Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
Gość: katrin22
Mdłości same mi przeszły, a były okropne, wszystko mi za przeproszeniem śmierdziało. Smakowała mi bułka z serkiem topionym i twarożek i na tym żyłam
Gość: dianek
wcisnęłam w siebie pół nektarynki i... jak ręką odjął
teraz sobie pluję w brodę dlaczego to zrobiłam dopiero o 9:30 a nie o 7 rano
no nic, zobaczymy co będzie jutro... całe szczęście już nigdzie nie muszę wychodzić
benasia
Postów 9176
Data rejestracji 08.11.2010
Punkty karne 0
Konkursy dodane
potem już jest lepiej i z górki
Zrobię zakupy na konkursy w: ABC, Tesco HM, Intermarche, Kaufland, Polomarket, Dino, Eko, Biedronka i innych - pw
Gość: dianek
Samo przejdzie
Gość: emilka1705
straszny! Jestem przerażona. Myślałam ze jak bedzie gorąco to nie będe miec ochoty na jedzenie. boję sie w piątek na wizycie stanąc na wadze:(
w którym miesiacu jesteś?
Ja po weekendzie też się boję, to ciasto, to sałateczka, to ziemniaczki
w 27 tyg. Ja może naraz nie wcisne w siebie zbyt dużo, ale za to cały czas ruszam buzia:( oprócz sniadania pochłonęłam juz cukierka, banana i loda...
u mnie 24 leci, i tak samo, ciągle coś podjem, to ciasteczko, to loda. A najgorzej wieczorem, bo wtedy chodzę i coś podjadam, to płatki z mlekiem, to kanapeczkę, to zaraz ciasto. Koniec z pieczeniem, nie piekę już!! bo potem kusi. A wczoraj miałam karę, za dużo zjadłam na noc i miałam okropną zgagę..
Gość: olciazzz
na zgagę najlepsze są migdaly
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ciasta nie lubię to przynajmniej problem z głowy
ja jutro pieke torta jagodowego:P tyle już za mną chodzi:)
boję się zeby nie skończyć jak w poprzedniej ciązy. 20kg na + i 10 z nich nie udało mi się pozbyć do tej pory:(
Ja też nigdy nie przepadałam za ciastem, za to teraz mam takie napady na słodkie, chociaż herbatki, czy kawy nie słodzę, przynajmniej z tym spokój. Też się staram na wieczór owoce zjeść, ale w ten weekend było wiele innych smakołyków. Eh, trzeba przystopować.
Gość: wera
córa będzie
benasia
Postów 9176
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a cukierka czy coś innego też mi sie zdarzy choć nie muszę jeść. Za to lubię owoce: arbuzy, czereśnie, nektarynki itd.
Lubię też ostre potrawy - choć się nie powinnam
i ogórki w occie lubię, za to smak na mięso mi się zmienił - przed ciążą byłam mięsożerna, a teraz to nie chcę za bardzo kurczaka i nie jem, jedynie wieprzowe żeberka czy coś podobnego zjem.
No i mam ochotę na mięsko tzw tatara - ale bez jaja bo tego nie cierpię
więc naprawdę u mnie trudno wyczuć co będzie
Gość: tato999
nigdy nie byłam w ciąży ale myślę, że takie podjadanie niekoniecznie jest bezpośrednio związane z ciążą
ja tak zajadałam gdy mi się nudziło
po powrocie z pracy około godziny 16 do praktycznie 20-22 non stop coś jadłam
myślę, że dobrym sposobem byłoby zająć czymś ręce żeby nie można było sięgnąć po jedzonko a najlepiej to zająć czymś na czym nam zależy i nie chcemy tego pobrudzić (ja wyszywam
powodzenia
Gość: grusia