Ślub będzie prawdopodobnie w sierpniu...
Zrobię zakupy w: Top Market, Rossman, Tesco, Real, Auchan, Carrefour, Lidl, Biedronka, Żabka
Gość: grusia
Jazda na rowerze
Wzmacnia mięśnie i stosowana z umiarem, przeciwdziała bólowi mięśni pleców, ale konieczne jest doświadczenie. W pierwszym trymestrze ciąży jak najbardziej można jeździć na przejażdżki, byle tylko siodełko było wygodne.Możesz jeździć na rowerze, dopóki we nie pogorszy się poczucie równowagi, wówczas lepiej przesiądź się na rower stacjonarny.
Benasia ty juz jestes prawie na półmetku prawda ?Wiec srodek cieżkosci powoli sie zmienia wiec z rownowaga moze byc roznie - tak jak myslalam by uniknac kontuzji lepiej sobie darowac.No ale zapytaj lekarza
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba wolę iśc na basen popływać
U mnie juz 21 tydzien - własnie rozgladam sie za pizamkami do karmienia i ciążowymi
Gość: nineczka17
ja uwielbiam rower teraz szaleje ale w ciązy nie odważyłam się usiaść na nim ani razu ,pod droga jeżdżą wariaci i raczej nie miło widziany jest rowerzysta na drodze więc się obawiałam tego
klaudia011
Postów 1057
Data rejestracji 11.08.2009
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja chodziłam na basen raz w tygodniu, jak dla mnie to była super sprawa
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gość: cytrynkowa
Gość: katrin22
ja jezdziłam już, ale nie za daleko, ok 4 km. ale nie wiedziałam, że nie można
agusia147
Postów 4520
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlaczego zabronił?
na początku ciąża była zagrożona - więc nie mozna było
teraz nie jest zagrożona- ale może być jeżeli nabawię sie jakiegoś świństwa
nawet nie było gadki, tylko ani mi się waż - lekarza
no to gratuluję !!!
weselicho sie szykuję
klaudia011
Postów 1057
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj to faktycznie, lepiej odpuścić!!
Mi akurat po basenie nic sie nie działo, a koleżanka bardzo szybko poczuła pewien dyskomfort
ale jaki dyskomfort? ja sie zastanawiam czy jednak się nie wybrac, tak mi brakuje wody, pozatym coraz bardziej dokuczają mi plecy i nogi basen podobno pomaga
klaudia011
Postów 1057
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no dyskomfort intymny
klaudia011
Postów 1057
Punkty karne 0
Konkursy dodane
super!!!
a myslałam że cos gorszego, no chyba można sie jakoś przed tym uchronić, podobno tampon.... ale tampon w ciązy? sama już nie wiem. A plecy mi nawalają szczególnie dolna część kręgosłupa bardzo boli czasami