Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: grusia
Ogolnie wszystkie te listy co mozna jesc i nie w ciazy i potem podczas karmienia sa przesadzone - moj lekarz twierdzi ze w sumie jesc wszystko z umiarem procz wiadomo surowego miesa ( w ciazy ) czy cytrusow (na poczatku karmienia ).
Gość: katrin22
A czytałyscie o planie porodu ? http://planporodu.wordpress.com/ Dla mnie niektore podpunkty to lekka fanaberia jak dla mnie
Gość: dianek
fakt że rano mnie coś przmuliło (od miesiąca jadłam Pharmaton Maturelle, a od tygodnia jest mi po nim tak niedobrze, że szkoda gadać
a z lekarzami to jakieś jaja są... biegam po Krakowie i szukam kogoś, kto zechciałby poprowadzić moją ciążę
na szczęście mama ma lekarza od zadań specjalnych i albo on się mną zajmie, albo przeniesie mnie do znanego sobie, dobrego lekarza
fakt, że mam niewielką wadę serca i spore problemy z tarczycą, ale nie spodziewałam się takich hec od początku... nie powiem, żeby mnie to nie zestresowało
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Ja jak na razie mam Pampersy ze streetcomu hihih, a oprócz tego jeszcze nic, myślę, że w sierpniu zacznę się rozglądać za ciuszkami i kosmetykami, butelkami, smoczkami itp...
Teraz nic nie kupuję, bo dzidzia i tak ma jeszcze czas.
Po tej glukozie czuję jak dziecko sobie figluje, dostało energii heh, za to ja jakaś osłabiona jestem, zwłaszcza 2h czekania mnie wymęczyły, i wbijanie się igłą 2 razy w to samo miesjce, to drugie bolałooo, brr
Jakby ktoras szukala butelek to mam nowe dla chlopca duża i mała
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co do laktatora to nie będę kupowała tego typu rzeczy na zapas jeśli mogą mi się nie przydać, bo chcę raczej karmić naturalnie maleństwo
Ja wiekszosc kupie na All - wychodzi taniej zwlaszcza ze mozna kupic sporo rzeczy od jednego uzytkownika
6 tydzień a ja jem ja smok, śpię jak niedźwiedź a do tego chudnę i ciągle jestem niewyspana
mam nadzieję, że to chudnięcie mi zaraz przejdzie, bo z 47kg w ciągu 3 dni zrobiło mi się 45,5 i zaraz nie będzie z czego chudnąć
a mąż ma z tego wszystkiego taki ubaw że szkoda gadać... całe szczęście straszenie pieluchami działa i się trochę przycisza wredne samczysko
Gość: emilka1705
Też przy pierwszej córce byłam nastawiona na karmienie naturalne, ale za cholere sie nie udało.
Sama jeszcze nic nie kupowałam:)
Mam troszke rzeczy z wygranych: butelke medela, misia z bijącym serduszkiem, otulaczek, poduszke fasolke, ręcznik, smoczki, pampersy ze streetcomu i jeszcze jedne bella happy...i jeszcze troszke. Teraz poluje na allegro na wózek. Nie chce kupować nowego bo to duży wydatek, a dzidzia urodzi sie w pażdzierniku wieć zimą nie poszalejemy, a na wiosne spokojnie można juz kupić dla niej dobra spacerówke. Z ubrankami też nie zaszaleje ponieważ nie chce znać płci, a bez tego ciężko coś dobrać
oj przydałoby sie wygrać jakiś laktator
http://sawex-wozki.pl/ALEGRO/Tedi/CzarnyDuzekwiaty1.jpg .Zaraz pewnie uslysze ze to porabany pomysl kupowac czarny wozek ale coz ... mnie sie podoba i to bardzo choc jest jeszcze opcja zielonego
a jak nie to kupimy bardzo podobny, czyli: http://www.bobowo....php?products_id=965
obrotowe przednie kółka z blokadą + możliwość montowania zamiast normalnej budy fotelika jest podobno rewelacyjną sprawą (zwłaszcza jak się mieszka w mieście, planuje się wyjazdy na zakupy czy do lekarza samej z brzdącem)
tylko w cenie innej oczywiście - na allegro się pojawiają w spoko cenach no i można kupić też taki wózek po renowacji - kiedyś je oglądaliśmy ze znajomymi, w zasadzie nie widzieliśmy różnicy między nowymi a tymi po renowacji...
fryteczka
Postów 4287
Data rejestracji 13.06.2006
Punkty karne 0
Konkursy dodane 5
ja 37 tydz takze juz praktycznie wszystko jest
wózek,łozeczko,ciuszki,kosmetyki,rzeczy do kąpieli,poscielki,karuzelki,pozytywki... wynienialby jeszcze
no i rzeczy dla mnie do szpitala .
Gość: emilka1705
http://allegro.pl...ik-i1697056218.html\
tylko używany jak wcześniej pisałam:) na pościel za cholere nie moge sie zdecydować.
Własnie wróciłam z labolatorium, glukoza zaliczna...łe...
Gość: wera